roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Ισοφάριση και... ρέστα στην Καταλωνία

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός με... νωπές ακόμα τις μνήμες από την κλεψιά στο Game-3 υποδέχεται την Μπάρτσα την Μεγάλη Πέμπτη (02/05, 19:45, NS4) στο ΣΕΦ για την ισοφάριση.

Οι ερυθρόλευκοι μετά την ήττα της Μεγάλης Τρίτης είναι υποχρεωμένοι πλέον να κάνουν το 2-2 και να διεκδικήσουν την πρόκριση στο F4 την επόμενη εβδομάδα στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας σπάζοντας παράλληλα την παράδοση καθώς ποτέ στο παρελθόν ομάδα δεν έχει κερδίσει Game-5 εκτός έδρας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναμένεται να έχει πλήρες "οπλοστάσιο" αυτή τη φορά καθώς ο Κώστας Παπανικολάου που δεν έπαιξε στο Game-3, αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, με πιθανότερο να μείνει εκτός δωδεκάδας τον Ίγκνας Μπραζντέικις.

Στο παρκέ αναμένεται να δούμε σε αυτό το ματς και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ μετά το... μηδέν του προηγούμενου αγώνα.

Η επίθεση είναι το... θέμα για τους Πειραιώτες αφού στα τρία ματς της σειράς μέχρι τώρα εκτελούν 20/70 τρίποντα με το πενιχρό 28,5% και σκοράρουν μόλις 72,3 πόντους ανά αγώνα. Αντίθετα αμυντικά είναι πολύ καλά και αν ανεβάσουν το σκοράρισμά τους θα θέσουν νέα δεδομένα.

Διαιτητές του αποψινού αγώνα θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Σάσα Πουκλ (Σλοβενία) και Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία).

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

29 σχόλια

  • John 7
    John 7 Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024 15:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε φίλε redarrow 7 τι είναι αυτή η ανάλυση ? Ας παίζαμε όπως χθες να κερδίσουμε! Το χθεσινό παιχνίδι δεν μπορεί να συγκριθεί με το προηγούμενη! Υπάρχει και αντίπαλος, που ξέρει ότι τα επιθετικά σου όπλα είναι ο πιτερς και ο κάναν! Δεν γίνεται σε κάθε παιχνίδι να βάζεις 20 πόντους! Ούτε ο Σλουκας το κάνει, ούτε ο ναν, ούτε ο Τζέιμς, ούτε λαπροβιτολα το κάνει! Μιλάμε για πλειοφ, όχι για κανονική περίοδο! Η διαιτησία, η μπαρτσα και η ευστοχία σε άφησαν χθες να κερδίσεις, στο προηγούμενο κάί στο επόμενο δεν σε αφήνουν! Δεν γίνεται σε μια σειρά 5 παιχνιδιών στα 3 να είσαι πάρα πολύ καλύτερος και να κερδίζεις και διαιτησία! Ειδικά όταν έχεις ένα περιορισμένο ροστερ 10 παιχτών! Ο πιτερς μην ξεχνάς ότι έκανε ματσαρα στο δεύτερο παιχνίδι μέσα στην Ισπανία, που η διαιτησία ήταν χειρότερη από το τρίτο ματς! Και γω τα χώνω στη διοίκηση ότι πρέπει να έχει καλύτερη ομάδα και όχι δύο άχρηστους ξένους κάθε χρόνο, αλλά η αλήθεια είναι ότι είμαστε καλύτερη από μπαρτσα! Το ότι θα αποκλειστουμε είναι έξω αγωνιστικό αλλά όχι να τα ρίχνουμε σε κάναν και Πίτερς ! Υπάρχουν οι Σικμα και μπραζντεικις για κράξιμο! Για σκέψου στη θέση τους να είχαμε άλλους 2 κάναν και πιτερς!

  • Milan 7
    Milan 7 Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024 15:53 Σύνδεσμος σχολίου

    @RedArrow σε ποια ομάδα υπάρχει παίκτης που να παίζει πάντα καλά και δεν κάνει 3+ εκατομμύρια να πάμε να τον πάρουμε;

    Αν αφήναμε τον Ισαήα 33 λεπτά μέσα σε κάθε αγώνα πιθανότατα θα είχε 15++ πόντους μέσο όρο. Και πιθανότατα θα χάναμε αρκετά παιχνίδια από αυτά που θα έβαζε 30 πόντους με 5 στα 13 τρίποντα. Νομίζω πως θα χρειαστεί να έχουμε άλλα 36 χρονάκια κόουτς Μπι για να αρχίσετε ορισμένοι να καταλαβαίνετε λίγο μπάσκετ.

