roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Nα είμαστε θαρραλέοι και δυνατοί...»

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός με εμφανισάρα νίκησε στην Αγγλία με 4-2 την Άστον Βίλα στον πρώτο ημιτελικό του Conference League και ο πρωτομάστορας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε μετά το θρίαμβο τα εξής:

«Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά, να είμαστε θαρραλέοι και δυνατοί στο επόμενο παιχνίδι. Θα είναι μεγάλη επιτυχία για εμάς.

Το πρώτο γκολ της Βίλα μας έβλαψε αρκετά, στο δεύτερο χρειάστηκε δύναμη για να διεκδικήσουμε ξανά την επίθεσή μας. Κόντρα σε μια δυνατή ομάδα δείξαμε το θάρρος μας και το πίστεψαν και οι παίκτες».

Για το που οφείλεται η σημερινή επιτυχία: «Ήμασταν ο εαυτός μας, πήραμε ρίσκο, βγήκαμε μπροστά και μετά το δεύτερο γκολ πιστέψαμε πως μπορούμε να βάλουμε κι άλλο. Δείξαμε θάρρος.

Απομένουν 90 λεπτά, πρέπει να είμαστε δυνατοί, συγκεντρωμένοι και να μην υποτιμήσουμε την Άστον Βίλα που είναι μια δυνατή ομάδα. Θα απολαύσουμε την επιτυχία μας, αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

17 σχόλια

  •   GEO
    GEO Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024 23:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Με τόσους που έχει αναστήσει ο Πετσαλνικαρος με πρώτο από όλους το ανδρικκο ποδοσφαρικο τμήμα του ΟΣΦΠ και το 98% τον υπαρχόντων παικτών έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ξανακατεβηκε ο Χριστός στην γη και έγινε η δευτέρα παρουσία

  • Καλ Ελ
    Καλ Ελ Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024 14:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεχρι και τους Ιμπόρα και Κίνι τους ανέστησε , χθές έπαιξε καλά και σοβαρά καί ο Ρέτσος ακόμα . Μια σοβαρή και στιβαρή εμφάνιση στο Καραϊσκάκη και πάμε τελικό ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ !!! ..

  • antartis_8
    antartis_8 Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024 14:08 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΑρινάκη πιστεύω να έχεις πάρει το μάθημα σου με όλους τους γυρολόγους Πορτογάλλους προπονητες που σου τρώνε μόνο τα λεφτα .....

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024 12:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Γι αυτό υπέγραψε για ένα χρόνο γιατί με την πορεία που κάνει φέτος θα πάει σε καλή Ισπανική ομάδα αυτός είναι ο στόχος του.Ειχε και φέτος δύο προτάσεις από Ισπανικές ομάδες αλλά μικρομεσαίες. Θέλει κάτι καλύτερο.Αν εξαιρέσουμε τον Μπουκοβι που δεν τον πρόλαβα αλλά απ ότι μου έχουν πει ήταν πολύ καλός προπονητής.Απ όσους έχω δει όλα αυτά τα χρόνια καλός ο Βαλβερδε καλός ο Μπαγεβιτς αλλά αυτά που κάνει ο Μεντιλιμπαρ σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα δεν γίνονται.Οταν φύγει αυτός κι ελπίζω να αργήσει εγώ θα ήθελα Συλαιδοπουλο.Ακουσα ότι θα ανέβουν παίχτες της Κ18 στη πρώτη ομάδα red goal μήπως έχεις πληροφορίες και ονόματα.

  • Κωστας
    Κωστας Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024 11:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε φίλε μας έχεις τρελάνει κάτσε καλά !! Λίγο θέλει και θα την πάρουμε την Τζαμπασοφια !!! ΧΑ ΧΑ το ωραίο ήταν ότι ήθελαν ευρωπαϊκό τελικό !!! Πω πω γέλιο έτσι και περάσουμε !! Ο νιάου θα δώσει το κύπελλο ? Α ρε θρύλε τι τους κάνεις !! Εφιάλτης τους μια ζωή !!

  • Jiannis77
    Jiannis77 Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024 10:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Επιτέλους ένας προπονητής αντάξιος της ιστορίας και του μεγαλείου του Θρύλου! Κάλλιο αργά, παρά ποτέ!

    5 παιχνίδια έμειναν και γράφουμε την μεγαλύτερη Ολυμπιακή Ιστορία (μέχρι την επόμενη)!

  • ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
    ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024 10:48 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΓΑΝΤΑ, μας διέψευσες όλους όσους σε αμφισβήτησαν με πρώτο και καλύτερο εκενα. Χίλια συγγνώμη Μεγάλε Προοονητή.

  • Γιώργος Σίφνος
    Γιώργος Σίφνος Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024 09:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεγάλε ξέπλυνες όλες τις διοικητικές και οργανωτικές παθογένειες των τελευταίων ετών. Κάνε μας να ξαναδούμε ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό.

  • Ανενταχτος
    Ανενταχτος Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024 04:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτο το κολλημα να μην ειχες με τον Ορτεγα , σε ολα τα αλλα ησουν αψογος

  • ΖaK
    ΖaK Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024 03:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Θρύλος σκέτη ηδονή!!! ΜΕΝΤΙΛΙΜΠΑΡ respect!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...