roumeliotis

Carwiz

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο Βελιγράδι κόντρα στην Παρτιζάν την Πέμπτη (28/03, 21:30) για την 32η ημέρα της EuroLeague παραχώρησε συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων χαρακτήρισε οικογένεια την ομάδα του Πειραιά αλλά και τους ανθρώπους της ΚΑΕ. Αναλυτικά...

«Αν όλη την εβδομάδα σκέφτεσαι το κλίμα στο γήπεδο, τότε δεν θα παίξεις καλά. Εγώ έχω εμπειρία από το Βελιγράδι και ξέρω πώς θα είναι. Έχω αγωνιστεί και σε πολλά ντέρμπι στην Ελλάδα και γνωρίζω τι με περιμένει.

Πιστεύω θα είναι διασκεδαστικά. Αν δεν σου αρέσει η ατμόσφαιρα στο Βελιγράδι, δεν σου αρέσει το μπάσκετ. Έχουν τους πιο θορυβώδεις οπαδούς και δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον για να παίξεις μπάσκετ. Από μικρός ονειρευόμουν να παίξω σε ένα τέτοιο γήπεδο.

Για μένα είναι το καλύτερο στην Ευρώπη, πέρα-φυσικά-από αυτό του Ολυμπιακού και του κόσμου του. Οι φίλαθλοι των δύο χωρών μοιάζουν και μου αρέσει αυτό στη Σερβία».

Για την Παρτιζάν είπε: «Η Παρτιζάν έχει μια από τις καλύτερες επιθέσεις στην Ευρωλίγκα. Έχουν πολλά καλά ονόματα στο ρόστερ τους, αλλά δεν θα ήθελα να μιλήσω ατομικά, ίσως μόνο για τον Νάναλι.

Είναι εξαιρετικός και ίσως να είναι αποστολή μου να τον μαρκάρω. Ο Πάντερ είναι από τους κορυφαίους στο ένας εναντίον ενός, ενώ έχουν και τον ΛεΝτέι που ηγείται στη ρακέτα τους. Γενικά είναι πολύ δυνατοί και επιτίθενται με πολλές επιλογές».

Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό τόνισε: «Είχα πίστη στον εαυτό μου και ήθελα να φτιάξω κάτι ερχόμενος στον Ολυμπιακό. Όταν έφτασα, ερωτεύτηκα τους φιλάθλους, τους προπονητές και γενικά όλους τους ανθρώπους στην ομάδα.

Γι’ αυτό νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ. Όταν ήρθα πριν εννιά χρόνια στην Ευρώπη για την Πέζαρο δεν ήξερα τίποτα για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Από μικρός ήθελα να πάω στο ΝΒΑ και δεν ήξερα ότι υπήρχε ζωή στο μπάσκετ στην Ευρώπη.

Χαίρομαι που είμαι τώρα εδώ και τα βιώνω όλα διεκδικώντας τίτλους. Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι και είμαι ευγνώμων για όλα».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

10 σχόλια

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 00:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Υπέρ του Μακ δεν μπορεί να πάρει διαβατήριο να μην υπάρχει ένας που θα θέλει να φύγει Θεωρητικά χαίρομαι που έχει συμβόλαιο και για την νέα σεζόν.Αν ο Έβανς έρθει και παίζει δυάρι είναι αδύνατον να πάρουμε Τζέιμς ανεβαίνει πολύ το μπάτζετ ποιος θα πρώτο παίζει.Αν έρθει ο Ντόρσεϊ θα παίζει δύο οποτε ο Έβανς θα παίξει άσος ξέρει ο Μπαρτζωκας

  • Xristos
    Xristos Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 22:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Red gooal θέλω να σου κάνω μια ερώτηση και να μου απαντήσεις σε παρακαλώ , όπως είχες πει ποίο παλιά ότι ο Τζέιμς έχει δώσει τον λόγο του να έρθει το καλοκαίρι στην ομάδα μας, τώρα που θα έρθει ο Έβανς τι θα γίνει δεν θα έρθει ο Τζέιμς, η θα έρθουν και η δύο , εγώ θα τούς ήθελα και τούς δυο ο Τζέιμς μου αρέσει πολύ ελπίζω να έρθει.