    Υ.Γ. Η Μπαρτσελόνα έχει παίκτες που σε κάθε ματς είναι καλοί; Αν ναι που ήταν χθες και στο μπρεικ στη Βαρκελώνη; Ο Χάουαρντ είναι παίκτης που σκίζει σε κάθε ματς; 8ος βγήκε και τώρα είναι σπίτι του. Ο Μίροτιτς σου κάνει αντί του Πίτερς; Παικταράς, δε διαφωνώ. Σπίτι του κι αυτός. Σενγκέλια αντί Πίτερς; Τζέιμς είναι παικταράς; Οκόμπο; Θα κερδίσουν απόψε ή 1-3 με σπασμένη έδρα και σπρώξιμο από διαιτησία; Αν περάσουν ο Γκούντουριτς, ο Γουίλμπεκιν, ο Χέιζ και ο Ντόρσει θα είναι άχρηστοι; Ασταθείς; Μια έτσι και μια αλλιώς; (μάντεψε, είναι, γιατί είναι μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο και σε κάποια ματς η αντίπαλη ομάδα θα παίξει "άρνηση" στον κάθε Χάουαρντ πιστεύοντας πως από τους υπόλοιπους δε χάνει ή θα τον αφήσει και θα εστιάσει αλλού λέγοντας "από αυτόν δε χάνω" οπότε και θα βάλει 35 πόντους)

  • Milan 7
    Milan 7 Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024 14:55 Σύνδεσμος σχολίου

    @Σ.Β. φίλε μη νομίζεις. Κι εγώ μεγάλωσα για να ξεφύγω από νοοτροπίες που (μαζί με τα καλά της νιότης) είχα στα 20κάτι μου. Ας πούμε ο 20αχρονος εαυτός μου θα είχε γράψει πιθανότατα 3 ποστ για το γιατί ο Ελ Καμπί δεν κάνει για βασικό φορ στον Ολυμπιακό που ονειρεύομαι. Βλέπεις, όμως, πως η σταθερότητα, ο πάγκος (Μέντι μορφάρα σε αγαπάμε) και η ομοιογένεια συνήθως είναι εξίσου σημαντικά με το να έχεις φορ της εθνικής Αγγλίας.

    Το μπάσκετ μας το διδάσκει αυτό 3 χρόνια με κάτι Φαλ και Μακκισικ και κάποιοι επιμένουν πως ομάδες φτιάχνονται μόνο με ηγέτες. Η Εφές να θυμίσω με 2 super stars εκτός 8άδας.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024 14:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Βαζεις στην κουβέντα ενα σωρό αλλα ασχετα θεματα. Ποιος μιλησε για ηγέτες και συγκρινεις τωρα εσυ τους Ναν και τους Σλουκες. Ο Ολυμπιακός μπορεί να περάσει την Μπαρτσελόνα και να τη κερδισει ξανά εκεί, ακομα και με κοντρα διαιτησία ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΚΑΛΟΙ οι Πιτερς και Κανααν.
    Τι δεν καταλαβαίνεις?
    Και θα στο πω αλλιώς αφου μου λες για το GAME 3 που επρεπε να ειχαμε κερδισει αλλα μας ΞΕΣΚΙΣΕ η διαιτησια.....Ας παιζαμε οπως παιξαμε εχθες και δεν θα ειχαμε ανάγκη το 50-50 της διαιτησίας!
    Ξερεις γιατί δεν τους ριξαμε και σε εκεινο το παιχνιδι 15-20 ποντους?
    Γιατι ο Κανααν αμολαγε χαρταετό...
    Ο Πίτερς το ίδιο...
    Οι Μπρασντέκηδες και οι ΜητροΛονγκ ειναι διακοσμητικά στοιχεία, ΑΡΑ δεν εχεις την ομάδα ΣΥΝΟΛΟ που μπορει ολοι να δινουν απο κατι.
    Εχεις μια ομαδα που εχει καλούς αλλα ασταθείς παίχτες και στον εναν αγώνα παιζει ο ενας καλα και ο αλλος χαλια και στον αλλο το αντιστροφο. ΚΑΗΜΟ το εχω να παιξουν μια φορά ΟΛΟΙ καλά, να μασάνε σιδερα και να κερδισουν.

