roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Απίστευτοι παίκτες και κόσμος...»

underarmor
redwell

Η άμυνα του Ολυμπιακού έπιασε από το... λαιμό την Μπαρτσελόνα και η επίθεση την ισοπέδωσε με 92-58 για το 2-2 στη σειρά, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει μετά το τέλος του αγώνα τα εξής:

«Δεν θέλω να αναφέρω τίποτα σχετικά με τα στατιστικά και τους αριθμούς. Όλο έχει να κάνει με το συναίσθημα που ένιωσα. Ένιωσα ευγνωμοσύνη για τους παίκτες και τους φιλάθλους για την εμφάνισή τους σε αυτή τη χρονική στιγμή.

Ήταν πραγματικά απίστευτοι. Δεν θέλω να πω κάτι αρνητικό για το προηγούμενο ματς, όμως, νιώσαμε απογοητευμένοι. Παρόλα αυτά μαζέψαμε τα κομμάτια μας και παίξαμε το παιχνίδι με αυτή την ένταση, με αυτή την επιθυμία και αυτό το κίνητρο».

Στην συνέχεια ο κόους έκανε ξεχωριστή μνεία στον αρχηγό. «Θέλω να κάνω ιδιαίτερη αναφορά στον Παπανικολάου. Οι εξετάσεις αίματος που έκανε δεν ήταν τόσο καλές, κανονικά θα έπρεπε να μείνει εκτός σε αυτή την αναμέτρηση.

Κατά κάποιο τρόπο θυσίασε την υγεία του, καθώς δεν ήταν σε κατάσταση να παίξει αυτό το τόσο έντονο και με ενέργεια ματς. Όμως, όλοι είδατε πόσο μας βοήθησε. Βέβαια, όλοι συνεισέφεραν σε αυτή τη νίκη».

Όσον αφορά στο 5ο ματς, δεσμεύτηκε για μια ακόμη μεγάλη μάχη: «Είμαστε χαρούμενοι για το 2-2 και τώρα θα πάμε στην Βαρκελώνη για να παίξουμε το μπάσκετ μας και να παλέψουμε όπως κάνουμε κάθε φορά.

Και πάλι θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Μπαρτσελόνα, είναι σπουδαία ομάδα. Η ποιότητα και η εμπειρία που έχουν είναι εντυπωσιακή. Αυτό κάνει τη νίκη μας ακόμη πιο σημαντική».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

11 σχόλια

  • GEO
    GEO Σάββατο, 04 Μαΐου 2024 05:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Λοιπόν πρόβλεψη για το πέμπτο παιχνίδι την τέταρτη μετά το Πάσχα έστω και με μισό πόντο θα περάσουμε απο εκεί μέσα και θα πάμε φ4 Από εκεί και έπειτα όλα είναι πιθανά και λεπτομέρειες θα κρίνουν την έκβαση της φετινής ευρωλιγκας (δυστυχώς μέσα σε αυτές βάζω και τα διαιτητικά σφυρίγματα και αποφάσεις τεκτός των καθαρά αγωνιστικών, ) Πάντως θα είναι ένας αγώνας πολύ διαφορετικός και δύσκολος από της Πέμπτης καθότι είναι ένας αγώνας χωρίς αύριο και αυτοί θα κάνουν ότι περνάει από το χει τους γισ να περάσουν

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024 11:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπαρτζωκα πάρε το διπλό να τους τρελάνεις και να μας τρελάνεις.Παντως η ομάδα φέτος με τόσους τραυματισμους τρεις ξένους που δεν υπάρχουν Σικμα Ιγκι και ο Κάντανος μια παίζει δέκα δεν παίζει συν τον Γκοςβοου έχασε τη μισή σεζόν.Λι εδώ που φτάσαμε είναι κατόρθωμα μόνο ο Μπαρτζωκας μπορούσε να το καταφερ
    ει.Ολες οι ομάδες παίρνουν ξένους παίχτες για τις ανεβάσουν εμείς δυστυχώς δεν πετύχαμε στις επιλογές είχαμε και τραυματισμους βασικών παιχτών με αποκορύφωμα τον Μιλου που έχασε σχεδόν όλη τη σεζόν και τον Γκος που έχασε τη μισή σεζόν.Το ματς στην Ισπανία θα είναι πολύ δύσκολο.Οποτε το καλοκαίρι παίρνεις Έβανς και Ντορσει( όλα δείχνουν ότι υπάρχουν οι προυποθεσεις) διώχνεις Σικμα Ιγκι και τον Ησαΐα και νικάς και τον Ντιφαλα και τον Μποντιρομπα.Πιστρυω ότι στη χειρότερη θα έρθει Χειμώνα ο Σάσα δεν είναι κορόιδο να χάνει χρόνια καριέρας στο ΝΒΑ γίνει δεν γιαβρί ανταλλαγή.