  • Nemesis 7
    Nemesis 7 Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 21:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal άκυρο με το ποστ αλλά όντως γύρισε ο Βαζελακοπουλος στην ΕΟΚ;πάλι τα ίδια δλδ;

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 20:19 Σύνδεσμος σχολίου

    REDGOAL: Βεζένκοφ αν δεν παίζει και στην ομάδα που θα γίνει trade, θα έρθει τον Γενάρη 2025

    Έτσι όπως έχει φορτωθεί η φροντ λάιν μας, ενδεχομένως να είναι το ιδανικότερο σενάριο για επιστροφή του. Καρμπόν με του Παπανικολάου. Βγάζει το 2ο μισό ως -κατά κάποιο τρόπο- βοηθητικός και ταυτοχρόνα τον προετοιμάζει ο Μπαρτζώκας (δλδ ο προπονητής που τον ξέρει καλύτερα απ τον καθένα και τον απογείωσε) για 3άρι. Και την επόμενη χρονιά παίζει ως έπαιζε πριν φύγει... βασικός, 3άρι και του δίνουμε επιπλέον και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

  • Giannis
    Giannis Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 18:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μακ δεν πρέπει κ δεν θα φύγει...να κλείσει την καριέρα του εδώ... δύσκολο πολύ το αυριανό όμως εδώ που φτάσαμε πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι κ έστω κ με μισό καλάθι να πάρουμε την νίκη.καλη επιτυχία εύχομαι στην ομάδα μας!

  • ARAFAT
    ARAFAT Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 17:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Και απολύτως ορθά δεν υπάρχει καν σκέψη για αλλαγή του Μακ Κίσικ το καλοκαίρι. Ο παίκτης αυτός σαν νοοτροπία και physic είναι ο πιο συμβατός Αμερικάνος με το dna του Ολυμπιακού που ήρθε τα τελευταία χρόνια. Όταν εμείς τα γράφαμε, κάποιοι μας έλεγαν ότι πρέπει να αντικατασταθεί διότι (λέει) ήρθε υπέρβαρος στη προετοιμασία!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 15:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Όποιος αποφασίσει να φύγει ο ΜακΚίσικ από προπονητή μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο είναι απαράδεκτος και άσχετος ολοκληρωτικά από μπάσκετ και θα πάρει την ευθύνη αν ο παίκτης φύγει και θα απολογηθεί γι' αυτό!!!!
    Ο παίκτης αυτός εκτός του ότι δεν δημιουργεί προβλήματα, είναι απίθανος αθλητής αν ξέρεις να τον "διαχειρίζεσαι" παικτικά και από πλευράς ψυχολογίας!!!!
    Ας κοιτάζουμε να έχει η ομάδα τέτοιους παίκτες αξίας και ήθους και ας ψάξουμε αλλού τις αποτυχημένες επιλογές αν θέλουμε να προοδεύουμε ως ομάδα!!!!
    Το να γίνει λάθος επιλογή είναι πολύ πιθανό και κάποια στιγμή μπορεί ίσως και να το "πληρώσεις" αλλά να έχεις τέτοιους παίκτες είναι πλεονέκτημα μεγάλο και τύχη και πρέπει να ψάχνεις κι άλλους παρόμοιους για να έχεις το τέλειο!!!!!

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 15:29 Σύνδεσμος σχολίου

    @Νεο Φαληρο City Το Redgoal σε άλλο άρθρο του στα σχόλια επιβεβαιώνει την συμφωνία με Έβανς αν δεν κάνω λάθος.

  • Νεο Φαληρο City
    Νεο Φαληρο City Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 14:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Red ειπες συμφωνησαν με Εβανς ; Επιβεβαιωνεις ; Μονο εσενα εμπιστευομαι προσωπικα. Επισης, οι ΑΦΟΙ δειχνουν διαθεση για αυξηση του μπατζετ αν αληθευουν τα ποσα που ακουγονται για Εβανς, Πιτερς και Φαλ. Τι πιθανοτητες δινεις για αλλη κινηση στην περιφερεια απαξ και ερθει ο Εβανς ; Καλη μας επιτυχια αυριο !

  • Xristos
    Xristos Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 12:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Red gooal βλέπεις να φεύγει το καλοκαίρι ο μακισικ, η ο μπραιζτεικης. Τι γίνεται με τον Σάσα κάποιος μέσα από την ομάδα του Σακραμέντο είπε ότι αν δεν νιώθει καλά εδώ ας επιστρέψει πίσω στην Ευρώπη, βλέπεις να έχουμε επιστροφή Σάσα

    REDGOAL: ΜακΚίσικ δεν φεύγει. Μπραζντέικις πολύ πιθανό. Βεζένκοφ αν δεν παίζει και στην ομάδα που θα γίνει trade, θα έρθει τον Γενάρη 2025

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...