roumeliotis

Carwiz

Μέτριος Θρύλος αλλά ταπείνωσε Άρη 0-1

casino loutrakiou
redwell

Μπορεί ο Ολυμπιακός να ήταν σε ένα ακόμα ματς μια μετριότητα και τίποτα περισσότερο, ακόμα και ετσι όμως ταπείνωσε τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με 0-1 σκοράροντας μάλιστα στο 88' με τον Ελ Αραμπί και ενώ τρία λεπτά νωρίτερα ο Άρης αστόχησε σε πέναλτι και είχε αποβληθεί ο Ντόι σε εκείνη τη φάση. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Μίτσελ Γκονζάλεθ ήταν ο Κωνσταντίνος Τζολάκης που πραγματοποίησε σωρεία επεμβάσεων, με κορυφαία αυτή στο πέναλτι του Αντρέ Γκρέι στο 84ο λεπτό.

«Μοιραίος» ο Τζαμαϊκανός φορ για την ομάδα του Άλαν Πάρντιου που προσπάθησε παρά τις απουσίες, όμως έμεινε με τις εντυπώσεις.  

Λαμβάνοντας ώθηση από το «μπιζάρισμα» του κόσμου, ο Άρης μπήκε δυνατά στο ματς. Στα πρώτα δευτερόλεπτα, μάλιστα, ο Πίτερ Ετέμπο υποχρέωσε με δυνατό σουτ τον Τζολάκη να διώξει σε κόρνερ.

Η ατομική ενέργεια του Γκρέι στο 4’, κατέληξε σε αναιμικό σουτ, καθώς ο Τζαμαϊκανός φορ πιέστηκε από δυο αντιπάλους στην τελική του προσπάθεια. Καθώς κυλούσαν τα λεπτά, ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοσή του.

Μάλιστα, ο Ματιέ Βαλμπουενά με σουτ στην κίνηση ανάγκασε σε εντυπωσιακή επέμβαση τον Χουλιά Κουέστα στο 20’ ενώ επτά λεπτά μετά, από προσπάθεια του Γιώργου Μασούρα, ο Μπράντλεϊ Μαζικού έδιωξε την μπάλα προτού αυτή περάσει τη γραμμή.  

Το παιχνίδι συνέχισε να έχει εξαιρετικό ρυθμό, με τους τερματοφύλακες να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Ειδικά ο Τζολάκης, έσωσε δυο φορές την εστία του με αντίπαλο τον Γκρέι, αρχικά σε τετ-α-τετ στο 34’ - ήταν σε πλάγια θέση ο Τζαμαϊκανός που νωρίτερα εξέθεσε τον Ανδρέα Ντόη - κι εν συνεχεία στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, απλώνοντας το δεξί πόδι του σε κοντινό πλασέ του πρώην επιθετικού της Γουότφορντ.

Ενδιάμεσα, έπειτα από εξαιρετική αντεπίθεση, ο Σεντρίκ Μπακαμπού δεν μπόρεσε να βάλει σωστά το πόδι του, σε παράλληλο γύρισμα του Μάριου Βρουσάι.  

Οι φάσεις ήταν πολύ λιγότερες στο δεύτερο μέρος, όπου κυριάρχησε η σκοπιμότητα - ιδίως από την πλευρά των φιλοξενούμενων. Στο 65’, πάντως, ο Τζολάκης πραγματοποίησε ακόμη μία σωτήρια επέμβαση, σε πλασέ του Μάρβιν Πίρσμαν, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Μάνου Γκαρθία.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Ροντινέι πρόλαβε την ύστατη στιγμή τον Χουάν Ιτούρμπε ενώ στο 72’ η κεφαλιά του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, από κόρνερ του Χάμες Ροντρίγκες, πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κουέστα.  

Στο 83ο λεπτό έγινε η φάση που σημάδεψε το παιχνίδι. Ο Γκρέι άφησε πίσω του τον Ντόη, ο οποίος προσπάθησε να τον κρατήσει. Ο Τζαμαϊκανός πλάσαρε, ο Τζολάκης απέκρουσε, ο Ματέο Γκαρσία στην εξέλιξη της φάσης σούταρε, με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να κάνει σωτήρια προβολή.

