mybet

redgoal

macway

Θωμάς Κορρές

Θωμάς Κορρές

Αγνοείται επιθετικός που συνδέθηκε με Θρύλο...

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός έψαχνε ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσής του και ένα από τα ονόματα που είχαν ακουστεί ήταν αυτό του Εμιλιάνο Σάλα ο οποίος ανήκε στη Ναντ, χωρίς όμως να προχωρήσει κάτι καθώς οι ερυθρόλευκοι απέκτησαν τους Γκερέρο και Χασάν εν τέλει.

Πριν από λίγες ώρες οι οι άνθρωποι της Κάρντιφ ολοκλήρωσαν συμφωνία 17.000.000 ευρώ με τα "καναρίνια" για την απόκτηση του Αργεντινού γκολεαδόρ ο οποίος επιβιβάστηκε σε μικρό σκάφος από το Ναντ με προορισμό την Ουαλλία για ιατρικά και υπογραφές, όμως τα ίχνη του αεροπλάνου στο οποίο επέβαινε χάθηκαν από τα ραντάρ πάνω από τα νησιά της Μάγχης.

Οι γαλλικές αρχές επιβεβαίωσαν πως έχει αρχίσει η διαδικασία αναζήτησης του αεροπλάνου, ενώ την ίδια ώρα εκπρόσωπος της Κάρντιφ κατέστησε σαφές πως άνθρωποι του συλλόγου είναι σε διαρκή επικοινωνία με τις Αρχές για τη διελεύκανση της υπόθεσης.

Η παρουσία του Εμιλιάνο Σάλα έχει προκαλέσει σοκ στον ποδοσφαιρικό πλανήτη με όλο τον κόσμο να προσεύχεται για τον 28χρονο Αργνετινό ο οποίος τη φετινή σεζόν είναι τρίτος σκόρερ στην Ligue 1 πίσω μόνο από τους Κιλιάν Εμπαπέ και Νικολά Πεπέ.

Διαβάστε περισσότερα...

Τα εισιτήρια με Κύμη και Μπαρτσελόνα

Ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τη διάθεση των εισιτηρίων της αναμέτρησης του Θρύλου με την Κύμη για τη Basket League αλλά και το επόμενο ματς, αυτό με τη Μπαρτσελόνα για τη Euroleague. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ αναφέρει τα εξής:

"Η Διεύθυνση Εισιτηρίων της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι ξεκινά η προπώληση των εισιτήριων για τον Αγώνα Πρωταθλήματος Betshop Basket League 2018-2019 με την ΚΥΜΗ (27/01/2019, με ώρα έναρξης 17:00) και ότι συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για τον Αγώνα EUROLEAGUE με την FC BARCELONA LASSA (31/01/2019, με ώρα έναρξης 21:00):

KYMH (27/01/2019, με ώρα έναρξης 17:00)
• Μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ (www.olympiacosbc.gr ΚΑΙ από το www.ticketmaster.gr) από την Τετάρτη 23/01/2019 και ώρα 10:00.
• Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 210 8938007 από την Τετάρτη 23/01/2019 και ώρα 10:00.
• Από τα καταστήματα PUBLIC (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) από Τετάρτη 23/01/2019 και ώρα 10:00.
• Από τα εκδοτήρια του Σ.Ε.Φ. την Κυριακή 27/01/2019 από τις 10:00 και μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα.
• Οι τιμές των εισιτηρίων και για τους δύο αγώνες είναι 5, 10, 15, 40 και 50€.
Για τα εισιτήρια των ακριβότερων κατηγοριών και VIP, μπορείτε να απευθυνθείτε και στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και στο τηλέφωνο 210 4527600.

