roumeliotis

Carwiz

Πάει για 11-12 Σεπτέμβρη η σέντρα

casino loutrakiou
redwell

Κι άλλη αναβολή στην έναρξη της Super League 1 καθώς ούτε το επόμενο Σάββατο ή έστω την Κυριακή θα υπάρξει σέντρα και αυτό είναι ξανά οριστικό και αμετάκλητο επειδή κάποιοι δεν συμφωνούν για τα τηλεοπτικά.

Η προγραμματισμένη για τις 12:30 της Δευτέρας (23/08) τηλεδιάσκεψη της Λίγκας αναβλήθηκε ομόφωνα πριν καν αρχίσει, ενώ αποφασίστηκε να μην μπουν στον κόπο να γίνουν ούτε οι επαναληπτικές τηλεδιασκέψεις την Τετάρτη (25/08) ή την Παρασκευή (27/08).

Πλέον η Λίγκα θα συνεδριάσει την επόμενη Τρίτη (31 Αυγούστου), με σκοπό να υπογραφεί τότε η προκήρυξη και να γίνει η τροποποίηση για την κεντρική διαχείριση.

Αυτό σημαίνει πως το πρωτάθλημα θα αρχίσει αν δεν υπάρξει κάποιο νέο απρόοπτο, στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου, καθώς για τις επόμενες δύο εβδομάδες υπάρχουν υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Σε αυτές οι περισσότερες Λίγκες της Ευρώπης θα οδηγηθούν με 2, 3 και 4 αγωνιστικές να έχουν διεξαχθεί, ενώ εμείς ακόμα ψαχνόμαστε να βρούμε ημερομηνία έναρξης.

Στις τάξεις της διοργανώτριας αρχής ευελπιστούν πως μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έχουν ολοκληρωθεί οι συμφωνίες των πέντε τηλεοπτικά «άστεγων» ΠΑΕ (Βόλος, Παναιτωλικός, Ιωνικός, Απόλλων Σμύρνης και Λαμία) με την COSMOTE TV και εν συνεχεία να μπει το... νερό στο αυλάκι για τη σέντρα.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

10 σχόλια

  • G27
    G27 Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 22:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλα για να πάνε κόντρα στον Ολυμπιακό γίνονται. Θα πάει το πρωτάθλημα μέχρι τέλος Μαϊου αρχές Ιουνίου και μετά από 20 μέρες θα παίζουμε πρώτο προκριματικό στο CL. Και πάτε μετά να παραπονεθειτε γιατί δεν κάνει προετοιμασία και γιατί δεν πετάει η ομάδα 30 Ιουνίου...

  • Nic
    Nic Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 20:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί κεντρική διαχείριση; Ο Ολυμπιακός θα φτιάχνει τον κάθε μπεο; Θέλεις πολλά χρήματα από τον κάθε παροχο; Δώσε και το κατάλληλο εμπόρευμα. Δεν μπορείς; ο επόμενος οποίος μπορεί. Δεν πρέπει ο Μαρινακης να υποκύψει με την καμία. Έτσι και αλλιώς ο Ολυμπιακός θα παίζει Ευρώπη μέχρι τον Δεκέμβριο τουλάχιστον Οι άλλοι έτσι και αναβληθεί η έναρξη μέχρι τέλους Σεπτεμβρίου χωρίς έσοδα θα βαρέσουν διάλυση. Αεκ, Παο στηρίζονται εφέτος μόνο στα τηλεοπτικά συμβόλαια Έτσι και υπαναχωρησουν τα συνδρομητικά θα γίνει ο θάνατος της αλεπούς. Άμα αποκλειστεί ο Μπαοκ τότε το πρωτάθλημα θα αρχίσει αμέσως.

  • Θέμης Ζ.
    Θέμης Ζ. Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 19:50 Σύνδεσμος σχολίου

    RG, για φέτος τι έχει αποφασιστεί; Θα έχουμε play - off ή όχι; Γιατί αν έχουμε και play - off με τόσες αναβολές θα παίζουμε ασταμάτητα και δύσκολους αγώνες μέχρι το καλοκαίρι και ενδεχομένως να επιδράσει αρνητικά την περίπτωση που πάμε πολύ καλά στην Ευρώπη.