Ωστόσο, ο Ιστβαν Βαντ γύρισε πίσω τη φάση και, σε συμφωνία με το VAR, έδειξε τη βούλα του πέναλτι και την κόκκινη κάρτα στον Ντόη. Όμως, ο Τζολάκης νίκησε και πάλι τον Γκρέι, κρατώντας το 0-0.  

Κι αφού δεν το δέχθηκε, ο Ολυμπιακός εν τέλει σημείωσε και το μοναδικό γκολ του αγώνα. Από πάσα του Ντιάντιε Σαμασέκου, ο Ελ Αραμπί «έσπασε» το τεχνητό οφσάιντ και πλάσαρε εύστοχα τον Κουέστα για το 0-1.

Με δύο νίκες με το ίδιο σκορ, η ομάδα του Μίτσελ πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου κι ετοιμάζεται για τις διπλές αναμετρήσεις με την ΑΕΚ, αφήνοντας με την πικρία - για μια ακόμη χρονιά - τον Άρη.  

ΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Μαζικού, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Ντουκουρέ, Ετέμπο, Νταρίντα, Μάνου Γκαρθία (76’ Πάλμα), Ιτούρμπε (81’ Ματέο Γκαρσία), Γκρέι.  

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Τζολάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Βρουσάι (86’ Σισέ), Εμβιλά, Σαμασέκου, Μασούρας (71’ Ροντρίγκες), Βαλμπουενά (62’ Χάμες), Μπιέλ (86’ Ραμόν), Μπακαμπού (71’ Ελ Αραμπί).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

42 σχόλια

  • Αsteriosmountouris
    Αsteriosmountouris Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 22:37 Σύνδεσμος σχολίου

    antartis_8:
    Φιλε,κουβεντα κανουμε,καμια παρεξηγηση.
    Ολα καλα,να'σαι καλα να τα λεμε!

  • antartis_8
    antartis_8 Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 20:15 Σύνδεσμος σχολίου

    @Αsteriosmountouris ευχαριστώ που μου απάντησες . Αλλά πάλι δεν νομίζω ότι έκανα κάτι που μειώνει την αξία του site . Ούτε πρόσβαλα το site ούτε κανέναν .
    Αστειεύτηκα που έχει υπομονή ενω εγω δεν έχω . Ηταν αστείο !! Ποιός είμαι εγω που θα του πώ τι να κάνει ? Καμια φορα λέω τις ιδέες μου , μπορει κάποια να του αρέσει και να την υιοθετήσει . Μπορεί να είναι και μια μπούρδα και δεν την δίνει σημασία
    Αν σε ενδιαφέρει η προσωπική μου άποψη θα σου πώ ότι έχω φιλούς , κολλητούς , Ολυμπιακάρες που διαβάζουνε μόνο "Γαύρο" κι άμα πάμε στο καφενείο και φερει η κουβέντα τον Ολυμπιακο δεν τους απαντώ καθόλου . Αυτοι βέβαια το κάνουν επίτηδες για ξέρουν ότι θα νευριάσω και με κοροϊδεύουνε και γελάνε . :P :P Εχούμε κι εμείς πλάκα !!!!
    Αλλα όταν ένας μου λέει ότι διαβάζω "Γαυρο" δεν μπορώ να κουβεδιάσω μαζί του για ποδόσφαιορ . Αυτοι ζούνε στο δικό τους κόσμο . Για τον άλλο το φίλο που λές τον "ΣΚΑΙ" , αυτό είναι προσβολη για μένα . ΝΑ ζητάει απο το site να σχολιάσει μια φωτογραφία που είναι μοντάζ , προϊον προπαγάνδας , που εδω στο site δεν έχει αναφερθει πουθενα
    Αλλα εντάξη το αφήνουμε εδώ , να μη χαλάμε και το post ,. Κι έσενα αν κάπου σε έχει ενοχλήσει κάποιο σχόλιο μου σου ζητώ συγνώμη , δεν το έκανα επίτηδες

