roumeliotis

Carwiz

Πρεμιέρα με Ατρόμητο εντός ο Θρύλος

casino loutrakiou
redwell

Πρεμιέρα στη Super League 2021-22 για τον Θρύλο κόντρα στον Ατρόμητο εντός έδρας, σε ένα ματς που σαφώς δεν... χαλάει κανέναν στον Πειραιά μιας και είναι καλύτερα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη παρά... ντέρμπι εκτός.

Το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό θα γίνει το διήμερο 25-26 Σεπτεμβρίου στο Καραϊσκάκη, ενώ με τον ΠΑΟΚ την 7η, με την ΑΕΚ τη 10η και τελευταία αγωνιστική είναι με αντίπαλο τον Άρη. Αναλυτικά:

1η αγωνιστική
Ολυμπιακός-Ατρόμητος

2η αγωνιστική
Λαμία-Ολυμπιακός

3η αγωνιστική
Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης


Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός


Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός


ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός


Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ


Παναιτωλικός-Ολυμπιακός


Ολυμπιακός-Ιωνικός

10η
ΑΕΚ-Ολυμπιακός

11η
Ολυμπιακός-Βόλος

12η
ΟΦΗ-Ολυμπιακός

13η
Ολυμπιακός-Άρης

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

6 σχόλια

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 14:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε Στεφανουδάκη Μάρκο....
    πριν 4 χρονια...ημασταν οπως ημασταν (πολυ σωστα) ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ακολουθεί ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ τη τακτικη του ΧΤΙΖΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΛΥΩ .......

    Το ιδιο συμβαίνει και τώρα...ενώ ειχες πριν 2 χρονια μια ομαδα καλη που με λιγες και ποιοτικες προσθηκες η προσθαφαιρέσεις θα εβγαζε φωτιες και θα μοιραζε πόνο, με ελπίδες πολλές να φτάσει ψηλά, την ΧΑΛΑΣΑΝ και πλέον παιζεις με τους Ανδρούτσους, Ρεαμπτσιουκ, Λαλάδες και παρακαλάς τον 38χρονο πια ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ να σε ξελασπώσει!!!

    Εφυγε ο Τσιμικας...εφερε χρημα ομως....ΠΑΙΧΤΗ ΑΝΤΑΞΙΟ Η ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ.
    Εφυγε ο Ποντενσε...εφερε χρημα ομως...ΠΑΙΧΤΗ ΑΝΤΑΞΙΟ Η ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ.
    Ηθελε ΑΥΞΗΣΗ ο ΟΜΑΡ ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ (δικαιως)...ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΑΜΕ 4 παιχτες (ρεαμπτσιουκ, Λαλά, Ντρέγκερ, Ραφίνια) σκετες ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ για να τον αντικαταστήσουν. Που για τα λεφτά αυτά καλυτερα να του τα εδινες να τον κράταγες να ειχες το κεφάλι σου ησυχο!!! (αν δεν ισχύει αυτό ας με διαψευσει το Redgoal, δηλ αν ηθελε να μεινει με αυξηση ο Ομαρ η αν ηταν φευγάτος και απλα εμεις δεν του καναμε το χατηρι.)
    Το μονο καλο που εγινε περυσι ηταν ο ερχομός του Μβιλά ο οποίος αντικατέστησε ας πουμε τον Γκιγιέρμε. Διαφορετικοί παιχτες αλλα πες εφυγε ο ενας ηρθε ο αλλος. Που για μενα το ωραίο θα ηταν να εφερνες και ΜΒιλά και να ερχοταν κι ενας νέος Γκιγιέρμε παιχταρας να εχεις κεντρο ΦΩΤΙΑ! Και οχι να παιζεις με τον Μπουχαλάκη!!!

    Αυτά στα γράφω για να καταλάβεις οτι οτι ΧΤΙΖΕΤΕ ΚΑΛΟ ειτε απο τυχη ειτε απο σωστή δουλειά στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, το γκρεμίζουν αντι να το στηρίξουν και να το κανουν ακομα πιο δυνατό!

