roumeliotis

Carwiz

Φάπα... ΑΕΚ-ΟΦΗ 1-2 και +11 ο Θρύλος

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός μπορεί να... αισθάνεται ήδη πρωταθλητής καθώς για να χάσει τον τίτλο από το +11 που βρίσκεται μετά τη "γκέλα" της ΑΕΚ θα πρέπει να αποσυρθεί από τη Super League 1.

Οι κιτρινόμαυροι αν και προηγήθηκαν στο ΟΑΚΑ κόντρα στους Κρητικούς, η ομάδα του Νίκου Νιόπλια απάντησε άμεσα και πήγε στο ημίχρονο με 1-1 και σκόραρε "αναπάντητο" γκολ στο δεύτερο μέρος παίρνοντας το διπλό.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Βράνιες στο 14΄, αλλά ο Λάμπρου στο 23΄ και ο Καμάου στο 60΄ υπέγραψαν τη μεγάλη ανατροπή για τους Κρητικούς, που παραμένουν αήττητοι εκτός έδρας για 10 συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος και ανέβηκαν στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Αντίθετα για την ΑΕΚ, που έχασε πέναλτι (σ.σ. άουτ) με τον Άμραμπατ στο 88΄, η «κατάρα» συνεχίζεται καθώς από το 2008 δεν έχει κερδίσει ποτέ τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος πριν από την Πρωτοχρονιά! 

Η Ένωση μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι με αδιάκοπο pressing και πολύ τρέξιμο στο χώρο του κέντρου. Αφού απείλησε άμεσα με Τζαβέλλα και Αραούχο στο δεκάλεπτο, άνοιξε το σκορ στο 14’. Από (ακόμα μία) εξαιρετική ασίστ του Πέτρου Μάνταλου, ο Βράνιες εκτέλεσε ψύχραιμα πετυχαίνοντας το τρίτο εφετινό του γκολ.

Σιγά σιγά ο ΟΦΗ ισορρόπησε το ματς και μετά το 20΄ άρχισε να «ζητάει» περισσότερα πράγματα στο γήπεδο. Έτσι, στο 23΄ από παράλληλη μπαλιά του Μαρινάκη, ο Λάζαρος Λάμπρου βρέθηκε εντελώς αμαρκάριστος στο ύψος του πέναλτι και με δυνατό σουτ ισοφάρισε.

Λίγο αργότερα, στο 30΄, πάλι ο Λάμπρου έφυγε ταχύτατα σε αντεπίθεση και έβγαλε ασίστ στον Τοράλ, ο οποίος σε κενή εστία ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει το 1-2. Όμως, ίσως από υπερβολική σιγουριά, έχασε γκολ από αυτά που δεν... χάνονται. 

Με ανάλογο τρόπο ξεκίνησε και το β΄ ημίχρονο και την ΑΕΚ να ασκεί έντονη πίεση γύρω από την περιοχή των Κρητικών. Είχε ξανά τις καλές στιγμές της με τον Μάνταλο και τον Αραούχο, όμως σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφερε να μετουσιώσει αυτήν την πίεση σε γκολ.

Από την... απέναντι πλευρά, η εξέλιξή όμως ήταν ίδια. Ο ΟΦΗ βρήκε τον τρόπο να ισορροπήσει και να πάρει το προβάδισμα. Ακριβώς με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Καμάου, στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, πέρασε τον Χατζισαφί και πλάσαρε τον Τσιντώτα δίνοντας προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.  

Το «σοκ» του γκολ και οι «μαζεμένες» αλλαγές από τον Γιαννίκη είχαν ως αποτέλεσμα να αργήσει η ΑΕΚ να ξαναγίνει πιεστική. Πάντως στο 71΄ είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει με ασίστ του Άμραμπατ στον Ανσαριφάρντ και πολύ κακό τελείωμα από τον Ιρανό.

Η είσοδος του Λιβάι Γκαρσία αντί του Σάκχοφ δημιούργησε ένα εντελώς... ανορθόδοξο σχήμα στην ΑΕΚ με μόνο έναν καθαρό χαφ, τον Νταμιάν Σιμάνσκι, τον Τσούμπερ να του δίνει κάποιες βοήθειες και σύστημα 4-2-4.

Όλα για όλα δηλαδή από τον Γιαννίκη σε μία προσπάθεια να ανατρέψει τα δεδομένα. Ο Νιόπλιας «απάντησε» με τριάδα στην άμυνα (Γιαννούλης, Βούρος, Πασαλίδης) και «βραχυκύκλωσε» τους γηπεδούχους.

Όμως είχαν την τύχη με το μέρος τους, αφού σε μία ακίνδυνη φάση με σουτ του Άμραμπατ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μπαλογιάννη και η ΑΕΚ «από το πουθενά» βρήκε την ευκαιρία να ισοφαρίσει. Ο Μαροκινός, κορυφαίος σήμερα για την Ένωση, ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ!  

