roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ με την Μπαρτσελόνα και ετσιθελικά οι διαιτητές του στέρησαν την πρόκριση στο F4 καθώς αν είχε πάρει τη νίκη στο 3ο παιχνίδι -όπως δικαιούτο- τώρα θα ετοίμαζε... βαλίτσες για το Βερολίνο.

Η πλάκα ποιά είναι; Ότι οι φίλοι των Καταλανών ενώ αναγνωρίζουν ότι η ομάδα τους δεν είναι σε καμία περίπτωση ανώτερη του Θρύλου στη σειρά που βλέπουμε εδώ και ένα δεκαήμερο, πιστεύουν πως θα περάσουν στο F4 επειδή θα τους ευνοήσει η διαιτησία.

Δεν υπερβάλουμε καθόλου. Οι... κεραίες μας στο διαδίκτυο πιάνουν παλμό και σιγουριά στις τάξεις των οπαδών των "μπλαουγκράνα" οι οποίοι μετά και την πανωλεθρία στο Game-4 ποντάρουν πολλά στους διαιτητές-σφαγείς για να περάσουν τον Ολυμπιακό.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

49 σχόλια

  •   GEO
    GEO Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 21:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Τάκη προσωπικά εγώ και στο Καραϊσκάκης θα ξαναπάω και στο σεφ που πήγαινα συχνότατα έως το 2015 βλέπεις ζω εδώ και 20 χρόνια στην επαρχία και δεν έχω την δυνατότητα να έρχομαι συχνά .Όσο για τον Μποντιρογκα δυστυχώς είτε συμφωνείς είτε όχι αποδεικνύεται μέχρι στιγμής λανθασμένη η επιλογή του συγκεκριμένου στο τιμόνι της λίγκας και οι μορμουρες και τα παράπονα έχουν αρχίσει πλέον να γίνονται κραυγές αγανάκτησης και χι μόνο από εμάς πχ Μακαμπι κ.α

  • Δικαστής
    Δικαστής Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 21:02 Σύνδεσμος σχολίου

    76 είναι προφανές ότι τα έχεις χαμένα. Πολύ λυπάμαι πραγματικά. Έχεις τη συμπάθεια μου.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 19:12 Σύνδεσμος σχολίου

    φίλε ΜΚ7 , και εγώ τα ίδια πιστεύω, δε διαφωνώ σε κάτι με εσένα, η κουβέντα γίνεται με τον Δικαστή, γιατί περίμενε με το πληκτορόγιο στο χέρι το αποτέλεσμα για να γράψει ότι έγραψε, απλά για να γράψει κάτι που νομίζει ότι με προσβάλει. Ένας έβρισε μανα και πήρε την ίδια απάντηση και βέβαια ενοχλήθηκαν οι διπλοί. (μουστακια για σενα λέω) Είναι και η εποχή που εξαφανίζονται οι διπλοί, τριπλοί, το ίδιο έγινε και πέρσι τέτοια εποχή και θα επανέλθουν όταν έρθει η μεταγραφική περίοδος για να μας σπάσουν τα νεύρα. Τους έχω γραμμένους κανονικά, και διασκεδάζω μάλιστα μερικές φορές. Οπότε κάθε πρόταση που γράφω είναι προσεκτικά γραμμένη, ξύδι λοιπόν στα βαζέλια που δεν ήθελαν μεταγραφές. Ο βάζελος ήταν όπως είδαμε ομάδα για γέλια και για κλάματα, αν δεν ήξερε κάποιος την βαθμολογία θα έλεγε ότι παίζει η δεύτερη Μακάμπι με τον 7ο βαζελο, αλλά κάποιοι δεν βλέπουν τα προφαανή.
    Καλή τύχη στην ομάδα για το βράδυ, οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας, τους έχουμε σε όλες τις θέσεις πλέον με την επιστροφή Παπ, και απλά πρέπει να παίξουν το μπασκετ που ξέρουν.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 17:45 Σύνδεσμος σχολίου

