roumeliotis

Carwiz

Χαμόγελα για Κανός που επιστρέφει... (pic)

casino loutrakiou
redwell

Ευχάριστα... μαντάτα από το μέτωπο του Σέρτζι Κανός καθώς ο Ισπανός εξτρέμ, έστω και αν χάθηκε ο τίτλος και το Κύπελλο και οι ελπίδες για κατάκτηση της 2ης θέσης είναι μηδαμινές, επιστρέφει νωρίτερα στη δράση.

Ο 26χρονος ακραίοςν μπορεί να είναι στη διάθεση του τεχνικού τιμ για τα ντέρμπι με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό:

«Θα επιστρέψω σύντομα» έγραψε στα Social Media ο Κανός, ο οποίος είχε τραυματιστεί στην αναμέτρηση με τον Άρη (2-2)...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

14 σχόλια

  • Capitano7
    Capitano7 Κυριακή, 30 Απριλίου 2023 19:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Νίκο 7, όχι φίλε! Αλλά όπως τα έχουμε ξαναπεί κάτω από κάποιο άλλο άρθρο του RedGoal, το ποδόσφαιρο είναι πολύ πιο απλό από όσο νομίζει η μεγαλύτερη μερίδα των οπαδών μας... Πολύ απλό τόσο οργανωτικά, όσο και παικτικά! Πλάνο, γνώση, όρεξη και δουλειά θέλει απλά και όχι να τα φορτώνεις όλα στον κόκκορα... Όπου κόκκορας εσείς βάλτε Μέντεζ, Βρέντζους κοκ...

  • ΘΑΝΑΣΗΣ
    ΘΑΝΑΣΗΣ Κυριακή, 30 Απριλίου 2023 18:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποσο δυσκολο ειναι να βρουν τον Γκαγιαδο και να του δώσουν τα κλειδιά της ομάδας ;

  • Νικος 7
    Νικος 7 Κυριακή, 30 Απριλίου 2023 16:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Capitano 7 δεν πιστευω να παιζεις καθολου Fm 2023???

    Μολις περιεγραψες οτι μεταγραφες εχω κανει στο save μου!!!

    Συν Ντεσποντοφ Δουβικα Μπεναβιντεζ Ερακοβιτς

  • Capitano7
    Capitano7 Κυριακή, 30 Απριλίου 2023 10:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν θα κουραστώ να το γράφω και ίσως να σας σπάω και τα νεύρα αλλά....

    Ένα ρόστερ 25-6 παικτών
    Στο τέρμα Πασχαλάκης και Μανδάς αντί Τζολάκη που φεύγει δανεικός (ιδανικά εξωτερικό σε ανοιχτό πρωτάθλημα που να δέχεται πίεση σε κάθε αγώνα, λχ Ολλανδία, Βέλγιο,Τσάμπιονσιπ)

    Στα στόπερ θέλουμε έναν με προσωπικότητα σαν τον Οταμέντι που λήγει το συμβόλαιο του.
    Έναν ξένο εξελιξιμο σαν τον Μαντίγια.
    Έναν Έλληνα με ταχύτητα κυρίως σε νορμάλ ηλικία σαν τον Χατζηδιάκο
    Οι τρεις παραπάνω να είναι οι βασικοί του ροτεισιον , με τέταρτο τον Ντόη και πέμπτο κάποιον από τους μικρούς σαν τον Μπαγκαλιάνη ή τον Καλογερόπουλο πχ.
    Πώληση των Σισέ, Μπα και αποδέσμευση το βαρύ, σαν το κορμί του, συμβόλαιο Παπασταθόπουλου.
    Στα μπακ επιστροφή ,ως αναπληρωματικοί, των Κίτσο και Σάλιακα (κάνει παπάδες στη Γερμανία) και βασικών αυτών, αριστερά τον Γιαννούλη και από τα δεξιά ή μένουμε με Ροντινεϊ ή παίρνουμε Μπάλντοκ. Θες ταχυδυναμικά μπακ με καλή σέντρα. Πώληση Ρεαμπτσουκ, Ραμόν, Λαιντνερ με ερωτηματικό τον Ροντινεϊ. Φυσικά αποδέσμευση Ανδρούτσου.Το ότι είναι γηγενής δεν είναι κριτήριο να τον κρατήσεις και μάλιστα σε θέση που δεν είναι η φυσική του. Ο Σάλιακας επίσης είναι γηγενής αλλά έχει την θέση και το ταλέντο για να έρθει έστω ως αναπληρωματικός.

