roumeliotis

Carwiz

Δήλωση-μαγκιά Τρινκιέρι για διαστημικό Θρύλο

casino loutrakiou
redwell

Ο Αντρέα Τρινκιέρι μπορεί να έχει την... τρέλα του αλλά τα παντελόνια που φοράει τα τιμάει και το απέδειξε για μια ακόμα φορά με τα όσα δήλωσε μετά την ήττα ή πιο σωστά μετά το ισοπέδωμα της Ζαλγκίρις από τον Θρύλο στο Κάουνας.

Ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε ότι οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν σαν ομάδα F4, αποδίδοντας σε πολύ υψηλό επίπεδο τόσο ατομικά, όσο και ομαδικά, ενώ τόνισε ότι η διακοπή έκανε την ομάδα του να χάσει τον καλό ρυθμό που είχε βρει:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το φανταστικό παιχνίδι του. Είναι μια ομάδα με σωματική και πνευματική σκληράδα. Απλά μας κατέστρεψαν. Μετά από είκοσι λεπτά που προσπαθήσαμε, στο δεύτερο δεν παρουσιαστήκαμε στο παιχνίδι. Άξιζαν τη νίκη.

Έπαιξαν ως μια ομάδα για το F4. Είναι ομάδα F4. Είχαν σπουδαίες ατομικές επιδόσεις και σπουδαία ομαδική επίδοση. Θέλετε να δείτε αίμα, αλλά δεν θα δείτε αίμα. Δεν υπάρχει λόγος να αποδώσουμε ευθύνες τώρα. Κάναμε κακή εμφάνιση σε όλους τους τομείς. Όμως είναι πολύ εύκολο να αποδώσουμε ευθύνες.

Στα τελευταία ματς παίζαμε εξαιρετικά, όμως μετά είχαμε την διακοπή και ουσιαστικά χάσαμε τον ρυθμό και την συγκέντρωσή μας. δεν κάναμε τα ίδια πράγματα.

Περίμενα ένα τέτοιο παιχνίδι. Πήραμε μάθημα σήμερα και πρέπει να μάθουμε από αυτό. για την ομαδική άμυνα, την επίθεση. Το μόνο που θα πω για τους παίκτες μου είναι πως μπροστά σε τόση σκληράδα, παραιτηθήκαμε.

Σε τέτοιες περιπτώσεις ο καθένας κοιτάζει τη δική του ευθύνη και οι δεσμοί ανάμεσα στους παίκτες σπάνε. Πρέπει να παλέψουμε απέναντι στις κακές συνήθειες και δεν τα καταφέραμε.

Θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε. Οι ίδιοι παίκτες που ήταν κακοί σήμερα, ήταν ήρωες πριν τρεις εβδομάδες. Θα είμαι αντικειμενικός.

Είμαι χαρούμενος; Όχι. Είμαι έξαλλος; Ναι. Αλλά οι ίδιοι παίκτες που είχαν αυτό το απογοητευτικό ματς, είναι εκείνοι που μας έδωσαν ελπίδες. Πιστεύω σε αυτούς τους παίκτες. Όλα τα λάθη μας θα τα αναλύσουμε. Αλλά πάμε στο επόμενο. Αυτό μπορούμε να κάνουμε».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Νέα Αντιπάλων

