roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Το θέλουμε πάρα πολύ να πάμε Βερολίνο»

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την... ιστορία στην Βαρκελώνη καθώς με νίκη στο Game-5 της σειράς των πλέι οφ με τη Μπαρτσελόνα την Τετάρτη (08/05, 22:00) θα πάει σε τρίτο σερί F4 και φυσικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του είναι έτοιμοι για δεύτερο μπρέικ στο "σπίτι" των Καταλανών:

«Θα ήθελα να πω πως γενικά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Είναι η 3η χρονιά που παίζουμε πέμπτο παιχνίδι. Από τη μία θα θέλαμε κάθε χρονιά να έχουμε τελειώσει νωρίτερα, γιατί τα ματς αυτά έχουν ιδιαίτερη ψυχολογική και πνευματική επιβάρυνση.

Από την άλλη, για αυτό ασχοληθήκαμε με το μπάσκετ, για να έχουμε τη δυνατότητα παίκτες προπονητές να παίζουμε τόσο σημαντικά και μεγάλα παιχνίδια. Είμαστε ευχαριστημένοι που παίζουμε πέμπτο παιχνίδι, απέναντι στην Μπαρτσελόνα μια τόσο μεγάλη ομάδα για να περάσουμε στο F4.

Ξέρουμε πως δεν είμαστε στο γήπεδό μας και δεν είμαστε το φαβορί. Όμως, σε κάθε περίπτωση έχουμε τις πιθανότητές μας αν παίξουμε καλά να περάσουμε».

Για το αν θα παίξει κάποιο ρόλο η μεγάλη διαφορά της νίκης στο 4ο ματς, είπε: «Το τελευταίο παιχνίδι κρίθηκε με μεγάλη διαφορά, όμως, δεν ξέρεις ποτέ στο επόμενο πως θα λειτουργήσει αυτό. Συχνά λειτουργεί ως κίνητρο στον αντίπαλο γιατί νιώθει πληγωμένος.

Από την άλλη, εμείς είδαμε πως αν ακολουθήσουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο και παίξουμε καλά, το ταβάνι μας είναι ψηλό και μπορούμε να ανταγωνιστούμε οποιονδήποτε».

Ερωτηθείς πόσο πολύ θέλει την πρόκριση, απάντησε: «Εμείς το θέλουμε πάρα πολύ. Έχουμε την ίδια δίψα και το ίδιο κίνητρο που είχαμε την πρώτη χρονιά που πήγαμε στο F4 πριν δύο χρόνια.

Το θέλουμε πάρα πολύ και πιστεύουμε πως θα είναι το επιστέγασμα μιας μεγάλης προσπάθειας αυτή τη χρονιά, όσον αφορά τις πολλές αναποδιές και τους τραυματισμούς που είχαμε. Αν τελικά τα καταφέρουμε θα είμαστε και πάλι δύσκολος αντίπαλος για τον οποιοδήποτε».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

42 σχόλια

  • ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ
    ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 17:54 Σύνδεσμος σχολίου