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Κυκλάδων) 

Κίτρινες: Σάκχοφ, Ανσαριφάρντ - Μαρινάκης, Μπαλογιάννης 

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Τσιντώτας, Μισελέν (66΄ Ρότα), Βράνιες, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμόες (66΄ Σιμάνσκι), Σάκχοφ (77΄ Γκαρσία), Μάνταλος (65΄ Ανσαριφάρντ), Άμραμπατ, Τσούμπερ (84΄ Γέβτιτς), Αραούχο 

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Γκαγιέγος, Ντε Γκουζμάν (58΄ Καμάου), Τοράλ (78΄ Γιαννούλης), Λάμπρου (65΄ Τσιλιανίδης), Φαν Ντουινέν (65΄ Καστάνιος) 

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Νέα Αντιπάλων

14 σχόλια

  • giorgos
    giorgos Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021 11:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιό είναι το ηθικό δίδαγμα;;;;;;
    Δυο.
    1ον. Η Αχ κούλα δε μπορεί ακόμη κ με έλληνες Ολοδικούς της κ 2ον. Μόνο με φωτιά διαιτητή παίρνει έστω κ χ με τον όφη.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021 02:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα ..bad news είναι για τον Τιγρούλη. Τί να πει τώρα στα χανούμια ?? Ό,τι δεν χρειάζεται να βάλει το χέρι βαθειά στην τσέπη και να πάρει 1-2 σοβαρούς αμυντικούς και έναν αποτελεσματικό φόρ ?? Φτού να πάρει η οργή την ατυχία !!! Και να σκεφτεί κανείς ότι ακόμη δεν έχουν τοποθετήσει όλα τα καθίσματα στην Τζάμπα Σοφιά.!!! Και με την πανδημία να μεταλλάσσεται παλι , τα εγκαίνια τα κόβω μετά το 47ο , αλλά και το 48ο του Θρύλου.

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021 01:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Βρε Κώστα Κόκκινε , ήσουν παπαδάκι στην εκκλησία ,όταν πήγαινες στο δημοτικό ??? Σε βλέπω ....καλά κατηχημένο ...!!!

  • Creeper
    Creeper Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021 00:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal μην μιλάτε πάλι με υπερβολές οτι μόνο αν αποσυρθεί ο Ολυμπιακός από το πρωτάθλημα τότε μόνο μπορεί να το χάσει!!! Και πριν το ματς του μπασκετικού Ολυμπιακού με τον Παναθηναικό στο μπάσκετ είχατε εκστασιασθεί και γράφατε πανηγυρικά κείμενα και μετά μας ήρθε η κατραπακιά! Και επίσης το ποδόσφαιρο είναι πονηρό άθλημα και πολλά μπορούν να πάνε στραβά (Κόπα Άφρικα, τραυματισμοί, κορονοιοί κλπ.) Με την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναικό έχουμε άλλα 3 ματς για παίξουμε με τον καθένα και πολλά μπορούν να γίνουν. Ο παίκτες του Ολυμπιακού έχουν 2 χρόνια να κάνουν νορμάλ διακοπές και η ομάδα είναι εμφανώς κουρασμένη για αυτό φέτος δεν αποδίδει όπως τα προηγούμενα χρόνια. Στον δεύτερο γύρο μπορεί να σκάσει εντελώς.

    REDGOAL: Για βρες ένα πανηγυρικό κείμενο που γράψαμε πριν το μπασκετικό ντέρμπι. Φίλε, μη μας τρολάρεις. Δεν μας αρέσουν τα ψέματα. Βρες ένα λινκ που γράψαμε αυτά που λες. Διαφορετικά είσαι τέρμα αναξιόπιστος

  • geodiv
    geodiv Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021 23:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτος ο Γκαμαου ωραιος παικτης ειναι. Η οπαπαρινα-τζαμπασοφια ποτε θα ειναι ετοιμη; Νομιζω με τετοιους παικταραδες πρεπει να εγκαινιαστει.

  • ΦΟΥΣΤΕΡ
    ΦΟΥΣΤΕΡ Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021 23:15 Σύνδεσμος σχολίου

    OYTE ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟ 90 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ

    ΚΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ

  • Κωστας
    Κωστας Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021 23:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Εναλλάξ μας πάει !!! Κυριακή μπινελικια και κλαψα γιατί δεν παίζουμε μπαλλα , Δευτέρα γέλια και χαρές απτά τσιφτετέλια των πολλών κεφαλών !!!! Το κακό είναι ότι από το μη ανταγωνισμό στη Ελλάδα δε βελτιωνομασται για την Ευρώπη !!!

  • Πανόπουλος Γιωργος
    Πανόπουλος Γιωργος Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021 22:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν φέτος στον α γύρο με το ζόρι νικάμε ομάδες όπως η Λαμία με μισό μηδέν,δεν μπορεί να μην ασχολείσαι με το τι κάνουν οι αντίπαλοι σου
    Και στον β γύρο έχουμε να πάμε και Τούμπα και Χαριλάου και Λεωφόρο και μεταγραφές δεν βλέπω.Οποτε ευπρόσδεκτη κάθε απώλεια των άλλων.

  • YB
    YB Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021 22:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Γκρινιάζουμε και εμείς (δικαίως βέβαια) γιατί δεν παίζει μπάλα η ομάδα φέτος. Τι να πούνε και ετούτοι οι έρμοι.... Βλέπουνε ένα Ολυμπιακό στο χαλαρό να τους ρίχνει 11 και 13 βαθμούς από τα ...Χριστούγεννα. ΕΠΟ , ΠΑΡΑΓΚΑ, ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ και άλλα σχετικά τα καταπίνουνε αμάσητα και το ρίχνουνε στο Χάντμπολ και στο Βόλλευ. Μιλάμε για πακέτο.

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021 22:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Μετά πνευμάτων δικαίων τετελειωμένων την ψυχήν της δούλης σου Σώτερ ανάπαυσον φυλάξων αυτήν εις την μακαρίαν ζωήν
    την παρά Σοι φιλάνθρωπε.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...