    Στα χαφ σαν "6' απόκτηση ενός πραγματικά σκύλου και όχι μαραθωνοδρόμου αλά Εμβιλά μαζί με Μαντί μόνο ως 6αρι, αλλιώς Αλεξανδρόπουλο.Στο 8 μένει ο Χουάνγκ και τον πλαισιώνεις με βόμβα Πινέδα (εκεί να σε δω).Σαν εναλλακτική 5ου παίκτη κρατάς Σουρλή και σε μικρότερα παιχνίδια μπορεί να αγωνιστεί εκεί κι ο Ντόη. Αποδέσμευση Εμβιλά και Κασάμι, πώληση Κανέ, Κουντέ, Αγκιμπού, Φαντιγκά, Πέπε και ίσως Μαντί, ανάλογα του τι θες να κάνεις στο "6". Τον Μπουχαλακη ότι θέλει ας τον κάνει, απλά μακριά από τον Ολυμπιακό.

    Στα εξτρέμ φέρνεις πακέτο από την Χάιφα τους Αζίζα (κυρίως) και Ατζίλι (δευτερευόντως), κρατάς τον Κανός για τα δεξιά και απόκτηση Τζόλη για τα αριστερά. Μένει ο Βρουσαϊ με ρόλο όμως ΜΟΝΟ ως 5η εναλλακτική και στα εξτρέμ αλλά και στα μπακ. Πώληση Μασούρα, Γκάρι, Μπουτούτσι, Ονιεκούρου, ΜΠΙΕΛ (τον βάζω σαν εξτρέμ γιατί εκεί τον έβαζαν).

    Στο δέκα τώρα, φέρνεις Σκάρπα να μοιράζεται τη θέση με τον Φορτούνη ή τον Ζίγκερναγκελ, προσωπικά θα προτιμούσα τον δεύτερο. Όπως και να έχει ο άλλος πώληση. Αποδέσμευση Βαλμπουενά.

    Στα φορ εννοείται αποδέσμευση Ελ Αραμπί και απόκτηση Παυλίδη (που έπρεπε να είχε έρθει ήδη 2-3 χρόνια πριν κανονικά αλλά εμείς θέλαμε Μάνο,Σολδάνο,Χασάν και Τιτικίνιο) και δεύτερο φορ Μπακαμπού ή τον γκολτζή Πούκι που λήγει το συμβόλαιο του. Προσωπική προτίμηση ο δεύτερος.

    Γεμίζεις το ρόστερ με Έλληνες που μπορούν να καταλάβουν το μέγεθος του Ολυμπιακού και να πιάσουν τον παλμό του κόσμου, αλλά Έλληνες που να αξίζουν να βρίσκονται στο ρόστερ μας και νομίζω οι παραπάνω το αξίζουν. Με τις πωλήσεις και τα βαριά συμβόλαια των συνταξιούχων που θα αποχωρήσουν αλλά και αυτών που έχουν ήδη αποχωρήσει (Βατσλίκ, Βρσαλικο, Μαρσέλο, Χάμες, Αμπουμπακάρ, Φουέντε(;), Ουί Τζο, Μπόουλερ, Άβιλα) θεωρώ πως άνετα μπορείς να πάρεις όλους τους παραπάνω με μικρές υπερβάσεις τους Πινέδα, Παυλίδη.

