roumeliotis

Carwiz

Τα εισιτήρια του πέμπτου τελικού με ΠΑΟ

casino loutrakiou
redwell

Ανακοίνωση-ενημέρωση από τον Ερασιτέχνη για τα εισιτήρια του πέμπτου τελικού της Volley League Γυναικών με τον Παναθηναϊκό που θα γίνει το Σάββατο (27/04). Αναλυτικά:

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ενόψει του πέμπτου τελικού της Volley League Γυναικών με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (κατάκτηση του πρωταθλήματος σε περίπτωση νίκης), το Σάββατο (27/4 στις 19:30), στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», ενημερώνει τους φιλάθλους του για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων πραγματοποιείται:

Α) Ηλεκτρονικά, όλο το 24ώρο, από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας (olympiacossfp.gr) και μέσω Ticketmaster.

Β) Καθημερινά (10:00-18:00) και το Σάββατο (10:00-15:00) από το Γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την θύρα 19-Εμπορική Στοά).

Γ) Το Σάββατο από τις 16:00 έως την έναρξη, στα εκδοτήρια του κλειστού του Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Οι τιμές των εισιτηρίων: 5€, 10€, 15€, 20€, 25€".

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Άλλα σπορ

1 σχόλιο

  • ARAFAT
    ARAFAT Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 22:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Ελπίζω να μην χαθεί 2ο πρωτάθλημα μέσα σε μια 3ετία από Ιταλό προπονητή πρώτου μεγέθους (πρόπερσι ο Κάρλο Παρίζι, φέτος ο Μιτσέλι), με πλεονέκτημα έδρας, και αντίπαλο κάποιον Σέρβο (πρόπερσι τον Γκάιτς, φέτος τον Νέσιτς) που ανέλαβε ξαφνικά τον Παναθηναικό 1 μήνα πριν τους τελικούς!
    Χρειάζεται μεγαλύτερη ενέργεια, αποφασιστικότητα και πυγμή στο μπλοκ-άμυνα και το τελείωμα των επιθέσεων. Επίσης χρειάζεται υπομονή και ανθεκτικότητα στη πίεση του Παναθηναικού που είναι βελτιωμένος σε σχέση με τη προ μηνός εικόνα του.
    Η ανθεκτικότητα στη πίεση του αντιπάλου είναι το πιο ασφαλές δείγμα για το επίπεδο συνειδητοποίησης που έχει μια ομάδα. Αν είναι να κερδίζουμε τους αγώνες ΜΟΝΟ με 3 - 0, και στην όποια αντίδραση του αντιπάλου (που είναι φυσιολογικό πράγμα στον αθλητισμό) να έχουμε συμπτώματα αποδιοργάνωσης,.. τότε με συγχωρείτε αλλά αυτό δεν είναι ομάδα, είναι σκορποχώρι.
    Επί της ουσίας τώρα, ΑΝ ο Ολυμπιακός χάσει το φετινό πρωτάθλημα στο γυναικείο βόλλεϊ (εύχομαι να μην συμβεί!) και συμπληρώσει 4 χρόνια πια χωρίς πρωτάθλημα, πρέπει να γίνουν ΑΛΛΑΓΕΣ στο διοικητικό μάνατζμεντ του συγκεκριμένου τμήματος. Δεν μπορεί μια "συνταγή αποτυχίας" να συνεχιστεί επ' άπειρον.
    ΥΓ. Το γυναικείο βόλλεϊ μας ενδιαφέρει για τους εξής λόγους:
    α/ είναι το νούμερο ένα άθλημα γυναικών παγκοσμίως (με μεγάλο αντρικό κοινό για προφανείς λόγους!)
    β/ είναι το νούμερο ένα άθλημα γυναικών στην Ελλάδα. Όποιος ρωτήσει ένα γυμναστή στα σχολεία μπορεί να το επιβεβαιώσει. Η αναλογία υπέρ του βόλλεϊ είναι τερατώδης σε σχέση με τις προτιμήσεις των κοριτσιών σε άλλα αθλήματα.
    και γ/ είναι το μοναδικό άθλημα μετά το μπάσκετ (αναφέρομαι αποκλειστικά στο ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ βόλλεϊ - όχι στο αντρικό που είμαστε κυρίαρχοι) που ο Παναθηναϊκός υπερέχει ημών σε τίτλους. Και πρέπει με κάποιο τρόπο να καλύψουμε την απόσταση. Δεν επιτρέπεται από δικά μας λάθη να μεγενθύνεται η υπεροχή του Παναθηναικού σε τίτλους στο γυναικείο βόλλεϊ...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...