    @Νικος 76 Η σειρα που τελειωσε χτες βραδυ εδειξε ξεκαθαρα και στα πεντε παιχνιδια οτι η Μακαμπι ακομα και χωρις τον Μπολντγουιν ειναι καλυτερη ομαδα απο το σιχαμενο ψεμμα που εχει λαδωσει και τις πορτες της Ευρωλιγκας για να φτασει στο φ4 και για μενα μαλλον και στην κουπα.Συνεπως η προβλεψη σου με καθαρα αγωνιστικα κριτηρια οχι μονο δεν ηταν αβασιμη αλλα ειχε πολυ μπασκετικη λογικη.Πριν την σειρα ειχα γραψει οτι η Μακαμπι δεν ταιριαζει στον βαζελο σαν αντιπαλος κυριως λογω της σουπερ αθλητικοτητας της αναλυοντας μαλιστα διεξοδικα την αγωνιστικη υπεροχη της σε συγκεκριμενα σημεια και θεσεις τονιζοντας ομως το γεγονος της αδυναμης εδρας της και κατεληγα στο οτι οι πιθανοτητες ειναι αυστηρα 50-50.Νομιζω μετα το break στο game1 δεν υπαρχει ουδεμια αμφιβολια οτι αν η σειρα μεταφεροταν στο Γιαντ Ελιαου θα ειχε τελειωσει 1-3 και μαλιστα με εμφατικο τροπο για την Μακαμπι γιατι σε αυτο το γηπεδο-καμινι τα οργια των Ντιφαλαδων δεν θα περναγαν ουτε ο ζακιας θα εκανε καραγκιοζιλικια και bullying στα εργαλεια των Μποντιρογκα-Ιερεθουελο οπως εκανε στο Βελιγραδι.
    Την χρονικη στιγμη αυτου του σχολιου πιστευα οτι ολα τα αισχη που ειδαμε στην RS υπερ του βρωμοσωματειου τουλαχιστον θα μετριαζονταν σε μεγαλο βαθμο και δεν πιστευα ποτε οτι η Ευρωλιγκα ηταν διατεθιμενη να ξεφτυλιστει εντελως προκειμενου να παει ο τρακιακός στο φ4.Δυστυχως η Λιγκα εφτασε σε αποπατο. Μια σκουπιδιαρικη Λιγκα οπου τελικα τα παντα αγοραζονται.
    Τωρα οσον αφορα στον δικο μας αποψινο ματς μακαρι να διαψευστω αλλα πιστευω οτι οσο καλα και να παιξουμε τα κομαντα που φυτεψανε να μας σφυριξουν δεν θα μας αφησουν να φτασουμε στην νικη-προκριση σπαζοντας και την παραδοση του εκτος εδρας πεμπτου ματς.Επισης το ποια ομαδα εκ των δυο ειναι καλυτερη εχει φανει και εδω ξεκαθαρα.Με μοιρασμενη φυσικα διαιτησια θα ειμασταν ηδη στο φ4. Ειμαι τοσο ξενερωμενος με αυτα που ειδα στην φετινη Ευρωλιγκα αλλα και στις σειρες πλει οφς που δεν εχω καν διαθεση να κανω μπασκετοκουβεντα για το ματς αν και θα το ηθελα πολυ γιατι ειναι ενα ζευγαρι που εχει πολυ ενδιαφερον

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 16:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Για σου ρε δικαστάκο, σκληρέ, εκτονώσου τώρα που μπορείς γιατί διαφορετικά δεν το έχεις. Βαρέθηκα τους διπλούς , όλοι με τον ίδιο τρόπο γράφουν και φυσικά τα βάζουν συνέχεια με αυτούς που τους ξεμπροστιάζουν.
    Μη μας το παίζεις όμως γαύρος, ας χαρείς την νίκη της βαζελοομάδας σου όπως είπες, και άσε τα άλλα...Καταλαβαίνεις ότι έχεις συμπεριφορά κλασικού βάζελου ή δε το έχεις πάρει χαμπάρι? Η πλάκα είναι ότι σε έτρωγε να ασχοληθώ μαζί σου, γι αυτό και με ανέφερες, αλλά δεν έχει πλάκα έτσι. Τι κάνει το φιλαράκι σου? Έχει τρελαθεί από τη χαρά του ε???

  • Δικαστής
    Δικαστής Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 15:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Εσύ 76 τελικά είσαι μεγάλο σαΐνι. Να δεχτώ ότι τα σόσιαλ είναι ένας τόπος και τρόπος διαφυγής για ανθρωπάκια που δέχθηκαν μπουλινγκ από μικρά και έχουν κατάλοιπα και βιώματα. Υπάρχετε κι εσείς, σεβαστό. Εννοείται χαίρομαι να βρίσκω τους βάζελους μπροστά μου και να τους φαπώνω γιατί εγώ και οι πραγματικοί Ολυμπιακοί δεν τους βλέπουμε καν σε κανένα άθλημα. Εσύ μπορείς να τους φοβάσαι. Άσε τους άνδρες να μπαίνουν μπροστά, τα γυναικόπαιδα σπίτι.