    GEO

    πιο πολυ μοιαζει με τον κατμαν ποιον μοντανα χαχαχαχαχ

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 17:38 Σύνδεσμος σχολίου

    @driv33
    Και η πλάκα είναι ότι το Βαλκανικό όταν το πήραμε εμείς ήταν σαν το Europa... δεν υπήρχαν τότε πολλά φράγκα για πολλά πανευρωπαϊκά ματς, οπότε οι ομάδες πηγαίναν σε διεθνή ματς με λιγότερα και μικρότερα ταξίδια... αργότερα όταν πήρε ο βάζελος το Βαλκανικό είχαν αλλάξει τα πράγματα κι είχε γίνει ανεπίσημος τίτλος... πολύ αργότερα το Βαλκανικό το κατέκτησε μέχρι και ο Εδεσσαϊκός.
    Όταν όμως μιλάμε για πριν 60 χρόνια που δεν υπήρχε τεχνολογία παρά μόνο κάτι αποκόμματα εφημερίδων γραμμένα σε καθαρεύουσα, καταλαβαίνεις ότι ο καθένας λέει ότι θέλει και ότι τον συμφέρει. Τη σήμερον ημέρα υπάρχει internet... εκτεταμμένη πηγή πληροφορίας και πληροφόρησης... και σε έναν αιώνα από σήμερα θα υπάρχουν αποκόμματα εφημερίδων, αρχείο άρθρων, βίντεο με γκολ και στιγμιότυπα... πάντα θα υπάρχει αρχείο της UEFA που θα λέει ότι εμείς κατακτήσαμε ένα τέτοιο Ευρωπαϊκό κύπελλο που σήμερα είναι το 3ης δυναμικότητας (αντίστοιχο μ αυτό στο βόλει που οι βάζελοι δίνανε λοκό για να το πάρουν, αλλά εμείς τους πήραμε τη μπουκιά απ το στόμα). Δε θα μπορούν πια οι βάζελοι να διαστρεβλώσουν την αλήθεια... οποτεδήποτε θα μιλάνε για ποδόσφαιρο και Ευρώπη, θα τους τρίβεις στη μούρη το Ευρωκύπελλο και θέλοντας και μη, θα σκύβουν το κεφάλι. Εδώ πήρε η Κ19 το Youth League που δεν καταγράφεται στους συνολικούς τίτλους και βγήκαν απ την UEFA και είπαν ότι γίναμε η πρώτη Ελληνική ομάδα που κατακτάει κάποιο 'δικό τους' κύπελλο.

  • John 7
    John 7 Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 14:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Νομίζω ότι όλοι είδαμε ότι με 3 σφυρίγματα στο 4ο δεκάλεπτο η διαιτησία το καθάρισε το ματσάκι, μάλιστα όταν αποκτήθηκε διαφορά ασφαλείας δίνεται και ένα ανάποδο στη μακαμπι για ξεκάρφωμα! Δυστυχώς η διαιτησία είναι πολύ προβλέψιμη και βρώμικη! Το θέμα είναι τι κάνεις εσύ? Σηκώνεις τα χέρια ψηλά και και φωνάζεις η ενισχύεις την ομάδα? Αν εχθές έπαιζε ο μπολντγουιν θα έπρεπε να δώσουν αλλά τόσα σφυρίγματα! Δεν λέω ότι δεν θα το κάνουν, αλλά θα γίνει πολύ πιο δύσκολο! Αν δηλαδή στην Βαρκελώνη έδωσαν 4ο στον γκος και τελειώσαμε, αν είχαμε έναν ακόμα γκος η Έβανς και όχι έναν μητρου, μπραζντεικις, η Λαρυ, θα ήταν πολύ πιο δύσκολο να σε κερδίσουν! Κάποιοι θα πουν ότι ότι και να κάνεις αυτοί θα κάνουν αυτό που θέλουν και μπορεί να έχουν δίκιο! Γιατί όμως εγώ να χάσω από μπασκονια στην έδρα μου επειδή είχα ένα κοντό ροστερ και να μην είχα κερδίσει ένα ματς ακόμα και να έβγαινα 2ος! Πάλι Κάποιοι θα πουν ότι θα χάναμε αλλού αν έπρεπε! Τότε αποχωρεις βάση λογική προέδρων και πας μέχρι τέλους, αλλά προφανώς εδώ δεν σε παίρνουν οι μαγκιές γιατι είναι πολλά τα λεφτά και γιατι δεν σε έχουν ανάγκη! Ούτε ο τρακης έκανε τίποτα εκτός από το να γαβγίζει τόσα χρόνια και τώρα που άλλαξε η ηγεσία αλλά και τα οικονομικά του δεδομένα πλέον θα μας αφήσει πίσω, είτε μας αρέσει είτε όχι! Η λύση είναι οι Αφοί να συνεργαστούν και να βάλουν χορηγούς συμπαίκτες! Μόνοι τους είναι πολύ αδύναμοι, ειδικά στην Ελλάδα που τα πράγματα θα είναι ακόμα χειρότερα! Δεν ξέρω τι θα γίνει με το Σεφ! Είναι πολύ βασικό το πως θα γίνει, γιατί δεν είναι γηπεδο! Το λέω από τώρα, αν ο βαζελος πάρει ευρωπαϊκό θα πάρουμε πρωτάθλημα αν όχι δεν το παίρνουμε! Εγώ προσωπικά δεν το θέλω το πρωτάθλημα αν ο βαζελος με τέτοια ομάδα πάρει ευρωπαϊκό! Στα δύο τελευταία ματς πήρε νίκες με 5 παίχτες και 2 διαιτητές! Δεν θυμάμαι ομάδα με τόσο λίγους καλούς παίχτες να πηγαίνει τόσο ψηλά, τα τελευταία χρόνια!

