roumeliotis

Carwiz

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

casino loutrakiou
redwell

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε στο 1-1 με τον Άρη, ένα αποτέλεσμα που μοιάζει... καταδικαστικό όσον αφορά στην υπόθεση τίτλος για τους Πειραιώτες που απομακρύνονται αρκετά από την κορυφή και πλέον μοιάζει με... θαύμα η κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Άρης προηγήθηκε με τον Μορόν στο 48' μετά από τραγικό λάθος του Ντόι για να ισοφαρίσει ο Θρύλος πέντε λεπτά αργότερα με τον Ζέλσον, όμως στη συνέχεια οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν να φτάσουν στο πολυπόθητο δεύτερο γκολ και τη νίκη.

Οι ερυθρόλευκοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες με Ζέλσον, Ελ Καμπί, Φορτούνη, Ελ Αραμπί με τον Κουέστα να κάνει σπουδαίες επεμβάσεις και να αναδεικνύεται MVP της αναμέτρησης.

Οι Πειραιώτες απείλησαν πρώτοι, με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να αναγκάζει σε επέμβαση τον Χουλιάν Κουέστα στο 5ο λεπτό. Τρία λεπτά αργότερα ο Στέφαν Γιόβετιτς νίκησε τον Ισπανό τερματοφύλακα, ωστόσο στο ξεκίνημα της αντεπίθεσης των φιλοξενούμενων υπήρξε φάουλ του Μάρτινς στον Κίκε Σαβέριο. Ο Ράντε Ομπρένοβιτς, μετά από παρέμβαση του VAR (Ματέι Γιουγκ και Θανάσης Κόλλιας) έκανε on field review, ακυρώνοντας το γκολ και δίνοντας κίτρινη κάρτα στον Πορτογάλο εξτρέμ του Ολυμπιακού.

Προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί την αναταραχή, ο Άρης πλησίασε στο γκολ, με τους Νταβίντ Κάρμο και Βιθέντε Ιμπόρα να ορθώνουν τοίχος στις προσπάθειες των Μορόν και Σαβέριο, αντίστοιχα. Ακολούθησε ένα πεντάλεπτο πίεσης από τους Πειραιώτες, με τον Κουέστα να σταματάει το σουτ του Σαντιάγκο Έσε (21’) και την κεφαλιά του Γιόβετιτς (24’) ενώ το δοκάρι σταμάτησε τη δυνατή κεφαλιά του Ιμπόρα (25’).

Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το ματς, χωρίς να δημιουργήσουν ή να χάσουν κάποια σπουδαία ευκαιρία, πλην ενός σουτ του Γιάννη Φετφατζίδη, ωστόσο εξίσου εύκολα κρατούσαν μακριά από την περιοχή του Κουέστα τους αντιπάλους τους. Μέχρι τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν κι έγινε μια περίεργη φάση: ο Μόουζες Οντουμπάτζο προσπάθησε να διώξει, η μπάλα χτύπησε στον Ελ Καμπί και μετά στο δοκάρι, χωρίς όμως να περάσει τη γραμμή του τέρματος.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ -και μάλιστα δύο. Αρχικά σκόραραν οι κιτρινόμαυροι με τον Μορόν να εκμεταλλεύεται το λάθος του Ανδρέα Ντόι και να πλασάρει τον Κωνσταντίνο Τζολάκη για το 1-0. Η χαρά των γηπεδούχων, όμως, κράτησε μόλις πέντε λεπτά. Ο Κώστας Φορτούνης έκανε την ενέργεια και την πάσα στον Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο να ισοφαρίζει σε 1-1.

Μάλιστα, ο σκόρερ του Ολυμπιακού θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα στο 58’, ωστόσο νικήθηκε αυτή τη φορά από τον Κουέστα. Κάπου εκεί, άρχισαν οι δυο προπονητές τις παρεμβάσεις τους, χάλασε όμως και ο ρυθμός του αγώνα. Η επόμενη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 74’ κι ήταν το σουτ του Ελ Καμπί που πέρασε πάνω από τα δοκάρια, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να κάνει όσο μπορεί πιο επιθετική την ομάδα του.

Αυτό είχε συνέπεια να υπάρχουν κενά πίσω, με τον Μορόν, όμως, στο ξεκίνημα των καθυστερήσεων να μη βλέπει δίπλα τους αμαρκάριστους συμπαίκτες του και να τελειώνει άψυχα την προσπάθειά του. Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος, με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει στους 67 βαθμούς, πέντε κάτω από την ΑΕΚ, τέσσερις από τον Παναθηναϊκό κι έναν από τον ΠΑΟΚ. Ο Άρης, από την άλλη, έβαλε φρένο στο αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών.  

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Εμβοντό, Νταρίντα (90’+3’ Ρόουζ), Σουλεϊμάνοφ, Φετφατζίδης (60’ Μάνου Γκαρθία), Σαβέριο (60’ Ζαμόρα), Μορόν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ορτέγκα, Φορτούνης, Ιμπόρα, Ελ Καμπί (87’ Ελ Αραμπί), Μάρτινς (79’ Ναβάρο), Κάρμο, Γιόβετιτς (68’ Ποντένσε), Ροντινέι, Έσε (68’ Τσικίνιο), Ντόι.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