    Ετσι και πριν 4 χρονια ειχαμε φτασει να παιζουμε με κατι Ζιλέδες και Οφοε και ειχαμε μια ομάδα μπατε σκυλοι αλλεστε, επειδη πριν ειχαμε παλι καλη ομαδα και τη διαλύσαμε! Απο τοτε που μπηκαν στην εξίσωση οι μανατζαρέοι, καληνυχτα μας!!!
    Η διοικηση ομως τα επιτρέπει αυτά ολα...εκεινη εχει το καρπουζι και το μαχαιρι! Κανω λαθος???

    Αλλα τι αλλο να πουμε, οταν ακους Ολυμπιακούς να αποθεώνουν τον Ανδρούτσο και να συμβιβάζονται με τους Μπουχαλάκηδες επειδη ειναι τιμιοι και φιλότιμοι. Στοιχεία που εκτιμώ και σεβομαι κι εγώ, αλλα για παίχτες που προορίζονται για αλλαγή και πάγκο...οχι για ΒΑΣΙΚΟΙ! ! !

    Επομένως, για να απαντήσω ξανα στο κυριο θεμα που ξεκίνησες...
    Δεν χρειάζεται να εχεις 20 βασικούς...
    Αρκεί ομως αυτούς που εχεις τώρα για βασικούς να τους εχεις ΑΛΛΑΓΗ και να εχεις στη θεση τους παιχτες με ποιότητα.
    Δε θες 10 μεταγραφές...θες ομως 3-4 σε κυριες θεσεις, και ειναι ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ. Οταν λειψει λοιπόν ο ΚΑΜΑΡΑ πχ για το αφρικανικό κύπελο, η ο Ελ Αραμπί, να μην εχεις 2ο επιθετικό τον Χασαν και τον Μπουχαλάκη κέντρο....Να εχεις ενα 2ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΛΑΣΗΣ γιατι καθε σοβαρη ομαδα εχει 2 επιθετικάρες.
    Τι να κάνουμε ρε φιλε....ποσους Αφρικανους εχουμε κιολας στην ομάδα? Δηλ αμα λείψουν παει, χαθηκαμε?
    Δε ξερω, αυτα που διαβάζω, νομιζω δε μπορώ να τα καταλάβω. Ο τροπος με τον οποίο σκέφτεστε ειναι αδιανόητα παράλογος για φιλαθλοι μιας ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ σα τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Νιώθετε μικροι ? Εχετε καποιο κομπλεξ μικρης ομαδας? Δε ξερω, λυστε το ομως οτι ειναι γιατί ο Ολυμπιακός αντλεί δύναμη και οραμα απο τον ιδιο του το κόσμο. Και αν οι γαυροι του 2021 της νεας γενιάς εχουν τετοιες νοοτροπίες και αντιληψεις, καήκαμε.....το μέλλον αναμένετε ΖΟΦΕΡΟ! ! !

  • Μάρκος Στεφανουδακης
    Μάρκος Στεφανουδακης Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 12:38 Σύνδεσμος σχολίου

    φίλε redarrow εννοείτε κ έχω δικαίωμα να το σκεφτώ για αυτό το χα πει κ πρην τη κλήρωση..όταν σου λείπουν 7 βασικοί δηλ δεν έχει σημασία;η να πάρουμε 40 βασικούς;ας στηρίξουμε λίγο τη διοίκηση που μας έχει πρώτη δύναμη και μας έχει κάνει οικογένεια...μη ξεχνάς πως ήμασταν πρην από 4 χρόνια..γήπεδο μέλη κ στήριξη..η δουλειά μας είναι αυτή..

  • RED7ARROW
    RED7ARROW Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 01:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι έκατσες ρε φίλε κ σκέφτηκες? Ότι Γενάρη θα λείπουν οι Αφρικανοί... Σε κάθε ομάδα μπορεί να συμβαίνει αυτό. Τι μας λες τώρα. Σε άλλες χώρες δηλ που παίζουν 10 ντέρμπι το χρόνο τι να πουν?
    Εσένα σε πείραξε αν θα παίξεις με την υπερομαδα της μπουγάτσας και της μαλαματινας χωρίς Αφρικανός και φοβάσαι δηλ? Αν θέλουν να πάρουν καλούς παίχτες να έχουμε ένα ροστερ δυνατό να μην αντιμετώπισει η ομάδα καμμια δυσκολία.
    Επιτέλους σταματήστε να μικραινετε τον Ολυμπιακό μας. Σταματήστε να σκέφτεστε σαν οπαδοί, φίλοι η ότι άλλο, καμιας μικρής ομαδουλα τύπου Ατρόμητος η Αστέρα Τρίπολης!