FC BARCELONA LASSA (31/01/2019, με ώρα έναρξης 21:00)
• Μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ (www.olympiacosbc.gr ΚΑΙ από το www.ticketmaster.gr).
• Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 210 8938007.
• Από τα καταστήματα PUBLIC (ώρες λειτουργίας καταστημάτων).
• Από τα εκδοτήρια του Σ.Ε.Φ. την Κυριακή 27/01/2019 από τις 10:00 μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα με την ΚΥΜΗ, την Τρίτη 29/01/2019 από τις 10:00 – 18:00, την Τετάρτη 30/01/2019 από τις 10:00 – 18:00 και τέλος την Πέμπτη 31/01/2019 από τις 10:00 και μέχρι την έναρξη του αγώνα.
• Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10, 15, 20, 25, 40, 120 και 140 €.

Είσοδος παιδιών-Προσοχή!
Σας υπενθυμίζουμε ότι μόνο τα παιδιά μέχρι 5 ετών έχουν δικαίωμα εισόδου χωρίς εισιτήριο (χωρίς εξασφαλισμένη θέση) στους αγώνες του Ολυμπιακού. Για την είσοδο των παιδιών άνω των 5 ετών, απαιτείται η έκδοση εισιτηρίου ή η κατοχή εισιτηρίου διαρκείας στο όνομα του παιδιού. Επίσης, είναι απαραίτητο ο συνοδός του παιδιού να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο που να αποδεικνύει την ημερομηνία γέννησης του/των παιδιού/ων που συνοδεύει. Σε περίπτωση που δεν θα ακολουθούνται οι παραπάνω οδηγίες, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.
Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο που ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, από εδώ και στο εξής, για την αγορά κάθε εισιτηρίου με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, τηλ. κέντρο κλπ.) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.

Για τον αγώνα με την ΚΥΜΗ SEAJETS ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Ενώ για τον αγώνα με την FC BARCELONA LASSA ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ» από τα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο ΣΕΦ (ημέρες και ώρες λειτουργίας γραφείων), από το γραφείο του τμήματος μελών / φιλάθλων του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που βρίσκεται στο στάδιο Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (κάτω από την θύρα 19 – Εμπορική Στοά), μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ στο https://www.olympiacossfp.gr/el/subscriptions.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την «ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ» μπορείτε να καλείτε στον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ Ο.Σ.Φ.Π στο 2104190902-4 και 2111007060.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΕΑ για τον Αγώνα με την ΚΥΜΗ SEAJETS (άτομα μόνο με κινητικά προβλήματα) καθώς επίσης και με την FC BARCELONA LASSA:
Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τον Αγώνα Πρωταθλήματος Betshop Basket League 2018-2019 με την ΚΥΜΗ SEAJETS, καλεί τους φίλαθλους να επικοινωνήσουν με την Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μέχρι την Παρασκευή 25/01/2019 και ώρα 18:00 ώστε να παραλάβουν από τη θύρα 8 το DAY PASS. Όσοι δεν επικοινωνήσουν έγκαιρα, δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο.
Για τον αγώνα με την FC BARCELONA LASSA ενημερώνει τους φιλάθλους με κινητικά προβλήματα τα ακόλουθα:
Καλεί τους φιλάθλους να επικοινωνήσουν με την Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μέχρι και την Τετάρτη 30/01/2019 και ώρα 18:00, ώστε να προβλέπεται δωρεάν είσοδος για τους ίδιους και για τον ένα συνοδό τους.

• Η είσοδος των συγκεκριμένων ατόμων θα γίνει μόνο από τη θύρα 8.
• Προβλέπεται δωρεάν είσοδος για τους ίδιους και για τον ένα συνοδό τους
• Η είσοδος των συγκεκριμένων ατόμων θα γίνει μόνο από τη θύρα 8".

Διαβάστε περισσότερα...

Όλα για όλα με Γιούγκ ο Θρύλος

Στην Κροατία ψάχνει τη νίκη ο Ολυμπιακός κόντρα στη Γιούγκ στην αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής του Champions League στο πόλο ανδρών, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να είναι πανέτοιμοι για το διπλό την Τετάρτη (23/01, 20:00) που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για το Θοδωρή Βλάχο, ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών αφού στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Γιώργος Δερβίσης, που δεν αγωνίστηκε στο πρόσφατο Final 4 του Κυπέλλου στο Καρπενήσι.

