roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Τελειώνει... ο Μπαρτζώκας, ανακοινώνει Ιτούδη

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί στο ελληνικό μπάσκετ μετά την μάγκικη επιβολή του 50%-50% στη διαιτησία την τελευταία τριετία σαρώνοντας τους τίτλους και φτάνοντας για τρίτη σερί χρονιά στο F4 της Ευρωλίγκας, επιτεύγματα που φέρουν την υπογραφή του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Coach-B όμως... απολύεται όπως προέβλεψε πρόεδρος-ιδιοκτήτης άλλης ελληνικής ΚΑΕ ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος hater του γνωστού και ως Σκακιστή και στη θέση του έρχεται ο Δημήτρης Ιτούδης στον πάγκο του Θρύλου.

Φυσικά αστειευόμαστε, καθώς τα νέα είναι εντελώς διαφορετικά. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ίσως και πριν το τέλος της σεζόν, θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό με νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στον Πειραιά ως το καλοκαίρι του 2028 για να μοιράζει... πόνο.

Περαστικά σε όσους τον μισούν και ευχαριστούμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι που υπάρχει ο Coach-B, ο κορυφαίος τεχνικός της Ευρωλίγκας που τυχαίνει να είναι και οπαδός του Θρύλου, από τους πλέον φανατικούς.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

75 σχόλια

  • Δικαστής
    Δικαστής Σάββατο, 11 Μαΐου 2024 18:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Ότι πεις εσύ αλλά έλα βαρύμαγκα βάζελε 76 ρίξε μια πρόβλεψη για το Γιουροβίζιο εσύ που είσαι μέγας μύστης της διοργάνωσης, έλα μια πρόβλεψη θέλω σαν αυτή που έλεγες ότι χωρίς σκόρερ δυάρι το πολύ πολύ θα πάμε από σπόντα στους οκτώ και ως εκεί. Και μετά έβλεπες πρόκριση Μπαρτσελόνα και Μακάμπι. Άλλο μπάσκετ όμως που είσαι άσχετος και μυρουδιάς και άλλο Γιουροβίζιο που είσαι Πρύτανης. Δώσε μας τα φώτα σου μεγάλε Γιουροβιζιονολόγε.

  • alvinstam
    alvinstam Σάββατο, 11 Μαΐου 2024 11:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλοι @Νίκος76 και gp77, χτες στο ποα - Προμηθέας με το σκορ 29-13 υπέρ του ποα δεν τόλμησαν να δώσουν οι διαιτητές πεντακάθαρο φάουλ υπέρ του Προμηθέα με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθεί ο Παπαθεοδώρου και να τον αποβάλουν(!!!). Βλέπω φόβο από τους γκρι και νομίζω ότι στο ΟΑΚΑ θα δούμε όργια στους τελικούς. Μακάρι να κάνω λάθος.

  • #hoopfan
    #hoopfan Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 22:43 Σύνδεσμος σχολίου

    @ARAFAT απο εμενα φυσικα ... ειμαι ανοιχτος σε προτασεις και συνεργασιες ομως ...

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 22:29 Σύνδεσμος σχολίου

    @alvinstam θα μείνει στην ιστορία αυτό που έγινε όπως και η μη αντίδραση από τη μεριά μας. Έσπασαν το λαπτοπ λέμε. Γελάνε και οι πέτρες. Μεγάλη η πίκρα τους εδώ και δύο μήνες με αυτά που κάνει η ομάδα μας σε ποδόσφαιρο μπασκετ. Και η πίκρα είναι γιατί αυτοί ξέρουν ότι πέρασαν χωρίς να το αξίζουν όπως επίσης ξέρουν ότι περάσαμε γιατί απλά είμασταν καλύτεροι. Ξύδι στα βαζέλια που μας διαβάζουν.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 22:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι δικαστάκο ευλογητέ, μιλάμε τώρα για IQ ραδικιού. Δεν ήθελες μεταγραφές όλη τη χρονιά, και τώρα ανοίγεις και συζήτηση για το πόσο πλήρες ρόστερ έχουμε αφού πρώτα κάναμε τις διορθώσεις το χειμώνα. Σοραίος ρε. Μεβατική η χρονιά μας έλεγες , πάμε για κούπα σου λέει ο Μπι.