5 σχόλια

  • giorgos.
    giorgos. Σάββατο, 02 Μαρτίου 2024 19:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε μου καλέ red arrow.
    Ο Τρινκιερι κ ο κάθε Τρινκιερι με την Συγκεκριμένη εθνική της Προηγούμενης κατάστασης όπως τώρα ο πογετ κ ο κάθε πογετ της τωρινής κατάστασης θα έχουν όχι μόνο δύσκολο έργο αλλά Αδυναμία να πετύχουν έστω κάτι καλό.
    Ο λόγος;;;
    ΠΡΟΦΑΝΗΣ.
    Καλύτερο κ πιο Αποδοτικό παράδειγμα από τον Μελιτζάνα ? δεν υπάρχει.
    Όπου πήγε ήθελε δύο πράγματα.
    Λεφτά με τη σέσουλα κ φυσικά παρασκήνιο.
    Κ τα δύο τα είχε εδώ γ αυτό κ τον θεωρούν πετυχημένο.
    Στις υπόλοιπες χώρες ναι μεν πήρε σποραδικά τίτλους στην Ευρώπη αλλά με ρόστερ αξίας 25 μη πω 30+ εκ. Ευρώ.
    Κ φέτος η Παρτιζάν Βελιγραδίου με ρόστερ αξίας 25 κ βάλε εκατομμυρίων ευρώ είναι στο όριο να μπει ή να μη μπει στο play in.θεδεις 7-11.
    Έλα τώρα μη κοιτάς που τα βλέπουν κ δε μιλάνε.
    Αμ ο άλλος;;;;;
    ΗΤΤΟΥΔΗΣ.
    Όπου πήγε έφυγε κλωτσηδον.
    Ο Τρινκιερι ήταν άτυχος.
    Ήρθε σαν ομοσπονδιακός προπονητής με Εποπτεία.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Σάββατο, 02 Μαρτίου 2024 16:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Red7Arrow μπορεί μερικές φορές ιδιαίτερα στη ποδοσφαιρική ομάδα να είσαι σκληρός και πολλές φορές άδικος αλλά ρε φίλε τα πιο πολλά αν όχι όλα τα σχόλια σου όπως αυτό εδώ ανταποκρίνονται απολύτως στην πραγματικότητα!!!!
    Για τον Τρινκέρι θα συμπληρώσω και για τον πιο συμπαθή και από χαρακτήρα αλλά και εμφάνιση, γιατί σου δίνει την εντύπωση για καλό χαρακτήρα και ας φωνάζει μερικές φορές!!!!
    Σαφώς και δεν είναι Μπαρτζώκας όπως και κανένας άλλος προπονητής, αλλά όντως να αποτινάξει εγωισμό και κολλήματα ο κόουτς μας για να γίνει ο καλύτερος προπονητής όχι μόνο τώρα αλλά και στην ιστορία της Ευρωλίγκα!!!!
    Μα μη ξεχνάμε και τον Σπανούλη για το μέλλον στην ομάδα μας στη μετά Μπαρτζώκα εποχή, που μπορεί να σφήσει και αυτός ιστορία εκτός από παίκτης αλλά και προπονητής!!!!

  • ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ
    ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ Σάββατο, 02 Μαρτίου 2024 14:42 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΚΟΥΣΤΕ Ο ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑΡΡΟΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΤΡΙΝΚΙΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑ Α Α Α ΑΑ Α ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΡΕΕΕΕΕ

  • Grig
    Grig Σάββατο, 02 Μαρτίου 2024 13:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Μέχρι στιγμής έχω καταπιεί τη γλώσσα μου! Έλεγα ότι με έντεκα παντους δεν πήρε κανείς τιποτα…με ξεφτίλισε ο coach! Όχι ότι μπορώ να συγκριθώ με αυτόν σε γνώσεις μπάσκετ. Αλλά ο τύπος είναι ήρεμη δύναμη. Τι να λέμε. Καλή μας συνέχεια. Τώρα αρχίζουν τα ματς φωτιά. Υγεία και τύχη στην ομάδα και όλα θα πάνε καλά!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 02 Μαρτίου 2024 11:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Τρινκιέρι ειναι καλός προπονητης. Εντονη προσωπικότητα και αφυπνιστικός άνθρωπος, οπως ειναι και ο Μπαρτζώκας.
    Νομιζω η εικόνα του χαλασε οταν ανελαβε την εθνική. Εκεί πιστεύω δεν ηταν ακόμα ετοιμος για τοσο δυσκολη αποστολή.
    Τώρα ειναι πολύ πιο ολοκληρωμένος και νομίζω οτι κάποια στιγμή, αν του δοθεί (γιατι ως τωρα δεν του δοθηκε, εκτός αν κάνω λάθος) η ευκαιρια να προπονησει ομάδα με υψηλό μπάτζετ, θα κάνει σπουδαία πράγματα. Εγώ μιλάω παντως για τον Τρινκιέρι των τελευταίων 3 ετών. Αυτός ο Τρινκιέρη ο σημερινός, σε μεγαλύτερη ομάδα θα παράγει έργο καλό πιστευω.
    Και δεν κρύβω πως από τους προπονητές που θα ήθελα μετά τον Μπαρτζώκα να δω ειναι και αυτος. Υποθετικά μιλάω.
    Ο Μπαρτζώκας ειναι ανώτερος από ολους αυτή τη στιγμη. Δεν υπαρχει καλύτερος. Για τον Μπαρτζώκα τα εχω πει. Καλύτερος προπονητης μεν, αλλά με πολλά κολλήματα δε, τα οποία θεωρώ εγώ προσωπικά οτι στερούν απο την ομάδα και τον ίδιο το κάτι παραπάνω καθε φορά. Και σαν ενδεικτικό δείγμα, πάρτε την επιμονή του για αρκετούς μηνες να μην κανει μεταγραφες που φωναζαμε οτι χρειαζόταν και οταν τελικά απο ΑΝΑΓΚΗ τις εκανε, η ομάδα αλλαξε επιπεδο και βελτιωθηκε!
    Ας ελπίσουμε οτι δεν θα γινουν τα ιδια λαθη ξανα...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...