roumeliotis

Carwiz

Air-Pap 13p.-2as.-3r. Vs Partizan (vid)

casino loutrakiou
redwell

Μαγική... εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Βελιγράδι επί της Παρτιζάν στο πλαίσιο της 32ης ημέρας της EuroLeague και έκανε αποφασιστικό βήμα για την τετράδα και το πλεονέκτημα της έδρας, έχοντας σε σπουδαία βραδιά τον Κώστα Παπανικολάου.

Ο αρχηγός για άλλο ένα ματς ήταν... παντού και μέτρησε 13 πόντους με 5/5 δίποντα, 1/2 τρίποντα, μοίρασε 2 ασίστ, 3 ριμπάουντ και έβγαλε ασύλληπτες άμυνες παίζοντας πολύ χρόνο και δη την περίοδο της ανατροπής στο "4".

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τη μαγική εμφάνιση του Air-Pap στο Βελιγράδι και την κομβική νίκη του Ολυμπιακού...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

9 σχόλια

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 17:21 Σύνδεσμος σχολίου

    "Ο καθένας έχει προσωπική ζωή. Μπορεί να είμαι άρρωστος, να έχω προβλήματα στο σπίτι, να ξύπνησα στραβά. Όλοι έχουν τα προσωπικά τους γιατί είναι άνθρωποι. Όσον αφορά το μπλοκάρισμα, έχω σταματήσει εδώ και χρόνια να διαβάζω άρθρα. Ένιωθα πως με επηρεάζει."
    Παπ, μετά τη νίκη επί της Βίρτους. Άρα ή είναι ψεύτης και τελικά αφουγκραζεται την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ή όντως μας έχει γραμμένους όλους, κάνει τη δουλειά του και πολύ καλά κάνει . Και το ίδιο συμβαίνει και με τους υπόλοιπους στην ομάδα προεξάρχοντος του Μπαρτζώκα. Επιλέγω το δεύτερο. Γραμμένους μας έχουν.

  • Milan 7
    Milan 7 Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 17:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Στάθη με συγχωρείς για το ύφος. Εννοείται πως συμφωνώ πως οι παίκτες δε γίνονται Λεμπρόν όταν φορμάρονται ούτε "κρέατα" σε ένα ντεφορμάρισμα. Αλλά αυτός είναι και ένας λόγος να δείχνουμε υπομονή σε περιπτώσεις παικτών τύπου Μπραζντέικις που ξέρουμε πως έχουν την αξία και απλώς δεν έχουν ακόμα προσαρμοστεί. Φυσικά μιλάμε για επαγγελματικές ομάδες και δε γίνεται να υπάρχει υπομονή σε όλες τις περιπτώσεις (πχ ο Σίκμα δεν έπιασε και δεν είναι κακό να το παραδεχτούμε) και παίκτες θα έρθουν και θα φύγουν.

    Κατά τα λοιπά ας ευχαριστηθούμε που έχουμε μια ομάδα που διαρκώς εμφανίζεται καλύτερη από τα χρήματα που κοστίζει και μας γεμίζει χαρές με την υγεία που βγάζει. Και ας σεβαστούμε παίκτες με αποδεδειγμένη προσφορά όπως ο Παπ και ο Σακ στα ντεφορμαρίσματά τους. Το δικαιούνται.

  • Στάθης7
    Στάθης7 Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 17:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Milan7 δεν χρειάζεται να το κάνουμε προσωπικό το ζήτημα φίλε μου. Όπως ο κόσμος δικαίως φώναζε ότι με σικμα μόνο δεν βγαίνει η χρονιά και έγιναν οι διορθωτικές κινήσεις και απογειωθηκαμε έτσι και η κριτική στον συγκεκριμένο παίκτη δεν πέρασε στα ψηλά. Δεν είπαμε ότι κάθονται και διαβάζουν ένα ένα τα σχόλια εδώ πέρα στο φόρουμ αλλά όσοι είναι Έλληνες παίκτες αφουγκραζονται την περιρρέουσα ατμόσφαιρα... Επίσης ξαναλέω ότι υπάρχει αρθρογραφία για τον συγκεκριμένο παίκτη ο οποίος το πήρε πάνω του και είπε ότι θα βελτιωθεί και το έκανε και μπράβο του. Εινάι βαρόμετρο όπως λέει το redgoal και επίσης ξανατονιζω πιο πολύ θέματα συγκέντρωσης είχε παρά κόπωσης. Από τη στιγμή που φορμαριστηκε την κατάλληλη περίοδο εμένα νομίζω μας φτάνει και μας περισσεύει σε όλους. Απλά μην πηγαίνουμε στο άλλο άκρο μόλις ένας παίκτης φορμαριζεται πρέπει να υπάρχουν πάντα οι σταλεγακηδες όπως επίσης όταν κάποιος δεν παίζει καλά για ένα διάστημα να τον βγάζουμε σκάρτο. Παν μέτρον άριστον.