  • Αsteriosmountouris
    Αsteriosmountouris Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 11:54 Σύνδεσμος σχολίου

    @antartis_8:
    Οταν αναφερεσαι στο redgoal και του λες εμμεσως πλην σαφως να αποκλεισει καποιους επειδη διαφωνεις με την αποψη τους,δε νομιζεις οτι ξεπερνας τα ορια;
    Τα σχολια αυτα(πχ Σκαι),ΔΕΝ παραβαινουν τους κανονες του σαιτ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΝΤΑΙ.
    Δεν κρινω την αποψη του σκαι.
    Λεω απλα, δεν εχει το δικαιωμα της εκφρασης(οποια κ αν ειναι αυτη),εφοσον δεν παραβαινει τους κανονες;
    Να

  • antartis_8
    antartis_8 Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 23:43 Σύνδεσμος σχολίου

    @Αsteriosmountouris δεν καταλαβαίνω τι εννοείς φίλε . Αμα θές να γίνεις πιο συγκεκριμένος θα με βοηθούσες να καταλάβω κι εγώ αν έκανα κάτι λάθος και να το διορθώσω . Προσωπικά δε νομίζω ότι ξεπέρασα καμία κοκκινη γραμμή όχι μόνο τώρα , όλα αυτα τα χρόνια . Σέβομαι πάντα και το site και τους υπόλοιπους συναναγνώστες που πολλές φορές με κατακρίνουν .
    Αν το redgoal έχει πρόβλημα με μένα , θα μου το πει το ίδιο , οπως λές κι εσυ δε χρειάζεται συνοιγορούς

  • Αsteriosmountouris
    Αsteriosmountouris Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 22:39 Σύνδεσμος σχολίου

    @Redgoal:
    Απολυτως συμφωνος,παμε παρακατω.

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 17:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Και νεο πετσοκομομα... Τελικα η ξεφτιλα δεν εχει ορια... Σε πηρανε χαμπαρι καημενε και το redgoal π καταλαβε οτι εισαι μπετοστοκος και το ειπε και οι αναγνωστες που τοσα σου σουρανε και τουμπεκα... Εγω για μια ακομη φορα οτι ελεγα βγηκα αληθινος. Μηδεν αξιοπρεπεια, ειναι φοβερο... Να σε εχουν εξευτελισει και να συνεχιζεις με ατακες δημοτικου...

  • Αsteriosmountouris
    Αsteriosmountouris Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 16:45 Σύνδεσμος σχολίου

    @ antartis_8,κοκκινος πητ,Χρηστος Ζετ:
    Το redgoal δεν εχει αναγκη απο αυτοκλητους συνηγορους,μπορει και μονο του.
    Αυτο που κανετε ξεπερναει καθε κοκκινη γραμμη.
    Δεν παιρνω θεση επι της ουσιας,αλλα επι της "διαδικασιας".
    Ο φιλος ΣΚΑΙ εχει μια αποψη...
    Αν διαφωνειτε,διαφωνειστε μονοι σας και πειτε την απιψη σας.
    Μη χρησιμοποιειτε...δεκανικια...

    REDGOAL: Δεν έχουμε ανάγκη κανέναν φίλε και το ξέρετε ΟΛΟΙ ΣΑΣ. Από την άλλη μόνο γέλιο προκαλούν οι παροτρύνσεις κάποιων να πάρουμε θέση για το πανό. Τι θέση να πάρουμε ρε μπετόστοκοι; Τι θέση να πάρουμε; Υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας και το κύρος μας ζητώντας να πάρουμε θέση. Είμαστε 10 χρόνια σάιτ και έχουμε αφοδευμένα τα οπαδικά καφριλίκια. Δεν μας ενδιαφέρουν, δεν απευθυνόμαστε σε αυτούς. Δεν ασχολούμαστε. Η ΠΑΕ όφειλε πριν αρχίσει το ματς να απαιτήσει να κατέβει το πανό, όπως και η διοίκηση του Άρη. Εμείς τι μας πρήζετε να κάνουμε δηλαδή για το κατάπτυστο; Να βγούμε να πούμε "καταδικάζουμε το πανό"; Αξία στα σκουπίδια δίνουμε και εξυπηρετούμε τους σκοπούς τους. ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ στο βόθρο μέσα δεν θα πέσουμε. Τα θέματα αυτά είναι της ΠΑΕ Ολυμπιακός και όχι των ειδησεογραφικών σάιτ. Δεν είμαστε νομικό ή επικοινωνιακό επιτελείο της ΠΑΕ...