    REDGOAL: Φίλε θα έχει

  • Nic
    Nic Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 17:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι η αεκ και ο παο δεν συμμετέχουν σε αυτές τις αναβολές; γι αυτό δεν δίνουν μεταξύ τους φιλικά; έχετε την εντύπωση πως αν αεκ παο ήθελαν να αρχίσει το πρωτάθλημα δεν θα άρχιζε; όλοι αυτοί συνεννοημενοι με τον μπαοκ προκειμένου να καλύψουν τα προβλήματα τους προσπαθούν να συμπαρασυρουν τον Ολυμπιακό πρωτευοντως και τονΑρη δευτερευοντως σε αγωνιστικό και οικονομικό αδιέξοδο. Το πρόβλημα λύνεται αυτόματα αν επέμβει η κυβέρνηση και πει τέρμα για φέτος το ποσοστό από το στοίχημα αλλά θέλει; ιδού η απορία.

  • Greg07
    Greg07 Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 14:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν φταίνε αυτοί,φταίμε εμείς που μας κάνουνε ότι θέλουν κάτι μπεοι, λύση υπάρχει κλειστή Λίγκα δέκα ομάδων τεσσάρων γύρων,με νόμους κανόνες και για τα έκτροπα στα πέριξ και εντός γηπέδων (αυτά γίνονται παντού βλέπε Νις-μαρσειγ) , γνήσια και ολική κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών και ότι άλλο χρειάζεται και για να ανέβεις στην Λίγκα αυτή να πληρείς προϋποθέσεις, δεν κονομαει ο Μπέος τώρα και κάνει κουμάντα στην ομάδα μας και στην κάθε ομαδα ,ουστ με τον κάθε τενεκέ και την ομαδουλα του , να είχε φροντίσει να κάνει μετεγγραφές που περνει από τα αποφάγια της ΑΕΚ και κυρίως του ΠΑΟΚ και τότε θα ήθελαν να δουν και την ομάδα του και όχι τον θίασο που φτιάχνει κάθε χρόνο στον βολο, από όσον ξέρω η νόβα τους έδωσε μονοετές και οι προεδραρες θέλανε διετές ενώ όλων αυτών οι ομάδες του χρόνου μπορεί να παίζουν σε γ τοπικό, ρε ουστ από εδώ με τα λαμόγια να πληρώσουν να κάνουν ομάδες και να μην είναι δορυφόροι και θα βρουν και τηλεοπτική στέγη και εισιτήρια, για να κλείσω κιόλας και σόρρυ συγαυροι εάν σας κούρασα , η μοναδική ομάδα που παθαίνει ζημια είναι η δικιά μας όλοι οι άλλοι είναι για τον ..... Καβάλα , μην μου πείτε ότι καίγεται ο Γιοβάνοβιτς , μην μου πείτε ότι καίγεται ο μιλογεβιτς, μην μου πείτε ότι καιγεται ο ρασβαν ,ένα μάτσο χάλια όλοι είναι όσο καθυστερεί τόσο κέρδος έχουν,μόνο ο Ολυμπιακός και ο Άρης έχουν ομάδα ευχαριστώ!!!

  • antartis_8
    antartis_8 Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 14:01 Σύνδεσμος σχολίου