Την αποστολή τoυ Ολυμπιακού αποτελούν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα...

Αθλητικές Τηλεοπτικές Μεταδόσεις 22-01-2019

"Φτωχό" και δίχως το μεγάλο ματς είναι το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της Τρίτης (22/01) με το βάρος να πέφτει στο Κύπελλο Ελλάδος και στο Champions League του μπάσκετ. Πιο αναλυτικά θα παρακολουθήσουμε στους δέκτες μας τα ακόλουθα:

COSMOTE SPORT 1
Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα
Κύπελλο Ελλάδας 15:00

COSMOTE SPORT 6
Λοτζ-Κονελιάνο
CEV Champions League βόλεϊ 19:00

NOVASPORTS 1
Μπάνβιτ-Αβελίνο
Basketball Champions League 19:00

COSMOTE SPORT 1
ΠΑΟΚ-Παναχαϊκή
Κύπελλο Ελλάδας 19:30

NOVASPORTS 2
Προμηθέας Πατρών-Στρασμπούρ
Basketball Champions League 19:30

NOVASPORTS 3
Βενέτσια-Βόννη
Basketball Champions League 21:30

NOVASPORTS 3
Λε Μαν-Νίζνι
Basketball Champions League 21:30

NOVASPORTS 1
Μονακό-Μετς
Κύπελλο Γαλλίας 21:55

Διαβάστε περισσότερα...

Μύλος... με Γιαννιώτη

Διαφορά μεγάλη στο οικονομικό για ανανέωση συνεργασίας προέκυψε προ εβδομάδων ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ανδρέα Γιαννιώτη και σε συνδυασμό με τις υψηλές... πτήσεις του Ζοσέ Σα, έφεραν τον Έλληνα τερματοφύλακα στον "πάγο" και προ των πυλών της εξόδου από τον Θρύλο.

Το συμβόλαιό του είναι μονοετές και λήγει το καλοκαίρι και δεν φαίνεται να "καίγεται" να μείνει, ειδικά για να έχει το ρόλο της ρεζέρβας του Πορτογάλου πορτιέρε που είναι δανεικός από την Πόρτο στον Θρύλο.

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει πληροφόρηση ότι έχει γίνει μια προσέγγιση του Θρύλου με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς ο οποίος είναι ο μάνατζερ του νεαρού πορτιέρε μήπως και βρεθεί... άκρη για ανανέωση, όμως για την ώρα δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό.

Η ουσία είναι πως εδώ και μερικές εβδομάδες έχουμε ένα... μύλο στην υπόθεση του Ανδρέα Γιαννιώτη με τον ίδιο τον παίκτη πάντως να μην είναι αρνητικός στο να πάει κάπου όπου θα πάρει τα λεφτά που ζητάει και κυρίως θα παίζει, καθώς στον Ολυμπιακό θα είναι ρεζέρβα τουλάχιστον ως το καλοκαίρι...

Διαβάστε περισσότερα...

Έπος-Τσιτσιπά στους «4» του Australian Open

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέκλεισε με 3-1 τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ και πέρασε στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Open. Μυθικός o Έλληνας τενίστας νίκησε 7-5,4-6, 6-4,7-6 στη Rod Laver Arena τον Ισπανό μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι και προκρίθηκε στον ημιτελικό του Australian Open, εξακολουθώντας να γράφει στη Μελβούρνη «χρυσή» ιστορία για το ελληνικό τένις και τον ελληνικό αθλητισμό.

Θα είναι ο πρώτος ημιτελικός του σε Grand Slam και εκεί θα περιμένει τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ράφαελ Ναδάλ και Φράνσις Τιαφό. Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν εκπληκτικός σε ένα ακόμα παιχνίδι διάρκειας 3 ωρών και 14 λεπτών στην Μελβούρνη, που έγινε σε 24 βαθμούς θερμοκρασία, απέναντι σε έναν αντίπαλο, που επίσης έπαιζε στον πρώτο του προημιτελικό σε Major αλλά στα 30 του χρόνια, φτάνοντας από εννέα νίκες στη σειρά και έχοντας επικρατήσει μέσα στο 2019 των Τζόκοβιτς, Βαβρίνκα και Τσίλιτς, ενώ έχει κατακτήσει και το τουρνουά της Ντόχα.