47 σχόλια

  • GEO
    GEO Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 20:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητό r.g οδυνηρή δεν είναι η ισοπαλία από τον Άρη και τον καθέ Άρη όλαεσα στο παιχνίδι είναι. Οδυνηρος ήταν ο σχεδιασμός και το μετεγγραφικο πλάνο της πρώτης ομάδας ((στης μικρότερες φάνηκε δια του αποτέλεσματος ότι γίνεται δουλειά και τα ακατάλληλα πρόσωπα που την πλαισιωναν εδώ θα πρέπει να πούμε και ένα μπράβο στον Νταρκο που ανη τι άλλο τιμά το ψωμί του και σαν ποδοσφιριστης και στον νέο του πόστο Υγ Οι δηλώσεις Κουγια παραμονές ενός δύσκολου εκτός έδρας αγώνα τι νόημα είχαν; ακομα και να υπήρχαν απόχρωσες ένδειξες δυσκόλεψαν θεωρώ ακόμα περισσότερο την κατάσταση και συσπείρωσαν τον αντίπαλο κάνοντας τον να σκυλιαση για έναντι που για αυτόν δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον

    REDGOAL: Φίλε ο σχεδιασμός ήταν ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΣ. Όσο για τον κύριο που λες δεν τον γνωρίζουμε...

  • red@doctor74
    red@doctor74 Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 19:13 Σύνδεσμος σχολίου

    ο ποντενσε μετριοτατος
    ελ καμπι δν ξερω και εγω ποσες επιθεσεις χαλασε
    πλεον ειναι ξεκαθαρο...ΣΤΟΠΕΡ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΡΜΟ ΚΑΙ Ο ΑΓΓΛΟΣ!!
    ρετσος και ντοι μια γκαφα μετα την αλλη!!
    ο μαρτινς πραγματικα πολυ καλος παικτης....για πρωτη φορα ξεκιναμε με μια καλη ομαδα για του χρονου

  • Κουβας7
    Κουβας7 Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 14:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν με νοιαζει το Χ, δεν θα παιρναμε πρωταθλημα ετσι κ αλλιως φετος. Ο Ρουλης παντως ξεφτιλιστηκε. Βαζει στοπερ στο τελος για να κρατησει το Χ, Ομως με τις κοτες βαζει το Δεληζηση ενω κυνηγαει το σκορ (?) για το χειροκροτημα.

  •  ΝΑΣΟΣ
    ΝΑΣΟΣ Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 07:08 Σύνδεσμος σχολίου

    ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εχει τα 2 πιο σημαντικα παιχνιδια της ιστοριας του με την αστον βιλα. ολα τα υπολοιπα ερχονται σε δευτερη και τριτη μοιρα.

  • Basketball coach
    Basketball coach Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 00:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Σήμερα ο προπονητής μας εκανε πολλα λάθη στη χημεία της ενδεκαδας όσο και των αλλαγων όπως κ με βαζελο στο Καραϊσκάκης.. ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ!

  • Λολ
    Λολ Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 00:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ποδοσφαιρικός και επιχειρηματικός εγωισμός του προέδρου " ξύπνησε "αργά...δυστυχώς ,θα έχανες βαθμούς ..δε γίνεται να μη χάσεις !!!

    Πόσο μάλλον ,σε ένα πρωτάθλημα ,που δεν έχεις καμία βοήθεια ..και δέχεσαι και πόλεμο...

    Όμως,να το χάνεις η' έστω να χάνεις τις ελπίδες,από μια ομάδα χαμηλού επιπέδου και ένα πρόεδρο τυχοδιώκτη..,.που και όταν ήταν ,από ότι λένε ,κολλητός με τη διοίκηση μας , μας έκανε κηδείες...

    Εγώ θα είχα τρελαθεί αν ήμουν αυτού του επιχειρηματικού μεγέθους,να με ξφτυλιζει ,κάποιος Άρης ,ΑΕΚ...και κάποιοι εξωαγωνιστικά, τυχοδιώκτες...

  • Nic
    Nic Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 00:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντως ο ντοη έπαιξε και για την ομάδα του.Ιδωμεν.

  • Νic
    Νic Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 23:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφήστε πίκρα.Ο Καρυπίδης μας κέρασε μπουγάτσα με τυρί τη στιγμή που ο πρόεδρος έκοβε κορδέλες εγκαινιάζοντας αμερικανική βάση στο Καραϊσκάκη .Θα μου πεις καλοδεχούμενη η βοήθεια των Αμερικάνων στις δύσκολες μέρες.

  • Nic
    Nic Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 23:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρώτη φορά;Εμ δεν θα ναι του Αη μπονουτσι να χάνει πέναλτυ μετά τη φαεινη ιδέα να χτυπήσει πέναλτυ ο παραλίας κορδελακιας και φυσικά να το χάνει.Το άρρωστο συνεχές και αδικαιολόγητο ροτεισον του Πετσάλνικου πληρώνουμε αν θέλουμε να γράφουμε αλήθειες κι ας πονάμε.

  • Γκαμπριέλ
    Γκαμπριέλ Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 23:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα έπαιξε καλά για ακόμα ένα παιχνίδι, ήταν καλή στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά υστέρησε στην τελική προσπάθεια. Ενώ κάνουμε ευκαιρίες, υπάρχει βιασύνη και επιπολαιότητα στα τελειώματα. Η αντίδραση του Ντόι στο γκολ του Άρη ήταν επιπέδου τοπικού ΕΠΣΑ. Είναι ουτοπικό να θέλουμε να κερδίζουμε πάντα γιατί απλούστατα καμία ομάδα δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη νίκη. Ακόμη και μια μέτρια ομάδα σαν τον Άρη μπορεί να σου κάνει τη ζημιά και ειδικά από τότε που έγινε η ουρά των άλλων, υπάρχει στο πρωτάθλημα για να δίνει τους τρεις βαθμούς σ' αυτούς τους άλλους και να κάνει τη ζημιά σε συγκεκριμένες ομάδες.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...