    redgoal καλο θα ήταν καποια στιγμη να πιάσεις την ιστορία απο την αρχη και να γράψεις ένα άρθρο για να θυμηθούν κι αυτοι που ίσως έχουν ξεχάσει. Για το πώς φτάσαμε ώς εδω.
    Ποιος έσπασε την κεντρικη διαχείρηση (παοκ) για να κάνει το δίκο του κανάλι που θα του έφερνε πάνω απο δεκα εκατομύρια λέει , και παρέσυρε μαζι του και τους δορυφόρους του , που μετα τους παρέτησε στην τύχη τους.
    Με ποιανού τα κρητήρια έγιναν τα play-off ( NOVA ) και μετα δεν έδινε συμβόλαιο στους μικρους . Και αφου έγιναν και αυξηθηκς η εμπορικότητα συμφωνα πάντα με τους ίδιους γιατι δεν αναίβασαν την πορσφορα ?
    Η Λιγκα χρειάζεται έναν τεχνοκράτη που να την τρέχει κι όχι τον κάθε ταχάρπαστο στο ποδόσφαιρο . Να καταργηθούν άμεσα τα Play-off. και να αυστηριοποιηθουν τα κργτήρια συμμετοχης . Αυτη τι στιγμη μια ομάδα με κεντρικη χορηγια του οπάπ (Μελισσανιδη -Κρατους) και συμβόλαιο τηλεοπτικο εχει στασει στο 90% του μπάτζετ της στείνει και κανενα παιχνιδι και βγαίνει η σεζόν . .
    Κρητηρια , 10εκ μετοχικο κεφάλαιο ,, (αμα θες να έχεις ομάδα στην Α εθνικη ) , 50% των εισητηριων της εδρας σου πουλημένα διαρκειας , για να μην υπάρχουν γηπεδα φαντασματα , Υποχρεωτικη εγγραφη μελλών για όλες τις ομάδες με όριο τις 10 χιλιάδες για να έχουν ενεργο ρόλο οι αποδοι στις ομάδες τους και να μην υπάρχουν ομάδες φαντάσματα. . Αγωνες κατάταξεις απο 4ή έως 7ή θεση για ένα ευρωπαϊκο είσητήριο , κι απο 8-12 για υποβιβασμο . σε διπλους αγώνες νοκ-ουτ στις έδρες των δυο ομάδων που έχουν ήδη πέσει με τα εισητηρια για πηγαίνουν σε αυτους για στήριξη

    REDGOAL: Φίλε τα έχουμε κουβεντιάσει αυτά 300 φορές. Αν το χρήμα από τα τηλεοπτικά δεν μοιραστεί ως πριμοδότηση θέσης στην τελική κατάταξη της βαθμολογίας, δεν γίνεται τίποτα. Μόνο χρηματικό κίνητρο και φυσικά κάποιες παράμετροι (γήπεδο, εισιτήρια κλπ) μπορουν να φέρουν τη νέα εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλλιώς δεν θα το παρακολουθούν ούτε οι συγγενείς των παικτών στο τέλος...

  • lawyer7
    lawyer7 Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 13:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Κανονικά η ημερομηνία έναρξης πρέπει να προαποφασίζεται πριν από τη λήξη της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου και όποια ομάδα δεν μπορεί να εξασφαλίσει τηλεοπτικό συμβόλαιο να υποβιβάζεται. Ομάδες που αν αθροίσεις τον μ.ο εισιτηρίων δεν βγάζουν 10.000 εισιτήρια όλες μαζί θέλουν και τηλεοπτικό συμβόλαιο. Να τους βλέπει ποιος;

  • Άρης
    Άρης Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 13:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Καντε απονομη στον θρυλο μας απο τωρα κατεβειτε δεν κατεβειτε φραγκοσυλλεκτες.....

  • Thrylos
    Thrylos Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 13:08 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΑΟΚ και οι δορυφόροι του μπλοκάρουν το πρωτάθλημα με μοναδικό σκοπό να πλήξουν τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη. Ξέρουν ότι αυτοί δε θα είναι. Και ο τελικός όσο πιο αργά γίνεται για να μην κάνει ο Θρύλος προετοιμασία.

    REDGOAL: Φίλε για τα φράγκα το κάνουν. Μην βλέπετε φαντάσματα παντού...

  • Κωστας
    Κωστας Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 13:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Μου αρέσει που θέλουν και εκατομμύρια τα παρτάλια !!! Να κάτσεις τώρα να δεις μπαλλα μεταξύ αυτών των ομάδα !!! Θα πρέπει να έχεις πιει όλα τα λιγμενα και νασαι σε φάση νιρβάνα !!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...