  • Σ.Β.
    Σ.Β. Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024 13:14 Σύνδεσμος σχολίου

    @Μίλαν 7 Πόσο δίκιο έχεις βρε φίλε.
    Κωλοτούμπες ανά διήμερο.
    Την μία ο Κάναν είναι παιχταράς, την άλλη είναι απογοητευμένος γιατί δεν ανανέωσε.
    Την μία ο Πίτερς είναι σοφτ και έχει αναπαυτεί στο συμβόλαιο του και την άλλη είναι παιχταράς.
    Ο @redarrow λεει, και επιμένει, ότι με πίτερς δεν @@@ κανείς αλλά εγώ είδα χτες 34 πόντους στο κεφάλι και δεν είναι οτι η διαιτησία μας έδωσε τα σπόρια αλλά η μπαρτσελόνα δεν μπόρεσε να ακολουθήσει.
    Ο Ολυμπιακός δεν είναι μονάδες. Ο Ολυμπιακός είναι ΟΜΑΔΑ.
    Αυτό πρέπει να καταλάβουν όλοι. Δεν βασίζεται σε έναν παίχτη αλλά στην λειτουργία της ομάδας.
    Κάποτε κερδίζει κάποτε χάνει.

  • Μίλαν 7
    Μίλαν 7 Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024 13:00 Σύνδεσμος σχολίου

    @RedArrow το αγγούρι που λες θα το είχε φάει η Μπαρτσελόνα αν δεν την έσωζαν 3 φορές με πιστολιές Ντιφάλα και συμμορία σε 3 καθοριστικές στιγμές του game3 . Οι "ηγέτες" (Ναν όντως παικταράς) που ονειρεύεστε δε θα έφταναν ποτέ σε game 5 αν έπαιζε ο Baldwin κι ας σπρώχνονται απροκάλυπτα όλη τη σεζόν. Να μη συζητήσω πως απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα με περισσότερους από 6.5 υπαρκτούς παίκτες, όπως η Μακάμπι, το 1-3 θα ήταν δεδομένο. 3 χρόνια βλέπετε τον Ολυμπιακό του Μπαρτζώκα και ακόμα πιστεύετε σε ήρωες που παίρνουν τα παιχνίδια μόνοι τους. Για να μην πούμε πόσες φορές κάνετε κωλοτούμπες για τους ίδιους παίκτες ακόμα και με διάστημα 2 ημερών, από μία κακή τους μέρα δηλαδή σε μία καλή τους.

    Καλό Πάσχα εύχομαι και την Τετάρτη μην το δείτε το ματς. Αφού δεν έχουμε ηγέτες και με 90-10 διαιτησία (αυτό θα γίνει) δε θα έχουμε καν παιχνίδι.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024 11:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Μilan7 θυμάμαι τι είχα πει. Και το πιστεύω ακόμα. Νικήσαμε χθες αλλά δεν έχεις τους παίχτες που σε αγώνα που καίει θα κάνουν τη δουλειά τους σωστά.
    Το σχόλιο μου εστιαζε στον Πιτερς. Ένα Full soft παίχτη ο οποίος έκανε μια καλή regular season.. Τώρα όμως που παίζεται η χρονιά σέρνεται. Και αυτός και ο ασταθής Κανααν.
    Με τέτοιους παίχτες θα είσαι απλά μια καλή ομάδα που θα διεκδικεί προκρίσεις αλλά στο τέλος θα μένει με το αγγούρι στο χέρι.

  • John 7
    John 7 Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024 21:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Το παιχνίδι δεν χωράει κριτικής @ Μετά από κάποιο σημείο το παράτησαν οι Ισπανοί! Σπουδαία νίκη γοήτρου και τίποτα παραπάνω! Πρέπει να προσέξουμε μην μας επηρεάσει αυτή η μεγάλη σε έκταση νίκη και ζήσουμε μια νέα Σιένα!

  • Milan 7
    Milan 7 Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024 21:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Red7arrowΠέμπτη, 02 Μαΐου 2024 20:01Σύνδεσμος σχολίου
    Θα χάσουμε. Το γιατί?
    Διότι με Πιτερς δε γ@ κάνεις!

  • Liakosv76
    Liakosv76 Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024 20:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Ήμι 16 ποντους μπροστά, αυτή είναι η πραγματική διαφορά με την ομάδα του ΤΑΜΤΑΚΟΥ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

Κούγιας... τέλος από τον Ολυμπιακό

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί λίγους μήνες μετά την ανάληψη...