  • Κωστας
    Κωστας Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024 11:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Α ρε Γιώργο αν δεν ήταν τα Λαμόγια προχτές θαχαμε περάσει ! Με 50-50 διαιτησία για τριανταρες τους έχεις αυτούς ! Πρόλαβες και τοπες για το νικητήριο σφύριγμα ! Ξέρεις όμως και συ ότι μπορεί ναναι πολλά άλλα σφυρίγματα πριν το καθοριστικό ! Τα μπουνιδια στη ρακέτα η ελληνορωμαϊκή αν θέλουν σε τελειώνουν διακριτικά ! Μακάρι να μην γίνει αλλά ποτέ δε ξέρεις με τα Λαμόγια !!

  • Christos
    Christos Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024 10:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal,
    Με τον Λάρυ τι παίζει, είναι σοβαρό?

    REDGOAL: Σήμερα θα μας ενημερώσουν φίλε...

  • Ανδρέας 23
    Ανδρέας 23 Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024 10:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ολυμπιακος δεν διαλεγει ανιπαλους!μονο οι αντιπαλοι το κανουν(ΡΕΑΛ παλια)!ουτε ο κοουτς!Παμε για το ακατορθωτο....αν μια ομαδα μπορει να σπασει την απιστευτη παραδοση του 5ου ματς ειναι ο ΟΛΥ!!!Θελει ομως τρομερο παθος,στην αμυνα κ στα ριμπαουντ!!θελει ενεγεια τρομερα καλη χρηση των φαουλ(οπως στο 1ο ματς!!περηφανοι γι αυτη την ομαδα που ηδη επρεπε να ειναι στο Βερολινο!!!ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!

  •  Spoofy
    Spoofy Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024 10:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε προεδρε παρκαδορε, Τόνυ Μοντανα, τρομάρα σου, τσαρλατανε, ξεπέρασε πρωτα τον εφιάλτη Έντι Τζόνσον που στοιχειώνει την εφηβεία σου, για αυτό έγινες έτσι στερημενε, και μετά πες μας για τους μεγαλύτερους παικτες ever, μετά τον φευγατο Ντομινίκ, γιατί και εκεί εφιάλτη 35 πόντων έζησες, αυτό κι αν σε στιγμάτισε. Τον ντιφαλα και τα μάτια σου, με την προεδραρα την μποντιρομπα, πουως παίκτης έκανε τριμπλα με τα οπίσθια. Σιχαματα. Αλλά είπαμε παλια είχε ασπιρίνη τώρα για κανα χρόνο ακόμα ΕΣΠΑ.

  • STAVROS RED 7
    STAVROS RED 7 Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024 09:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Σύγαυροι έτσι που τα καταφέραμε ας γίνουμε η πρώτη ομάδα που σπάει το πλεονέκτημα σε 5ο παιχνίδι!
    Μέγα λάθος να μην έχουμε αντίπαλο την Μονακό, τώρα με τις διαιτησίες του Μποντιρόμπα είναι πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο για F4!
    Μεγάλη βραδιά για τον Θρύλο στο Κόνφερενς καπ, ένα ματς στο ναό κ φύγαμε για τελικό!!!

  • GEO
    GEO Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024 02:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Βασικά είμαι αυτοδίδακτος φιλαράκο αν αναφέρεται σε μένα Για τον προπονητή της Μπαρτσελωνα ήταν το σχόλιο στο Ταμτακος που έγραψε ο προηγούμενος φίλος και όχι εκεί που πήγε το δικό σου μυαλό !!!

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024 01:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι ο ζωγράφος που σου μαθαινε πως να ζωγραφίζεις.Δεν ξέρω τη διαιτησία του Ντιφαλα σήμερα στο Βελιγράδι αλλά ήξερα ότι θα έχανε η Μακαμπι αλλά Ολυμπιακός.Θελουν Μπαρτσα Ρεαλ Φερέρ και τους απέναντι αν παίζαμε εμείς με Μονακό θα παίρναμε εμείς τη θέση της Φερέρ.

  • GEO
    GEO Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024 00:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Όχι Ταμτακος ρε φίλε ποιο πολύ μοιάζει με έναν Ζωγράφο που έκανε εκπομπή στην Ερτ 3 ? ? ?

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...