    Ας κοιτάξουμε σαν ομάδα συνολικά να κάνουμε αυτά που πρέπει για ομάδα που έχει βλέπεις και στόχους και όχι μόνο όνειρα και αυταπάτες.... Κι ας αφήσουμε τις δικαιολογίες από τώρα!!!

    Εγώ βλέπω ότι ο Άρης συζητά με τον 28χρονο Ιτουρμπε, ο Παοκ με τον Τζιοβινκο ενώ έχει ήδη και τον Ζιβκοβιτς κι εμείς δε μπορούμε ολόκληρος Ολυμπιακος να προσεγγίσουμε παίχτες καλύτερους από αυτούς η ακόμα και ίδιους με αυτούς???
    Και το λέω γιατί στην ηλικία αυτή τέτοιοι παίχτες μπορεί να αναγεννηθουν και για ελληνική ομάδα τέτοια ονόματα δε τα υποτιμάς. Πέρασε πάλι το καλοκαίρι, παίχτες δεν ήρθαν, στο τέλος θα πάρουμε από ανάγκη τίποτα φωτοβολίδες πάλι με την ελπίδα να βγουν παιχταράδες με λίγα χιλιάδες ευρώ και μέχρι μάλιστα να προσαρμόστουν θα λέμε πάλι φτου γαμωτο που ήρθαν τελευταία στιγμή.
    Η κοροϊδία πάει σύννεφο και αντί να το δει ο κόσμος αυτό και να το αποδοκίμασει ώστε να στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, καθόμαστε κ ασχολούμαστε με το πρόγραμμα του σούπερ πρωταθληματος της super league Ελλάδος με τον Βόλο, τον Άρη, τον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό που παίζουν φιλικά και μαζεύουν 6αρες και 4αρες σε κάθε αγώνα, την Αεκ που παίζει με κάτι καφενεία στην Ευρώπη και ακόμα έχει βασικό τον Μπακακη, η τον Παοκ που καθε χρόνο έχουν τη μισή τους ομάδα για πούλημα και στο τέλος τους κρατάνε και τους παρουσιάζουν παιχταράδες. Αυτό το πρωτάθλημα δεν φοβίζει. Αυτό που φοβίζει είναι ότι εμείς πρέπει να στοχεύουμε σε διάκριση ευρωπαϊκή, κάτι που δεν κάνουμε στη πράξη αλλά στα λόγια και τις προσευχές.
    Πάλι ότι κάτσει στόχο έχουμε. Είμαστε μια λεπτή γραμμή απόσταση από την απόλυτη αποτυχία και το να προκριθούμε με χίλια ζόρια πάλι 3ως τους 16 του eyropa το οποίο και θεωρούμε συνέχεια επιτυχία τρομερή. Και στο μεταξύ βλέπεις άλλες ομάδες μικρότερου μεγέθους από εμάς κ κάνουν υπερβασεις και φτάνουν ψηλότερα..μην αναφέρω πάλι τα χιλιοειπωμενα Ντνιπρο, μπραγκα κτλ...
    Μη πάμε μακριά... Σκεφτείτε απλά ότι πέρυσι πήγε στους 8 του eyropa η Δυναμό Ζάγκρεμπ! Ποιος!? ΔΙΝΑΜΟ ΖΆΓΚΡΕΜΠ!!!
    Και πως πήγε εκεί? Έριξε 4 γκολ στην Τοτεναμ!!! Που άμα το είχαμε κάνει εμείς αυτό, τώρα θα είχαν χτίσει άγαλμα στον Μαρτινς έξω από το Καραϊσκάκης!!!
    ΕΜΕΙΣ ΧΑΙΡΌΜΑΣΤΕ ΕΠΕΙΔΉ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΌ ΤΟ ΜΕΓΑΘΉΡΙΟ ΤΗΣ Γουλβς και τη πεθαμενη περσινή Αρσεναλ!!! Επειδή δε φροντίσαμε να κάνουμε ποιοτικές μεταγραφές και να αντικατασταθουν επάξια, παίχτες που εφυγαν κι έφεραν χρήμα μπόλικο στα ταμεία της ομάδας. Και αφού πέρυσι ήταν τυχαίο πάλι αυτό το λάθος... Φέτος? Τι γίνεται που σας δείχνει ότι δεν θα επαναληφθεί αυτό?
    ΚΆΘΕ ΠΈΡΥΣΙ ΚΑΙ ΚΑΛΎΤΕΡΑ μάγκες! Δυστυχώς...και ας βγείτε κάποιοι να μου πείτε ότι τα λέω νωρίς και προτρέχω. Μακάρι να διαψευστώ κι εγώ κι όσοι τα βλέπουμε έτσι τα πράγματα. Κι ας μας κράζετε ύστερα. Ας βγω λάθος για καλό της ομάδας. Το χω ξαναπεί. Δεν χωράνε εγωισμοι σε αυτά. Να δω τον Ολυμπιακό να φτάνει μια φορά στα 100 χρόνια σε ένα ρημάδι τελικό Ευρώπης και τισ το κόσμο!!!
    Αλλά για αρχή... Και μια 8αδα η 4αδα δεν είναι άσχημα!
    ΑΣ ΜΑΣ ΔΕΊΞΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΟΡΑΜΑ ΈΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΟΎΝ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΉΣΟΥΝ ΤΑ ΌΝΕΙΡΑ Κ ΤΑ ΠΑΧΙΆ ΛΟΓΙΑ!!! ΠΡΑΞΕΙΣ ΘΈΛΟΥΜΕ... και πράξεις με Ντρεγκερ, Λαλαδες, Ρεαμπτισουκ και Πεπεδες δεν βλέπεις!!!
    Ούτε 10 χρόνια με βασικό τον Μπουχαλακη. Καλός φιλότιμος χρυσός και άγιος.. Αλλά για αλλαγή. Όχι για βασικός!!!! Έλεος πια!!!
    Έπρεπε να περάσουν 5 χρόνια για να καταλάβουν ότι ο Μποτια ΔΕΝ κάνει για Ολυμπιακο. Έπρεπε να περάσουν 3 χρόνια για να καταλάβουν ότι ο Σεμπα το "λιοντάρι" της πλάκας, δεν κάνει για Ολυμπιακό.... Εεεεεε ας μη περάσουν αλλά τόσα για να καταλάβουν ότι το μισό και παραπάνω ροστερ του Ολυμπιακού ΔΕΝ ΚΆΝΕΙ για ομάδα που θέλει να κοιτάει ψηλά σε στόχους!