  • driv33
    driv33 Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 13:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνώ φίλε Ηλία, αν και τους ξέρουμε.. όπως απαξιωσανε τον θεσμό του βαλκανικού, το ίδιο θα κάνουν και τώρα..
    Σαν να τους βλέπω..ποιο κοφερενς μωρέ κτλ..
    Αυτό βέβαια που προέχει είναι να πάμε πρώτα τελικό.
    Διότι το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη θα είναι ποιο δύσκολο από ότι ήταν έξω.
    Βήμα βήμα..
    Και λέγοντας βήμα βήμα, πάμε σήμερα αρχικά να κάνουμε ότι δεν έχει γίνει ποτέ στο θεσμό της Ευρωλίγκας.
    Θρύλε μπορείς μπορείς να προκριθείς..

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 12:51 Σύνδεσμος σχολίου

    @Death cross
    Φίλε, φέτος οι βάζελοι και το διαγαλαξιακό να πάρουν στο μπάσκετ, θα ψάχνουν να κρυφτούν... γιατί η κούπα θα έρθει από κει που για 10ετίες λέγανε για Ευρωπαναθηναϊκό, για τρελές πορείες, για Γουέμπλει κλπ και δεν πήρανε τπτ.

  • Γιάννης
    Γιάννης Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 08:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν μπορεί να ρίχνει συνέχεια ο Άκτωρ 40 μύρια το χρόνο.
    Θα πέσει η φωτοβολίδα κ τότε άλλα δώδεκα χρόνια πίκρα.
    Όπως το ποδόσφαιρο του
    14 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα

  • Death cross
    Death cross Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 08:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μπερτομεου ήταν κακός έτσι δεν είναι; Για αυτο ψηφίσανε Μποντιρομπα και βγάλαμε τα μάτια μας.Αν αποκλειστούμε σήμερα και ο βαζελος πάρει την Ευρωλίγκα δεν θα έχουμε που να κρυφτούμε,εμείς δυο φορές με Σφαιρόπουλο και άλλες δυο με Μπαρτζωκα και δεν καταφέραμε να το σηκώσουμε.

  • Δικαστής
    Δικαστής Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 08:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Έτσι έτσι Spoofy, και νομίζω ότι η Μακάμπι σπρώχτηκε να μπει στα πλέι οφ με αντάλλαγμα την πρόκριση του βάζελου. Σε διάλυση είναι όπως τα λές.

  • Snake7
    Snake7 Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 07:56 Σύνδεσμος σχολίου