  • ARAFAT
    ARAFAT Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 22:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε συ Hoopfan, γνωρίζεις αν είναι ήδη κατοχυρωμένο από κάποιον το "Hoopfan" ως εμπορικό σήμα?
    Πολλές επιχειρηματικές ιδέες μου έρχονται στο κεφάλι και δηλώνω έτοιμος να επενδύσω.
    Από ένα απλό σάϊτ (Hoopfan.gr,...τρέμε REDGOAL), μέχρι αθλητικά είδη, ένδυση, υπόδηση, αξεσουάρ, καφετέριες, παιδότοποι, καταστήματα, κλπ.
    Ένα κάρο δουλειές μπορείς να κάνεις με αυτό το σήμα.

  • Δικαστής
    Δικαστής Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 22:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Παπανικολάου φίλε hoopfan έτσι κι αλλιώς είναι ο καταλύτης και από εκεί και πέρα εγώ βάζω μέσα και τα ματς στο φάιναλ φορ ως επιβάρυνση και εκεί θα πάμε σε πολύ ανοιχτό ροτεισον σε σχέση με αυτούς, όπως και με το περιστέρι θα δούμε Μήτρου Λονγκ όπως λες και ακόμα και Λούντζη ο οποίος θα μπορούσε να εμφανιστεί στους τελικούς σε ειδικό ρόλο. Θα μου πεις, έχουν κι αυτοί Καλαϊτζάκη ή Αντετοκούμπο. Ναι αλλά άλλο ρολίστες τέτοιου είδους και άλλο ρολίστες που είναι ταυτόχρονα μέλη του κορμού. Έτσι το βλέπω και πιστεύω δηλαδή ότι έχουμε πολύ μεγαλύτερο βάθος κι αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο.

  • Δικαστής
    Δικαστής Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 22:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε συ 76 όχι όλο μόνος σου ρε συ. Το καλό να γυρίζει.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 21:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε βάζελε δηλαδή οι Αγγελόπουλοι πριν τους μακαρίτες δεν έσπρωχναν χρήμα? Μόνο τα αφεντικά σου οι Γιαννακόπουλοι έβαζαν? Ρε δικαστάκο πήγαινε στο πορτοκαλί site να βρεις την παρέα σου. Εξαναφνίζεται ο ένας διπλός και εμφανίζεται ο αλλος. Απλά είναι τόσο στόκοι, που συνεχίζει τη συζήτηση ο ένας εκεί που τη σταμάτησε ο άλλος. Ασε θοδωράκο σε πήραμε χαμπάρι. ουστ

  • gp77
    gp77 Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 21:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε @alvinstam όλοι ξέρουμε ότι ο τρακης αν δεν είχε λάβει εγγυήσεις τόσο για τα εγχώρια όσο και για τα ευρωπαϊκά σιγά μην έκανε τέτοιο μπάσιμο ξαφνικά. Μπορεί ναι να έφτιαχνε καλή ομάδα λόγω εγωισμού και κραξίματος που έτρωγε τα τελευταία χρόνια αλλά πλέον το μπατζετ του έχει ξεχειλώσει υπέρ του δέοντος για τα ελληνικά δεδομένα.
    Αν συνεχίσει έτσι σε ένα δυο χρόνια θα επιστρέψει σε έσοδα-έξοδα ακόμα και να έχει κατακτήσει τίτλους.
    Στα εγχώρια ξέρει ότι τον έπαιρνε και θα τον παίρνει να αλωνίζει. Στην Ευρώπη αν συνεχιστεί η φετινή κατάσταση και του τρίξουν τα δόντια οι ισχυροί θα κάτσει ήσυχα στην γωνία του.
    Τώρα το πως αυτή η εφταδα τους αντέχει να παίζει στο φουλ όλη την χρονιά ίσως το παραδεχτεί κάποιος από αυτούς μετά από καμία δεκαετία.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

«Να μείνω στον Ολυμπιακό για χρόνια»

Μια χορταστική συνέντευξη παραχώρησε στο "Sport TV" ο Τσικίνιο όπου...

Με κατοστάρα 68-100 πρόκριση επί ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός καθάροσε άνετα την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια με...