roumeliotis

Carwiz

Σκάει... 1.500.000 ευρώ για Πινακά

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος έχει απλώσει τα δίχτυα του εδώ και χρόνια σε όλη την Ελλάδα και αναζητά συμπατριώτες μας νεαρούς παίκτες ποντάροντας στην προοπτική και σε κάποιες περιπτώσεις έχει δικαιωθεί και σε άλλες, ίσως περισσότερες, όχι.

Οι ερυθρόλευκοι εσχάτως έχουν βάλει στο... μάτι τον 20χρονο σέντερ φορ της Λάρισας, Δημήτρη Πινακά, και μάλιστα φέρονται διατεθημένοι να τον πληρώσουν... χρυσάφι για να τον πάρουν στον Πειραιά.

Τα 7 γκολ σε 41 ματς του πιτσιρικά διεθνή με τις μικρές εθνικές της χώρας μας και το όποιο ταλέντο διέκριναν στο Λιμάνι πως διαθέτει, θα αποφέρει ένα ποσό της τάξεως του 1.500.000 ευρώ στην ΑΕΛ και ποσοστό μεταπώλησης 20%.

Αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή που φέρεται να έχει μπει στην τελική της ευθεία μιας και δεν υπάρχει κανένας άλλος σοβαρός ενδιαφερόμενος, ο 20χρονος πιθανότατα θα αποτελέσει μέρος του Ολυμπιακού Β' καθώς με Ελ Αραμπί, Τικίνιο και Χασάν, το να παίξει με την πρώτη ομάδα θα είναι εξαιρετικα δύσκολο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

9 σχόλια

  • Κώστας Ζ
    Κώστας Ζ Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2021 21:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Έλληνας παίκτης που να αξίζει αγορά 1,5 εκκ € δεν υπάρχει σε ελληνική ομάδα super league , πρώτα χρειαζόμαστε πολύ σοβαρή επιλογή σε παίκτες από το πάνω ράφι σε εξτρέμ (2) σε πλαγιά μπακ, σε χάφ και για αντικατάσταση αν πουληθεί βασικός με έτοιμο παίκτη όχι δοκιμές. Όταν κάνει ο Πρόεδρος όλα τα παραπάνω ας τζογάρει με τους Πικακαδες που πρέπει να πληρώνουν για να εντάσσονται στο δυναμικό του Θρύλου με τον δάσκαλο Μαρτινς να τους φτάσει εκεί που πήγε τον Τσιμικα, τον Μπα, τον Κάμαρα , τον Ανδρούτσο, τον, τον, τον τον και τόσους άλλους.

  • Τάσος Β
    Τάσος Β Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2021 20:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μαρτίνς είναι δίκαιος κοουτς και βελτιώνει παίκτες ..τσιμικας Μασούρας Ανδρούτσος μπουχαλακης είναι μερικά από τα αποτελέσματα του ...κάποτε όλοι κοροϊδεύαμε όμως βλέποντας κανείς τα δύο φιλικά της εθνικής καταλαβαίνεις εύκολα ότι αυτοί σήκωσαν όλο το βάρος και έκαναν την εθνική δημιουργική ..εγώ βλέπω τον Ελ Αραμπι σε νέο ρόλο ..Σε θέση πίσω από τον σέντερ φορ να κρατάει μπάλα κ να γυρίζει μέτωπο έχοντας πλέον επιλογή τα κοψίματα του Μασούρα του νέου εξτρέμ και το ξύλο με τα σέντερ Μπακ να το τρώει ο τικινιο...άρα χωράει και ο Χασάν κ σαν τρίτος ο πίνακας ο οποίος θα πρέπει να παρακαλάει να τον κρατήσει ο Μαρτίνς κ να ασχοληθεί μαζί του.. έχουμε προπονητή δάσκαλο σε αυτό τουλάχιστον πρέπει όλοι να συμφωνούμε ...και ο ρατζελοβιτς που είναι ταχυδυναμικος ίσως είναι ο επόμενος δεξιός μας Μπακ .

  • Elberoth7
    Elberoth7 Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2021 20:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Εντάξει Πτερέλαε και Γιάννη, θα διώξουμε τον Ελ Αραμπί, θα ακυρώσουμε και τη μεταγραφή του Τικίνιο για να μπει να παίξει ο Πινακάς μαζί με τον Κάιπερς. Όσο για το 1,5εκ. δεν πιστεύω ούτε για το 1/3 των χρημάτων αλλά αν αυτή είναι η πληροφόρηση δεν φταίει το site, απλά τη μεταφέρει.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2021 20:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν τον θέλουμε τόσο πολύ, τον αγοράζουμε και τον δίνουμε ΜΟΝΟ Ολλανδία. Αν πιάσει εκεί θα πει ότι
    α. θα μάθει το ποδόσφαιρο όπως πρέπει από θέμα τακτικής
    β. θα μάθει πως παίζεται η θέση του στο μοντέρνο ποδόσφαιρο
    γ. θα γίνει αθληταράς