Mε τη μεγάλη του νίκη ο Τσιτσιπάς έγινε ο νεότερος παίκτης που θα παρουσιαστεί σε ημιτελικό στη Μελβούρνη, μετά από τον Αμερικανό Άντι Ρόντικ, επίσης 20 ετών, στο τουρνουά του 2003,αλλά και σε οποιδήποτε ημιτελικό Grand Slam από τον Τζόκοβιτς το 2007 στο US Open. Για μία ακόμα φορά ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε την συμπαράσταση των Ελλήνων ομογενών της Μελβούρνης,που πανηγύρισαν τον ιστορικό θρίαμβο του 20χρονου πρωταθλητής μας.

Διαβάστε περισσότερα...

«Είμαστε έτοιμες για κάθε πρόκληση»

Ο Ολυμπιακός μετά το εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα επί του Σπορτιγκ για την Α1 Γυναικών, ταξιδεύει στο μακρινό Κουρσκ για να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου, την πρώτη και αήττητη στον όμιλό του, Dynamo Kursk. Οι «ερυθρόλευκες» μετά την ιστορική τους νίκη στην Ευρωλίγκα επί της Sopron Basket, θέλουν να συνεχίσουν τις καλές τους εμφανίσεις στην διοργάνωση και να είναι ανταγωνιστικές απέναντι σε μία εκ των φαβορί για την κατάκτηση της κούπας.

Η Πηνελόπη Παυλοπούλου, μίλησε για την αναμέτρηση με την ομάδα από την Ρωσία και για το πώς θα πρέπει να αγωνιστεί ο Θρύλος στην 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Αρχικά η γκαρντ του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα στον όμιλό μας και ίσως μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας. Σίγουρα έχουμε μία πολύ δύσκολη αποστολή μπροστά μας γιατί είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι το οποίοι συνοδεύεται και από ένα πολύ κουραστικό ταξίδι. Εμείς όμως από την μεριά μας είμαστε έτοιμες για κάθε πρόκληση. Μέσα από τις προπονήσεις θα προσπαθούμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το παιχνίδι απέναντι στην Dynamo Kursk στο οποίο θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Με συγκέντρωση και προσήλωση στον στόχο μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από μία μεγάλη νίκη επί της Sopron Basket. Η Πηνελόπη Παυλοπούλου τόνισε για το πόσο βοήθησε αυτό το αποτέλεσμα την ομάδα της, λέγοντας πως: «Ηταν μία πάρα πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Αισθανόμαστε πάρα πολύ δικαιωμένες για τις προσπάθειες που έχουμε καταβάλει τόσο καιρό. Προφανώς δεν είμαστε ικανοποιημένες με μία νίκη στην Ευρωλίγκα και θέλουμε να κυνηγήσουμε κι άλλες και αυτές θα έρθουν μόνο με καλές εμφανίσεις. Οπότε με το να βελτιωνόμαστε συνέχεια και να παρουσιάζουμε καλύτερο πρόσωπο στους αγώνες και στις προπονήσεις, πιστεύω ότι αφού ήρθε η πρώτη μας νίκη και βρήκαμε τι χρειάζεται για να πάρουμε αυτό το θετικό αποτέλεσμα, θα είμαστε ακόμα καλύτερες στη συνέχεια».

Τέλος για το «κλειδί» της αναμέτρησης με την Dynamo Kursk στη Ρωσία, η γκαρντ του Θρύλου δήλωσε ότι: «Θα πρέπει να έχουμε πολύ καλή παρουσία στο αμυντικό μας κομμάτι κυρίως. Γιατί πρόκειται για ένα εκτός έδρας παιχνίδι και συνηθίζεται ως ένα σημείο η επίθεση περνάει σε δεύτερη μοίρα. Στη Ρωσία λοιπόν θα πρέπει να έχουμε ως βασική μας αρχή την άμυνα και μετά να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι επιθετικά. Θα πρέπει όλοι να δώσουμε το κάτι παραπάνω και η εμφάνισή μας να συνοδεύεται από πολλούς καλούς παράγοντες».