    ΥΓ. Όσον αφορά προπονητή, άσχετα από ονόματα, εθνικότητες, πρωταθλήματα κλπ κλπ, με κλειστά τα μάτια θα έπαιρνα τον Μπαχάρ που έχει κάνει πρωταθλητισμό, ξέρει από προκριματικά, έχει συμμετάσχει σε ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων ΤσΛ, Γιουρόπα κλπ αλλά που ΚΙΡΙΩΣ παίζει επιθετικό και όμορφο ποδόσφαιρο, τόσο απλά..

    ΥΓ2.Δρόμο Βρέντζος, Καραπαπάς, Ανιγκό, Καραπαπάς, ακόμα και ο Αβραάμ.-

  • antartis_8
    antartis_8 Κυριακή, 30 Απριλίου 2023 00:10 Σύνδεσμος σχολίου

    redgoall τι πρέπει να κάνουμε για να μην έρθει ο Γκατούσο ??? Πάντως ξαναγράφω άλλη μια φορα . Φοβερό πρότζεκτ είναι ο Κάρικ ( ο γνωστός ) που είναι προπονητής στην Μίλντεσπρό. Οποιός μπορεί ας δεί ένα αγώνα τους . Θα χαζέψει μπάλα . Αυτός είναι προπονητης για τον Ολυμπιακο

    REDGOAL: Φίλε προπονητές υπάρχουν αλλά δεν έχει ο Ολυμπιακός άτομα με γνώσεις για να κάνουν κίνηση ματ με προπονητή. Μέχρι τώρα εδω και πολλά χρόνια είνσι "ό,τι πει ο Μέντες και ο κάθε μανατζαραίος"

  • Κουβας7
    Κουβας7 Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 15:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Σκέψου κατάντια περιμένουμε σα μεσσία τον χασογκολη..

  • Ο Αντιπρόεδρος
    Ο Αντιπρόεδρος Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 09:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάτι άσχετο ο πιο προπονητής που έχει ακουστεί μέχρι στιγμής είναι ο Ρεμπρουφ , για τους Ισπανούς ας το αφήσουμε γιατί δεν έρχονται ο Μπροδαλιας παράδειγμα προτιμάει την Χετάφε και ο Μαρθελινιο να μείνει άνεργος παρά να έρθουν εδώ ..... Για τον Μαρτίνεζ δεν έχω άποψη δεν ξέρω καθόλου αλλά την Τιγκρεζ την έχει 11κατη και θέλουν να τον διώξουν λίγο που κοίταξα, για Γκατούζο και τον Ολλανδό ας το αφήσουμε , καλύτερα Ιμπαγασα η Καμπιασο παρά αυτούς......Ο Ρεμπρουφ λοιπόν είναι ο μόνος που έχει βιογραφικό κανονικού προπονητή που έχει κάνει και πρωταθλητισμό

  • Ο Αντιπρόεδρος
    Ο Αντιπρόεδρος Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 00:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλό είναι να τον βάζουν δεξιά γιατί αριστερά τα χάνει με άδειο τέρμα

  • Nic
    Nic Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 00:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Ψήνει Ζιντάν για Ολυμπιακό.Να κοιτάξει μην του αρπάξει και καεί.Ενα πρωτάθλημα χάσαμε και βλέπουν μερικοί ότι έρχεται ο μαύρος καβαλάρης να μας ελευθερώσει από τους κατακτητές.Κουλαρετε παιδιά Έρχεται πρωτομαγιά αμοληθειτε στας εξοχας,φτειαξτε κι ένα στεφάνι και χαρείτε.Οσονουπω έρχεται καλοκαιράκι.

  • ΟΣΦΠ
    ΟΣΦΠ Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 21:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal με αυτόν τον Ολλανδό προπονητή Σρεντερ πως λέγεται τι γίνεται;

    REDGOAL: Έφυγε φίλε χωρίς να υπογράψει. Θα δείξει...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...