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 16:23 Σύνδεσμος σχολίου

    @giorgos.
    1. Έτσι όπως το γραψες για τον τελικό του Σούπερ Καπ στο Καραϊσκάκη, φάνηκε σα να πανηγύριζες γι αυτό. Δεν την 'πάτησα' μόνο εγώ. Κι άλλος στο γραψε.
    2. Μπορεί να κάνει ο Τζολάκης, μπορεί όχι. 20 χρονών δε βάζεις παίκτη για βασικό γκολκίπερ. Υπάρχουν εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Ο Ελευθερόπουλος πχ καθιερώθηκε στα 21. Στα 22 βγήκε καλύτερος νέος γκολκίπερ στην Ευρώπη και μπήκε και στην καλύτερη 11άδα του ΤΣΛ (τότε που πήγαμε στους 8).... και 2-3 χρόνια μετά κάηκε. Αγάλια αγάλια γίνεται η αγουρίδα μέλι. Ο τερματοφύλακας χρειάζεται εμπειρία και μπορεί να παίζει υψηλό επίπεδο και σε μεγάλη ηλικία. Δεν υπάρχει βιασύνη. Φαντάσου να βάλεις το Τζολάκη βασικό τώρα και ένα κομβικό ματς να το χάσουμε επειδή έφαγε φάβα γκολ. Θα τον ξεσκίσουν.
    3. Αν είναι δύσκολο να φτιάξουμε ομάδα; Δε γίνεται με τα λόγια, αλλά δύσκολο δεν είναι. Το επίπεδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου έχει πέσει σε απίστευτο βαθμό. Το να ξαναγίνεις πρώτος, δε χρειάζεται πολλά πράγματα.... τα βασικά (κι όχι όλα) φτάνουν και περισσεύουν. Αλλά εμείς φέτος δεν κάναμε σε τπτ έστω τα βασικά.
    4. Το ότι πήραμε ευρωλίγκα με Σλούκα, Παπ, Μάντζαρη σε τόσο νεαρή ηλικία, είναι εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Πόσες άλλες περιπτώσεις θα βρεις στην Ευρώπη; Ξεχωρίζει του Ντόνσιτς που το πήρε στα 19. Πέραν αυτών δε θα βρεις πολλές περιπτώσεις.

  • giorgos.
    giorgos. Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 15:45 Σύνδεσμος σχολίου

    1ον.
    Ποιος είπε ότι Εγώ πανηγυρίζω για τον τελικό του σούπερ καπ;;;;;;;;
    Ποιος είπε ότι θα κερδίσει κάτι ο Ολυμπιακός;;;;;;;;;;;;;;;;
    Περί Τζολάκη.
    Η κάνεις ή δεν κάνεις.
    Τέλος.
    Για την ομάδα.
    Ξεκίνησε Αισχος,είχε περί τους 35 με 40 παίχτες κ τώρα θέλουμε ΟΛΟΙ κ να φτιαχτεί το ρόστερ,κ να παίξει μπάλα η ομάδα,κ να πάρουμε κ τίτλους.
    Ε όλα αυτά μαζί δύσκολα γίνονται.
    Θέλει κ χρόνο.
    Δεν είναι σύμμαχος μας, όμως ο Ολυμπιακός είναι μέσα στην μαρμιτα.
    4ον.στο μπάσκετ ? πήρε το ευρωπαϊκό στην πόλη με Σλούκα,Παπανικολάου, Μάντζαρη βασικούς κ στα 22 χρόνια τους.
    Κ όπως είχε πει κ ο Ντουντα τα Χριστούγεννα ήμασταν μόνοι μας.
    Τον Μάιο ήμασταν πρωταθλητές Ευρώπης.
    Όλα γίνονται.
    Γιώργος Ολυμπιακός