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 14:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Thrilos for ever εχει δίκιο έτσι είναι . Ταβερνιάρης και ζάκια τα είχαν όλα έτοιμα . Άλλιως θα ήταν 8οι. Και Ελλάδα θα έχαναν 3 - 4 ματς .

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 14:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Και για να το κλείσουμε το θέμα οριστικά ένα πράγμα να γνωρίζουμε όλοι μας.
    Ο Γιαννακόπουλος από το καλοκαίρι έχει ήδη κινηθεί παρασκηνιακά,έχει λάβει τις διαβεβαιώσεις του και για αυτό προχώρησε και σε ακριβές μεταγραφές.Να είστε σίγουροι για αυτό-στην προηγούμενη κατάσταση δεν μπορούσε να το κάνει αυτό direct και για αυτό δεν έκανε απολύτως τίποτα.Με Μπερτομέου.
    Εμείς δεν προτείνω να ακολουθήσουμε τον ίδιο δρόμο αλλά επιτέλους πρέπει να κάνουν τα προβλεπόμενα οι Αφοί διοικώντας ενεργά την ομάδα αυτό το τόσο απλό.
    Ας ελπίσουμε σήμερα να είμαστε η πρώτη ομάδα που θα σπάσουμε έδρα γιατί μετά δεν μας σταματά τίποτα.

  • Greg07
    Greg07 Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 13:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Άκου φίλε Τάκη , το ότι κάποιοι λέμε να απολογηθούν δεν έχει να κάνει με έλλειψη εμπιστοσύνης , ούτε ότι τους κατηγορουμε, απλά ρε φίλε εσένα δεν σου προκαλεί εντύπωση ότι ο απέναντι ( και πολύ ασχολήθηκαμε μαζί του ) είχε όλα τα προβλήματα με μπερτομεου , τιμωρίες , κάποιες φορές κόντρα διαιτησία επιδεικτικά μάλιστα και άλλα πολλά και ξαφνικά οι Αφοί ψηφίζουν ότι ψηφίζουν και ο τύπος είναι πρώτος σε βολές , πρώτος σε υπέρ φάουλ , τελευταίος σε κατά , παίζει με ένα πενταρι 35 λεπτά και δεν βγαίνει ποτέ από τα ματς ο terminator και εντελώς τυχαία μάντεψε !!!!!! Όλα αυτά συμβαίνουν μόλις ένας πρώην παίκτης του ανέλαβε τα ηνία της λίγκας , με ψήφο εμπιστοσύνης μάλιστα από τους ίδιους τους Αγγελόπουλους, κάπου ώπα ρε παίδες βγάζουμε τα μάτια μας με τα ίδια μας τα χέρια , καλά για το χθεσινό ούτε λόγος , ντιφαλα δευτερο ημίχρονο παίρνει το 63% των σφύριγματων , όπου σφυρίζει μόνο αυτός 13-1 φαουλ υπέρ Παναθηναϊκού , επίσης φίλε Τάκη κάπου λες και εμπλέκεις τις μετεγγραφές,άποψη μου προσωπική φυσικα , μια μετεγγραφή ή ένας σχεδιασμός μπορεί να πάει λάθος η σωστά , άλλωστε ποιος από αυτούς που δουλεύει δεν κάνει λάθος, εγώ δεν λέω για τις μετεγγραφές πολλά και αν πω θα είναι στο πλαίσιο της καφενιακης μπουρδολογιας , άλλωστε νοιώθει κάποιος ότι ξέρει περισσότερο μπασκετ από τον Μπαρτζώκα , αν ναι, να μας το πει να τον πάρουμε στο ψιλό , στο δια ταύτα εμπιστοσύνη στην ομάδα και εμείς μόνο με την ομάδα του κοουτς σκακιστή θα ασχοληθούμε τίποτα άλλο , redgoal ευχαριστώ!!!!!

  • Γιώργος
    Γιώργος Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 13:12 Σύνδεσμος σχολίου

    @Thrilos For Ever
    τα είπες όλα... όπως είναι...
    πάμε δυνατά και όπου βγει...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...