  • Milan 7
    Milan 7 Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 15:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι Στάθη. Η κριτική στα σάιτ βελτίωσε τον Παπ. Μέχρι τότε έλεγε "ας παίζω άσχημα αφού δε με κράζει ο Χ σχολιαστής". Το γεγονός πως παίζει να χρειάστηκε μερικούς μήνες για να συνέλθει από την Μαλαισία δε σου περνάει από το μυαλό (κάνε έναν κόπο και δες ποιοι παίκτες των αιωνίων ήταν στο Μουντομπάσκετ και πως ξεκίνησαν τη σεζόν).

    Η Γη γυρίζει γύρω από τον ήλιο. Μερικοί νομίζετε πως γυρίζει γύρω από εσάς.

  • Στάθης7
    Στάθης7 Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 13:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να μην πηγαίνουμε από το ένα άκρο στο άλλο ο Παπανικολάου σερνόταν μέχρι το ματς στο ΟΑΚΑ με τον ΠΟΑ και κυρίως είχε έλλειψη συγκέντρωσης καθώς ευθύνονταν και για τραυματισμούς συμπαικτών του. Είχε ανέβει χαρακτηριστικό άρθρο στο redgoal ότι πρέπει να συγκεντρωθεί και γενικά να το πάρει αλλιώς καθώς ακόμη και να αλλάξει θέση και να ανέβει πιο πολύ στο 4! Υπάρχει η σχετική αρθρογραφία για το συγκεκριμένο θέμα βρείτε τη οποίος θέλει... Προς τιμήν του παίκτη έκανε την αυτοκριτική του είδε τι χρειάζοταν για τη συνέχεια και βελτιώθηκε αν και να τονίσω κάτι παίζει πιο συγκεντρωμένα. Για αυτό χρειάζεται η κριτική παίδες χωρίς αφορισμους κλπ ώστε να βγαίνει κάτι εποικοδομητικό. Ο άνθρωπος δεν έπαιζε καλά για τα στάνταρ του του έγινε κρητική τη δέχτηκε και βελτίωσε ότι έπρεπε και και χαρά. Αν δεν γινόταν κρητική και λέγαμε έλα μωρέ ο αρχηγός είναι εντάξει κλπ ίσως να μην είχε αυτή τη στροφή στην απόδοση του. Και μια χαρά γιατί είμαστε στο κομβικοτερο σημείο της σεζόν!

    REDGOAL: Παίδες το έχουμε γράψει δεκάδες φορές τα τελευταία 2-3 χρόνια. Ο Παπανικολάου είναι το βαρόμετρο. Παίζει καλά αυτός, ανεβαίνει όλη η ομάδα. Σέρνεται; Ζορίζει το πράγμα για όλους.

  • BD7
    BD7 Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 12:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα ριμπάουντ στα ίσια που λες Ανδρέας 23 ήταν και αποτέλεσμα αλλαγής τακτικής στην άμυνα. στην αρχή ο Φαλ ήταν συνήθως στο high post προσπαθώντας να κόψει τον Παντερ.
    Ο Παπ όμως εδώ και πολύ καιρό αποστομωνει όλους μας. Στα τελευταία 8-9 παιχνίδια άκουσα ότι έχει 11.5 πόντους και 6+ ριμπάουντ

  • Νικος
    Νικος Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 11:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλα αυτος φεν ηταν πρωην μπασκεμπολιστας οπως ελεγαν καποιοι φωστηρες.Μου θυμιζε καποιον που ειχε γραψει οτι ο Πριντεζης ηταν παιχτης ανεκδοτο.Ιεροσυλια.

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 11:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Ανδρεας 23 έτσι φίλε και μεγάλη παράλειψη όλων μας, έχει κάνει ματσαρα ο Αρχηγος. Αθόρυβα. Και ας κοροϊδεύουν τα μυρωδικά, ναι, στο μπάσκετ υπάρχουν πράγματα που δεν φαίνονται στο αγυμναστο μάτι και δεν τα γράφει η στατιστική.

  • Ανδρεας 23
    Ανδρεας 23 Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 10:05 Σύνδεσμος σχολίου

    πολυ μεγαλο ματς του αρχηγου ενα ημιχρονο στο4 κ τα ριμπαουντ στα ισια!!στο α ημιχρονο με πιτερς στο4 ειμασταν -13 ριμπαουντ!!αλλου για αλλοθ χθες ο αλεκος!!δικαιολογουνται ολοι για μια κακη μερα!!γι αυτο αγαπαμε αυτη τν ομαδα καθε φορα κ αλλος!!!υγεια να εχουμε να συνελθουν τα γκαρντ μας απο τραυματισμους... αυτο θελουμε!!!καλημερες..

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...