  • antartis_8
    antartis_8 Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 13:03 Σύνδεσμος σχολίου

    redgoal καλα να πάθεις !!!! Εύχομαι μια μέρα να βάλεις μυαλό . Σου λέει ο άλλος πώς διάβαζε κι σχολίαζει στο "Γαύρο" και στο επήσιμο site της ΠΑΕ και τον έδιωξάν και μετά ήρθε έδω . Ο Αλλος ό "σκαϊ .κ.τ.λ " ασχολήτε με μονταρισμένες φοτογραφίες και βγαίνει κι απο πάνω !! .
    Εμένα ήθελε να διαλέγω ποιός θα γράφει εδω , να δείς !! Αλλα εσύ έχεις υπομονή
    Δεν μπορώ να σου πώ εγω τι θα κάνεις , όμως θα σου θυμίσω κάτι που σου είχα πεί και πρίν 3-4 χρόνια . Φτιάξει το site να μπορούμε να σχολιάζουμε με account δωρεάν , να μην μπορει να έρχετε ο κάθε τυχαίος να σου χαλάει την προσπάθεια. . Επίσης κάποια στιγμή μπορούμε να οργανώσουμε μια βιντεο -συνάντηση , να κόψουμε μια πίτα ,να γνωριστούμε μεταξύ μας οι αναγνώστες κυρίως κι οι αρθρογράφοι αν θέτε . Εδω νομίζω όλοι αγαπάμε την αλήθεια και τον Ολυμπιακο . Τα username τα χρησιμοποιούμε για πλάκα . Δεν νομίζω κανεις μας να θέλει να κρύβετε πίσω απο αυτα .
    Στην ομάδα , δεν έχω να πώ τίποτα καινούριο . Οτι έχω πεί πρίν 1 μήνα ίσχύει το ίδιο και απαράλαχτο . Στις μεταγραφές τώρα , ο ΟΦΗ προσπαθει να πάρει ξανα τον Λουίς Φελίπε , που είχε πέρυσι (29 χρονών) απο τη Σπόρτινγκ . Είναι μια πολυ καλή περίπτωση επιθετικού ( για τσάμπα μιλάμε ) . Αμα πληρώνεις υπάρχουνε πολλού . Στα εξτρέμ ο Καμπράλ ( είναι παράξενος χαρακτήρας ) με τον Τοβσούν είναι οι καλύτερες περιπτώσεις . Να έρθουν και οι δυο και να φύγει επιτέλους ο Γκάρυ .
    Ακούγετε πάλι ο Ταβσαν απο την Ολλανδια και οπορώ πώς δεν έχουν δει ακόμα τον Σερβι της Τβέντε !! Μιλάμε για μεγάλο εξτρέμ 24 χρονών και δεν ειναι και ακριβώς

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Σταντάρ Λιέγης και Goal/Goal με 1.70

Το κουπόνι της Παρασκευής (10/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Pro League Βελγίου, η Σταντάρ Λιέγης υποδέχεται τη Βέστερλο. Στη Superligaen Δανίας, η Οντένσε...

Read more

Τρεις επιλογές 1.75, 1.78 και 2.00 απόδο…

Το κουπόνι της Πέμπτης (09/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άστον Βίλα...

Read more

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more
Διαβάστε επίσης

Τελειώνει... ο Μπαρτζώκας, ανακοινώνει Ιτούδη

Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί στο ελληνικό μπάσκετ μετά την μάγκικη επιβολή...

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...

Ξεπάτωσε... Μπάρτσα 59-63 και πήγε Βερολίνο

Ένας Ολυμπιακός από... ατσάλι όχι μόνο άντεξε στην πίεση και...