    @Spoofy φίλε πόσο συμφωνώ με τις δυο τοποθετήσεις σου. Έχεις δίκιο για τη μακροπρόθεσμη προοπτική της Ευρωλίγκας. Η μόνη ελπίδα αναβάθμισης ουσιαστικής της Λίγκας βρίσκεται στις τρεις μεγάλες αγορές Γαλλία-Γερμανία-Αγγλία (αφού η αγορά της Ισπανίας και της Ιταλίας είναι παραδοσιακά ανοιχτή). Η Γερμανία και η Γαλλία παρά την παρουσία 2+2 ομάδων τους στη Λίγκα με μεγάλες πληρότητες, έχει ακόμα μεγάλο βάθος και προοπτική. Ήδη η Παρί έρχεται με φόρα. Το πρωτάθλημα της Γερμανίας είναι κατά τη γνώμη μου μετά το Ισπανικό το κορυφαίο στην Ευρώπη, όχι με τα κριτήρια τα δικά μας, αφού δεν παίζουν ομάδες επιπέδου playoff Ευρωλίγκας, αλλά έχουν τεράστιες πληρότητες, είναι physical, γρήγορο μπάσκετ, με ψηλά σκορ.

    Κοινώς, το μπάσκετ όπως το "αισθάνονται" στις αγορές αυτές είναι στα πρότυπα του ΝΒΑ, με την σημαντική παρουσία Γάλλων και Γερμανών τα τελευταία 10-15 χρόνια να έχει κάνει το τρικ, και οι τεράστιες αυτές αγορές να είναι ορθάνοιχτες στο ΝΒΑ. Βλάκες είναι ο Σίλβερ και οι λοιποί που έχουν φέρει (παικταράδες βέβαια) και έχουν κάνει posterboys και franchise stars παίκτες από τις 16 γωνίες του κόσμου (με ρεκόρ φέτος 125 παικτών εκτός ΗΠΑ - αλλά κυρίως όπως είπα με παίκτες ηγέτες στις ομάδες τους από μεγάλες αγορές, Γαλλία, Γερμανία, Αυστραλία, Καναδά, Ιταλία, Ιαπωνία Αφρική ως ενιαία αγορά)

    Αυτούς λοιπόν τους Ευρωπαίους (και οι Άγγλοι μέσα), τους μαθημένους στον αθλητικό πολιτισμό και όχι στα Μεσογειακά και Βαλκανικά καραγκιοζιλίκια που ξέρουμε εμείς, οι Ισπανοί, οι Σέρβοι, οι Τούρκοι κοκ) το προϊόν αυτό όπως πλασάρεται τώρα, με 22000 ούγκανα να ζητωκραυγάζουν λες και είναι στο Αρχαίο Κολοσσαίο τη σφαγή από τα λιοντάρια των σκλάβων χωρίς καμία ελπίδα (και τον ινσταγκράμερ να αποθεώνεται ως άλλος Καίσαρας από τους μπασκετικούς ζέλες [μπουχαχαχαχαχα]) δεν θα τους αγγίξει.

    Όσα ανοίγματα, και όσες προσπάθειες κάνει ο Μποντιρόμπας και οι λοιποί μύστες της ΕΛ, δεν μπορεί να απογειωθεί. Εγώ χτες σιχάθηκα σε τέτοιο βαθμό από αυτό που έβλεπα, που αν και ζω και αναπνέω για τα πλειοφ της ΕΛ, σκέφτομαι σοβαρά σήμερα να μη δω καν το παιχνίδι. Εμετός ρε φίλε.

  • Λολ
    Λολ Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 07:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Spoofy

    Το μομεντουμ δείχνει Παναθηναικός...όλα τα άλλα!

    Η Ευρωλίγκα, προσπαθεί νααυξήσει τα έσοδα και το πρότζεκτ -σλογκαν " βάλε λεφτά ,γίνε πρωταγωνιστής "... πρέπει να περάσει σε Ντουμπάι...και σε λοιπούς σπόνσορες.

    Με το σταυρό στο χέρι, μόνο στην εκκλησία πας!

    Προβλέπω και Φενέρ, είναι μεγάλη η τουρκική παροικιά στη Γερμανία..

    Να γεμίσουν τα ταμεία της Ευρωλίγκα με οποιοδήποτε κόστος

    Μάλλον συμφωνούν και οι υπόλοιποι,βάζω μέσα και Ολυμπιακό,θέλει να αύξηση τα έσοδα του και κάνει την πάπια..

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...