roumeliotis

Carwiz

«Τα δώσαμε όλα για νίκη...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την ισοπαλία 1-1 με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και τόνισε πως η ομάδα τα έδωσε όλα αλλά έλειψε το έξυπνο παιχνίδι και η ήρεμη σκέψη. Αναλυτικά ο Βάσκος τεχνικός είπε:

«Ξεκινήσαμε με ένα καλό ημίχρονο, κάναμε αρκετές ευκαιρίες. Ένα λάθος μας κόστισε και δεχθήκαμε πρώτοι το γκολ. Ξεκινήσαμε γρήγορα την αντεπίθεσή μας, ισοφαρίσαμε γρήγορα και κυνηγήσαμε την ανατροπή. Παίξαμε με θέληση, τα δώσαμε όλα. Μας έλειψε το έξυπνο παιχνίδι και η ήρεμη σκέψη.

Δεν μπορώ να πω πως μας στοίχισαν οι αλλαγές. Άλλες φορές βοηθάνε οι αλλαγές και άλλες όχι. Μπήκαμε για τη νίκη. Προσπαθήσαμε πολύ να κερδίσουμε ωστόσο δεν τα καταφέραμε. Τα δώσαμε όλα για να κερδίσουμε.

Πήραμε έναν βαθμό, δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ξέραμε πως είχαμε περιθώριο μόνο για ένα στραβοπάτημα ακόμη, οπότε τώρα πρέπει να κερδίσουμε σε όλα τα υπόλοιπα ματς».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

17 σχόλια

  •   GEO
    GEO Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 21:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Φύγε ρε που λέει και ο doctor γονατιστόι παρακαλάνε ο Κλοπ και ο Γκουαρντιολα μέχρι και κάρτα φιλαθλου έβγαλαν για να πεισουν τον Μαρινακη να τους προσλάβει Αμάν πια ΡΕ ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!

  • Dr.Dre 7
    Dr.Dre 7 Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 19:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Φυγε ρε Ραν Ταν Πλαν να πουμε. Μας έχει σβερκώσει κάθε πικραμένος στην Ελλάδα και επειδή νίκησες τη Μακάμπι σε ουδέτερο και τη Φερεντσβάρος νομίζεις ότι πιάσαμε τον παπά από τα μεζέα. Με τη Φενέρ κωλόφαρδοι ήμασταν. Εδώ σε πελατώνει η Κούλα, η Ζέλα, μέχρι και ο Αρούλης. Άσε μας ρε Μεντιλίμπαρ

  • Κόκκινος Δυνάστης
    Κόκκινος Δυνάστης Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 18:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι μεγαλυτεροι κολοτουμπες ειναι οι οπαδοι του Θρυλου...

  • GEO
    GEO Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 14:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Βασικά κόουτς τα δώσαμε όλα για την πρόκριση με την Φενερ

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 00:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν νικάς μπαοκ με Αμπι και Ριτσαρς γιατί σήμερα βάζεις Ορτέγκα που η πλευρά του ήταν ελεύθερη και ούτε μια καλή σέντρα ο Ριτσαρς θα έκανε πιο πολλά το ματς το έχασες από ένα λάθος παίχτη που τον έβαλες να παίξει δεύτερη φορά. Στην Ελλάδα έχεις επιλογές δεν έχεις λίστα.Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι κάνεις δοκιμές ενόψει καλοκαιριού για να δεις τι επιλογές θα κάνεις.Το πρωτάθλημα το έχω ξεγράψει καιρό τώρα χάσαμε πολύ έδαφος μέχρι να έρθεις και ένα ντέρμπι δεν έχουμε πάρει.Ελπιζω μόνο να πάρει την κούπα η κουλά και εμείς να τερματίσουμε πάνω από τον μπλοκ. Κάναμε μια φοβερή πορεία στην Ευρώπη περάσαμε πολύ δυνατές ομάδες μην τα ισοπεδώνουμε όλα ο Κουεστα σήμερα κατέβασε ρολά κι από ένα παιδαριωδες λαθος αλά Ρίτσος έχασες τους βαθμούς. Μια χαρά προπονητής είναι.

  • Κωστας Ρεθυμνο
    Κωστας Ρεθυμνο Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 00:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Τον προπονητη να τον κρινουμε οταν δουμε την δικη του ομαδα εχοντας κανει κ προετοιμασια...αντε γιατι ολοι προπονηταραδες γιναμε.
    Ας καταλαβουμε οτι μεσα απο τους αγωνες γνωριζει κ αξιολογει παικτες που δεν τους επελεξε αυτος.
    Προφανως κ δεν ειναι Γκουαρντιολα αλλα τουλαχιστον ειναι κανονικος προπονητης.
    Η χρονια προν 2 μηνες ηταν εντελως χαμενη, το ξεχασαμε;

  • James 7
    James 7 Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 00:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Είχαμε τον Ρετσο στη Φιλαδέλφεια και σήμερα τον ντοι να μας αποτελειωνει! Πραγματικά φαίνεται να παλεύουν για το ποιος είναι ο πιο άχρηστος! Ο αμπει γιατί δεν έπαιξε ?

  • Νic
    Νic Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 23:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρόεδρε το διάστημα του ωσανα από το σταυρωσον αυτόν είναι μια κλωστή, πρόσεχε.

  • Κωστας
    Κωστας Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 23:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Τρελολιμπαρ τι πίνεις ρε φίλε και λες τέτοια !! Πω πω δηλώσεις !!! Κάποιος να σου μιλήσει επειγόντως ! Το πρωτάθλημα το πήρε η αεξαρα ! Εμείς θα βγούμε τέταρτοι. Τι δεν καταλαβαίνεις ? Το μόνο καλό είναι ότι μπορεί να χτυπήσουν το κύπελλο τα λαγουδάκια τώρα που έχασαν το πρωτάθλημα. Αλλιώς του χρόνου έχει καναπέ και για μας ! Τώρα για Άστον Βίλα εντάξει είπαμε ! Ψιλοζεσταθηκαμε λίγο και κρύφτηκαν ορισμένα εγκλήματα του καλοκαιριού αλλά θέλει δουλειά και 5-6 παιχταραδες για του χρόνου!

  • Μιχάλης  Α
    Μιχάλης Α Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 22:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Βιάστηκαν κάποιοι να τον χαρακτηρίσουν προφεσόρ και τον τον Τζολάκη υπερτερματοφύλακα.
    Ένας καλούτσικος προπονητής είναι , τίποτε παραπάνω.
    Για το δίδυμο της συμφοράς τώρα, που εκθείασε προχθές και ο Μαρινάκης (Ρέτσο). Πέρισυ στη λεωφόρο ο Άβιλα έκανε ένα πέναλτυ που μπορεί και να μην ήταν και εξαφανίστηκε...
    Αυτοί οι δύο, που μας έχουν κυριολεκτικά καταστρέψει τίποτα; Όλα καλά;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...