roumeliotis

Carwiz

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η Λίβερπουλ δοκιμάζεται στην έδρα της Γουέστ Χαμ. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους φιλοξενεί τη Μίλαν. Στην αγγλική Championship, η Χαλ αντιμετωπίζει την Ίπσουιτς. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας ενώ μην ξεχνάτε ότι για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ (14:30)

Η Γουέστ Χαμ υπέστη βαριά ήττα με σκορ 5-2 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας. Μετράει μία νίκη στις επτά πρόσφατες αγωνιστικές στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, με απολογισμό: 3 ισοπαλίες και 3 ήττες. Η Λίβερπουλ ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-0 από την Έβερτον στο ντέρμπι της πόλης. Έχει μόλις ένα τρίποντο στις τέσσερις (1 ισοπαλία, 2 ήττες) τελευταίες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα Αγγλίας, απέχει στο -3 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Προγνωστικό: Αναμένεται αντίδραση από τη Λίβερπουλ στην έδρα της ντεφορμέ Γουέστ Χαμ. Επιλογή το combo bet 2+Over 1.5 Goals με 1.65 απόδοση.

Γιουβέντους – Μίλαν (19:00)

Η Γιουβέντους αν και ηττήθηκε στη ρεβάνς με σκορ 2-1 στην έδρα της Λάτσιο, πήρε την πρόκριση για τον τελικό του φετινού Κυπέλλου. Στη Σέριε Α Ιταλίας μετράει μόλις μία νίκη στα επτά (4 ισοπαλίες, 2 ήττες) τελευταία παιχνίδια, παραμένει σταθερά στην 3η θέση. Η Μίλαν υπέστη ήττα με σκορ 2-1 από την Ίντερ στο ντέρμπι της πόλης. Συμπλήρωσε δύο (1 ισοπαλία, 1 ήττα) αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Γιουβέντους και Μίλαν συνθέτουν ενδιαφέρον στοιχηματικά ζευγάρι, περιμένουμε από τις δύο ομάδες να βρουν λύσεις στο σκοράρισμα. Ποντάρισμα στο Goal/Goal με απόδοση 1.80.

Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα (20:00)

Η Κηφισιά επικράτησε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 κόντρα στον Ατρόμητο. Αποτέλεσμα που της έδωσε πολύτιμη βαθμολογική ανάσα, απέχει στο -1 από τον Βόλο και την παραμονή στην ελληνική Σούπερ Λιγκ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε εκτός έδρας 2-1 από τον Πανσερραϊκό, υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη 2η κατηγορία. Συμπλήρωσε οκτώ σερί υποχρεώσεις χωρίς τρίποντο στο ελληνικό πρωτάθλημα, με απολογισμό: 3 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Προγνωστικό: Κηφισιά και ΠΑΣ Γιάννινα συνθέτουν ζευγάρι με καλές προϋποθέσεις για μεγάλο σκορ. Πάμε με το Over 2.5 Goals σε τιμή 1.78 στην Bet365.

Χαλ – Ίπσουιτς (22:00)

Η Χαλ επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 3-2 απέναντι στην Κόβεντρι. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε πέντε (3 νίκες, 2 ισοπαλίες) αγωνιστικές στην αγγλική Τσάμπιονσιπ, απέχει στο -3 από την εξάδα και τη Νόριτς στη μάχη για τα πλέι οφ ανόδου. Η Ίπσουιτς προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στη Μίντλεσμπρο. Συμπλήρωσε τρεις διαδοχικές υποχρεώσεις χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, με απολογισμό: 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Προγνωστικό: Χαλ και Ίπσουιτς διαθέτουν ποιότητα μεσοεπιθετικά, αμφότερες σκοράρουν με συνέπεια. Επιλογή το Goal/Goal με 1.60 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ξεπάτωσε... Μπάρτσα 59-63 και πήγε Βερολίνο

Ένας Ολυμπιακός από... ατσάλι όχι μόνο άντεξε στην πίεση και...

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...

Διπλό στη Βαρκελώνη αν τον αφήσουν...

Ραντεβού... με την ιστορία έχει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (08/05...