roumeliotis

Carwiz

Πρωτάθλημα αλλά και... γλυκό φινάλε

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός κατακτά άνετα τον τίτλο καθώς ακόμα και σε μια μέτρια δικιά του σεζόν στο χορτάρι, είναι ανώτερος από όλους τους υπόλοιπους και φτάνει εύκολα στον στόχο του πρωταθλήματος.

Αυτό φυσικά δεν μπορεί να "κουκουλώσει" το γεγονός ότι την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο οι ερυθρόλευκοι δεν απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο και είναι κάτι που το γνωρίζουν και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές.

Γι' αυτό και ο Πέδρο Μαρτίνς αλλά και οι παίκτες του, έστω και στα εναπομείναντα ματς των πλέι οφ θέλουν να βγάλουν καλύτερα πράγματα στο τερέν και να κλείσουν τη σεζόν με... γλυκιά γεύση και για τους ίδιους και για τον κόσμο.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

11 σχόλια

  • James 7
    James 7 Πέμπτη, 07 Απριλίου 2022 13:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Προσπαθούν να μας πασάρουν από την Πόρτο το σαπακι των 2 γκολ σε 28 αγώνες για να πάρουν τον Σεμεδο σχεδόν τζάμπα! Είναι δυνατόν να παίρνεις παίχτη χειρότερο από παλασιος και πέρεα των Ιωαννίνων και να στον κοστολογισουν 3εκ, λέω εγώ τώρα!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Πέμπτη, 07 Απριλίου 2022 10:38 Σύνδεσμος σχολίου

    REDGOAL η ομάδα σίγουρα πατάει καλύτερα από τους άλλους επειδή έχει αρκετές επιλογές όπου οι περισσότερες είναι μετρίου και πάνω επιπέδου!!!! Σαφώς δεν έχουμε την χαώδη διαφορά που είχαμε από τους άλλους είτε γιατί αποδυναμωθήκαμε είτε γιατί ενισχύθηκαν περισσότερο οι άλλοι!!!! Μετά είναι και το άλλο περίεργο, το πως είναι δυνατόν πριν ένα δύο μήνες όλοι οι απέναντι να ήταν υπό διάλυση και σήμερα να φαίνονται Μπαρτσελώνες; Μήπως κάτι αυτούς τους δύο τελευταίους μήνες δεν κάναμε σωστά και έκαναν εκείνοι; Δεν μπορεί να βρίσκουν λύσεις που τους βοήθησαν και τους βοηθούν εντυπωσιακά και οι δικές μας να χάνονται και αν βγει καμία να μην είναι η σημαντική λύση; Τέλος όλα αυτά τα φυντανάκια που ήρθαν ως ταλέντα και πραγματικά στην αρχή εντυπωσίασαν ξαφνικά σίγησαν, εξαιρουμένου του Σισέ!!!! Σαφώς βεβαίως και ο Τουρέ έτσι ξεκίνησε αλλά το φτασμένο ταλέντο που έχει κάνει ήδη καριέρα όπως π.χ. Βαλμπουενά, αυτό μπορεί εκ των πραγμάτων να σε φτάσει στους στόχους εξασφαλισμένα, κυρίως στην Ευρώπη!!!!

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Τετάρτη, 06 Απριλίου 2022 22:55 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΦΝΟΣ
    ΘΕΩΡΩ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ παοκ ΣΤΟ ΚΥΠΠΕΛΟ

    ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΛΙΒΑΔΕΙΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ
    ΤΗΝ ΑΡΑΖΟΥΝ 15 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ Η ΑΠΟΧΗ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΔΕΣ
    ΒΓΑΛΤΕ ΑΚΡΗ

    ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΣΡΟΥΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ
    ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΑΣ

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΦΝΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΦΝΟΣ Τετάρτη, 06 Απριλίου 2022 19:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Πόσο γλυκιά θα είναι η χρονιά αν πάρεις πρωτάθλημα με το ζόρι και χάσεις το κύπελλο?

  • Gipas 81
    Gipas 81 Τετάρτη, 06 Απριλίου 2022 17:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Το άνετα ότι παίρνουμε πρωτάθλημα είναι σχετικό μην παίρνεις και όρκο ετσι όπως παίζουμε.....Εμένα πιο πολύ με ανησυχεί η επόμενη χρονιά,θα γίνουν αυτά που πρέπει? Έχει να δώσει κάτι παραπάνω Ο προπονητής Η έπιασε ταβάνι? Η Διοίκηση ξέρει τι θέλει και τι της γίνεται? Εμένα αυτά μ'ανησυχούν!! Οι παίχτες στο τελος που λες να δώσουν καλύτερα πράγματα μπορούν?