  • Nicolas
    Nicolas Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2021 19:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά κάνει κ επενδύει σε νέους. Κ φυσικά δε θα πιάσουν όλοι. Όλοι δεν γίνονται Μέσι κ Ρονάλντο. Όπως δεν γίνονται όλοι δημοσιογράφοι βάρβαροι ή γιατροί. Στο χέρι τους είναι όλοι να εξελιχθούν. Κ ναι αν ο θρύλος πήρε πολλούς κ του βγήκαν μερικοί από αυτούς τους μερικούς πήρε 20 πλάσια . Γι όλους που δεν του έκατσαν. Επίσης αν ήμουν Μάρτινς με αυτήν την τριπλέτα για επίθεση Πινάκας ? Θα έρθει κ η σειρά του αρκεί να δουλέψει. Επίσης ο Μάρτινς έβαλε παίχτες πιτσιρικάδες κ σιγά σιγά θα αναδειχθούν. Άλλωστε αυτός είναι ο προπονητής αυτός παίρνει κ τις αποφάσεις. Κ είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα.

  • Γιάννης
    Γιάννης Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2021 18:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Άρης,πίσω και σε έξι μήνες πάλι Άρη,πίσω και Φόρεστ ,πίσω και σε Ατρόμητο ,πίσω και σε Λάρισα ,τέλος συμβολαίου και ελεύθερος να πάει Κύπρο ,το μέλλον σου ποιο είναι .

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2021 11:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Με τον Μαρτίνς προπονητή η μοίρα του Πινακά είναι προδιαγεγραμμένη : δανεικός για 1-2 χρόνια σε ομαδα-κωλοπετεινίτσα . Πείτε του Πινακά να τηλεφωνήσει στον Κάϊπερς .

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2021 10:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Δυστηχως αλλα οι εποχες που παιρναμε απο Ελλαδα οποιον θελαμε οποτε θελαμε περασαν ανεπιστρεπτι.Με πολλες ελληνικες ομαδες ομαδες δορυφορους των ''εξυγιαντων'' Σαββιδη Μελλισσανιδη,εμειναν ελαχιστες ανεξαρτητες για να ψωνιζουμε.Η Λαρισα ειναι μια απο αυτες.Δεν ειναι κακος ο Πινακας,αρκει να δουλεψει παρα πολυ σκληρα,και να βρει μια θεση ,αλλη απο αυτη του σεντερ φορ ,για να εξελιχθει.
    Τωρα γενικα για τις μεταγραφες ,οπως εχει η κατασταση στο ροστερ μας με τα υπαρχοντα ακραια μπακ και εξτρεμ να μην μπορει κανεις εξ'αυτων να ντριμπλαρει η να μπουκαρει προεχει ενοψει και προκριματικων η ελευση ενος εξτρεμ,που να εχει την ντριμπλα ,την μπουκα,το κρατημα της μπαλλας.
    Για εμενα ο Ζινεντιν Φερχατ ειναι τρομερος σε αυτο και παρα πολυ δυνατος στα πατηματα του ,δεν πεφτει κατω με τιποτα.Αλλα ,και πηγαινοντας κοντρα σε ολους εδω μεσα,δεν θα με χαλαγε και καποιος πολυ πολυ φθηνοτερος ,οπως ο Ντελ Καστιγιο.Ασφαιρος μεν αλλα καλος σε τεχνικη και ντριμπλα και διεισδηση.Καποιος σε τετοιο στυλ και ας μην εχει το γκολ.Αλλωστε ζογκλερ εξτρεμ που να ειναι και γκολτζης,απλα δεν ειναι για το πορτοφολι μας.
    Οπως προεχει να ερθει και ενας κεντρικος η επιτελικος χαφ με τα ιδια χαρακτηριστικα.Να μπορει να κραταει μπαλα και να ντριμπλαρει.Ο Λινκολν της Σαντα Κλαρα δεν ειναι κακος σε αυτον τον ρολο,αλλα υπαρχουν σιγουρα και δεκαδες αλλοι που μπορει να βρεθουν.

  • Κωστας
    Κωστας Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2021 10:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι να τρελενεσαι και να σκέφτεσαι διάφορα !!!! Δίνουμε 1,5 για το Πίνακα ένα ταλέντο όπως και τόσα άλλα που ήλθαν είδαν και απήλθαν και επίσης δίνουμε 2,5 για να πάρουμε το βαρβατο εξτρέμ που θα αλλάξει την επιθετική ζωή μας !!! Αν δεν θέλετε να ματωσετε πληρώνοντας την ομάδα του βρήτε κάνα ελεύθερο η πάρτε κάνα δανεικό !!!του χρόνου έχει ο Θεός !!!! Έτσι και αλλιώς μάθαμε ότι ο κύκλος της ομάδας είναι ,πρώτος χρόνος δημιουργία δεύτερος χρόνος πώληση !!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...