  • Nic
    Nic Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021 23:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Μιλάμε για πρωτάθλημα πρωταθληματων. Αν η ομάδα μείνει ως έχει καλύτερα να παίζουμε χωρίς οπαδούς λόγω πανδημίας γιατί το κράξιμο θα είναι μεγάλο έστω από αυτούς τους ελάχιστους που θα αγοράσουν διάρκειας.

  • Μάρκος Στεφανουδακης
    Μάρκος Στεφανουδακης Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021 22:07 Σύνδεσμος σχολίου

    όλως τυχαίως με μπουγατσες και βαζελους εκτός έτυχε το Γενάρη μέσα όταν θα λείπουν οι Αφρικανοί στο κοπα Άφρικα..και με καπάκι ματς ώστε αν σκιστεί κάνα καλτσον στον αγώνα με βαζελο να παίξουμε και κλεισμένων με μπουγατσες...ελπίζω η διοίκηση τώρα να πάρει επιπλέον αμυντικό χαφ και δυο ακραιους που να μην είναι Αφρικανοί...όπως κ με Άρη πέρυσι που φαινόταν ότι θα πέσουμε έτσι κ φέτος ρε παιδί μου το λες κ ατυχία με τη κλήρωση του συστήματος...μόνοι μας κ όλοι τους...

  • Johnker7
    Johnker7 Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021 21:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Ταμαμ για να το σηκωσει ο κασκολακιας...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...