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Τετάρτη, 06 Απριλίου 2022 14:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Το να θέλουν να βγάλουν καλύτερα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο είναι αυτονόητο και θα ευχαριστούσε όλους τους γαύρους για να δούμε επί τέλους και λίγη μπαλίτσα. Το ερώτημα όμως είναι αν έχουν τις δυνατότητες να τα βγάλουν.

  • Σπύρος οσφπ
    Σπύρος οσφπ Τετάρτη, 06 Απριλίου 2022 13:56 Σύνδεσμος σχολίου

    να δεχτώ τα περί κούρασης τα τέλευταια δύο χρόνια...αλλά όλες οι ομάδες στην Ευρώπη αυτά τράβηξαν... όντως υπάρχει κούραση , αλλά αν είχαμε μεγάλο κ κυρίως καλό ρόστερ , θα μπορούσαν να πάρουν ανάσες κάποιοι που τράβηξαν κουπί όλη την χρονιά (πχ εμβιλα)

  • SevenHeaven
    SevenHeaven Τετάρτη, 06 Απριλίου 2022 13:39 Σύνδεσμος σχολίου

    H ομάδα κατ' εμέ δεν χρειάζεται πολλές προσθήκες το καλοκαίρι, χρειάζεται λίγες και στοχευμένες. Ως επί το πλείστον, να αδειάσει γρήγορα το ρόστερ από όσους έχει κριθεί πως δεν χρειάζονται για να μαζευτούν όσα περισσότερα χρήματα είναι δυνατόν για αυτές τις λίγες και καλές προσθήκες. Για να πετύχουν όλα αυτά ένα πράγμα πρέπει να γίνει σωστά πριν από τα υπόλοιπα, σωστή αξιολόγηση. Στα αγωνιστικά, πρέπει ο Μαρτίνς να βρει τον τρόπο και η ομάδα να παίξει την μπάλα που έπαιζε πριν δύο χρόνια, αυτός είναι ο προπονητής, αυτός ξέρει καλύτερα από εμάς, αυτός έχει και την ευθύνη να το βρει. Αν δεν γίνουν αυτά και πάμε όπως φέτος το πρωτάθλημα του χρόνου θα είναι δύσκολη υπόθεση, οι απέναντι περιμένουν στην γωνία και θα προσπαθήσουν να σηκώσουν κεφάλι με κάθε τρόπο. Όσο για το τέλος της φετινής σεζόν για να μην βγω και εντελώς εκτός άρθρου, περιμένω να τα δώσουμε όλα! Όχι μόνο για να κάνουμε το νταμπλ αλλά κυρίως για να δείξουμε σε όλους πόσο δεν υπάρχουν που ακόμα και με την μπάλα που παίξαμε φέτος είναι καταδικασμένοι να μάχονται για την δεύτερη θέση και τα εισητήρια του Κόνφερενς. Υ.Γ. Ο Καρβάλιο έχω την εντύπωση πως του χρόνου θα μας θυμίσει έστω κάπως έναν άλλον "κοντό" που τώρα είναι προς Αγγλία μεριά, υγεία να 'χει.

  • Johnker7
    Johnker7 Τετάρτη, 06 Απριλίου 2022 13:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε Γυπα ο Βολος εχει μια χαρα εξτρεμ....

  • Μιχάλης Α
    Μιχάλης Α Τετάρτη, 06 Απριλίου 2022 13:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν νομίζω ότι έχουμε καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή από ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Το λάθος μας είναι ότι συγκρίνουμε παίκτες βάσει μισθού και ονόματος.
    Πολλοί παίκτες μας δεν έπαιξαν ποτέ καλά, άλλοι είναι σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα. Και ο προπονητής μαζί.
    Αν το καλοκαίρι δεν γίνουν σημαντικές κινήσεις, κανονικά ομάδα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε, από όποιο πρωτάθλημα καιι να προέρχεται.
    Για την Ελλάδα δε, έχω και εκεί επιφυλάξεις.
    Οι ανταγωνιστές βελτιώνονται, και εμείς έχουμε θεοποιήσει παικτάκια τύπου Ακιμπού. Δυστυχώς φέτος όμως, θα γίνουν πάλι τα ίδια, γιατί δεν μαθαίνουν όπως δείχνουν από τα λάθη τους.
    Θα λένε πάλι ότι, δεν χρειάζονται μεταγραφές για να αποκλείσουμε την τάδε ομάδα, θα έρθει πάλι φάπα τύπου Λουντογκόρετς και τετέλεσται.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...