Διαβάστε περισσότερα...

Μαγνήτης... Σολδάνο με Ξάνθη

Ο Φράνκο Σολδάνο ήρθε στον Ολυμπιακό προ εβδομάδων από την Ουνιόν Σάντα Φε και όντας πίσω από πλευράς ετοιμότητας αλλά και άγνωστος μεταξύ αγνώστων στο Ρέντη, χρειάστηκε το χρόνο του για να εγκλιματιστεί και να βρει τα πατήματά του και κυρίως να έχει μια στοιχειώδη εικόνα της τακτικής και των συστημάτων του Πέδρο Μαρτίνς.

Έμεινε εκτός αποστολής από τα παιχνίδια με την Ξάνθη στα "Πηγάδια" για το Κύπελλο και με Λεβαδειακό και ΠΑΣ για τη Super League και όλα δείχνουν πως ήρθε η ώρα να τον δούμε στο χορτάρι με την ερυθρόλευκη στη ρεβάνς Κυπέλλου με την ομάδα της Θράκης.

Ο Αργεντινός σέντερ φορ είναι έτοιμος και είναι εξαιρετικά πιθανό όχι μόνο να μπει στην αποστολή αλλά και να πάρει χρόνο συμμετοχής έστω και ως αλλαγή για κάποια λεπτά.

Μια προοπτική-μαγνήτης για τον κόσμο του Θρύλου που θα βρεθεί στο φαληρικό γήπεδο και θα έχει την ευκαιρία να δει και τον 24χρονο λάτιν "μπόμπερ" στο ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

 

Διαβάστε περισσότερα...

Φέρνει γκαρντ γιατί δεν γίνεται αλλιώς...

Στην αρχή της σεζόν έλειψε σε κάποια ματς ο Γιάνις Στρέλνιεκς και ο Ολυμπιακός ήταν... αγνώριστος και έκανε ήττες που θα μπορούσε να είχε αποφύγει αν ο Λετονός γκαρντ ήταν στο παρκέ. Με τον Χολαργό έλειψε ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και πάλι ο Θρύλος ήταν εντελώς έξω από τα... νερά του.

Αρκεί μια απουσία στην περιφέρεια για να "βραχυκυκλώσει" τους ερυθρόλευκους καθώς είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο Βαγγέλης Μάντζαρης είναι ένας παίκτης-καταστροφέας του παιχνιδιού του αντιπάλου που θα μπει να παίξει άμυνες και να κάνει κάποια συγκεκριμένα πράγματα στο παρκέ, πλην του να σκοράρει ή να δημιουργήσει.

Με αυτό το δεδομένο ο Θρύλος έχει τρεις γκαρντ κατ' ουσία για να παίζουν δύο και τρεις φορές ανά εβδομάδα σε Ελλάδα και Euroleague και αν λείψει ένας εκ των Σπανούλη, Στρέλνιεκς, Γκος η ομάδα χάνει τεράστιο μέρος της δυναμικής της. Το ροτέισον κλείνει πολύ και η κούραση αυξάνεται...

Όλα αυτά καθιστούν επιτακτική την ανάγκη της προσθήκης του γκαρντ που αναζητείται εδώ και κοντά ένα δίμηνο, καθώς τα... κουκιά πλέον δεν βγαίνουν αφού όσο περνά ο καιρός και βαδίζουμε προς τη λήξη της σεζόν τόσο τα πόδια θα είναι πιο βαριά και θα χάνεται η φρεσκάδα.

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο ερχομός ενός ακόμα παίκτη και μάλιστα με ποιότητα για να δώσει πόντους και ασίστ δεν πρέπει να καθυστερήσει αν οι ερυθρόλευκοι θέλουν να έχουν υψηλές βλέψεις και δη κατακτήσεις τίτλων την τρέχουσα σεζόν.

Διαβάστε περισσότερα...

Το βλέμμα σε 3η θέση και ταμείο

Ξεκίνημα εβδομάδας και πάμε να δούμε το πρόγραμμα της Δευτέρας (21/01) όπου το βλέμμα μας στρέφεται στην αγγλική Τσάμπιονσιπ στην προσπάθειά μας να κάνουμε ευκολότερο το δρόμο για το ταμείο.
 
Εκεί όπου η Γουέστ Μπρομ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την μετριότατη Μπόλτον, η οποία είναι και η προτελευταία ομάδα της βαθμολογίας.
 
Η γηπεδούχος μετράει μία νίκη μόλις στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, ενώ στο πιο πρόσφατό της έχασε με 2-1 από την Μπρίστολ Σίτι και γενικά έχει κενά στην άμυνα, κάτι το οποίο φαίνεται από το γεγονός ότι έχει δεχθεί 8 τέρματα στα τελευταία δύο παιχνίδια της.
 
Από την άλλη μεριά, η Γουέστ Μπρομ έχει την ευκαιρία με νίκη σήμερα να πιάσει την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην Τρίτη θέση και όχι μόνο αυτό, αλλά και να βρίσκεται σε απόσταση 3 βαθμών από την δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας.
 
Εχει εμφανίσει κενά στην άμυνα στα τελευταία ματς και αυτό της έχει κοστίσει, με αποτέλεσμα να μένει χωρίς νίκη για τρία ματς στη σειρά, τουλάχιστον όμως σκοράρει για 11 αναμετρήσεις πρωταθλήματος στη σειρά και αυτή την επιθετική της ευχέρεια θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί απόψε με αντίπαλο τη Μπόλτον. Το διπλό βρίσκεται στο 1.80.
 
Μάθε τα πάντα για τη betrebels στο betrebel.gr
 
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έφερε τον Ντέιβιντ Μπλατ στον Πειραιά ταράσσοντας τα... νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ και προσέθεσε νέο "αίμα" στο ρόστερ του, μέχρι πού θα είστε ικανοποιημένοι αν φτάσει τη σεζόν 2018-2019;

MONEY MAKER

money maker

Διπλασιασμός χωρίς ρίσκο στο «Ντα Λουζ»

Μπορεί να μην είναι πολλές οι επιλογές μας στο κουπόνι της Τρίτης (22/01), προκύπτουν όμως πολύ «δυνατά» πονταρίσματα. Θα σταθούμε στο πορτογαλικό ντέρμπι, καθώς και την εκτός έδρας αναμέτρηση Κυπέλλου...

Read more

Το βλέμμα σε 3η θέση και ταμείο

Ξεκίνημα εβδομάδας και πάμε να δούμε το πρόγραμμα της Δευτέρας (21/01) όπου το βλέμμα μας στρέφεται στην αγγλική Τσάμπιονσιπ στην προσπάθειά μας να κάνουμε ευκολότερο το δρόμο για το ταμείο.   Εκεί...

Read more

Το θέλει και θα το...πάρει στο 2.00

Αμφίρροπες αναμετρήσεις σήμερα στα ιταλικά πρωταθλήματα αλλά για αυτό είμαστε εδώ...για τα δύσκολα...   Η Κάλιαρι έχει αποκτήσει προβάδισμα παραμονής διότι ξέρει να εκμεταλλεύεται την έδρα της. Επίσης ο Ρολάντο Μάραν αποδεικνύεται...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Βλέπει» και Χάρισον ο Μπλατ (videos)

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει ανοιχτές τις... κεραίες του για παίκτες...

Μύλος... με Γιαννιώτη

Διαφορά μεγάλη στο οικονομικό για ανανέωση συνεργασίας προέκυψε προ εβδομάδων...

Φέρνει Ζιλ Ντίας θέλει και άλλον ο...Μέντες

Τον ένα μετά τον άλλο φέρνει τους παίκτες του γραφείου...