roumeliotis

Carwiz

Bullets Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

casino loutrakiou
redwell

Ξεκίνημα των αναμετρήσεων ΠΑΟ-ΟΣΦΠ που θα κρίνουν τον πρωταθλητή Ελλάδας για τη σεζόν 2017-18, με άκρως ενδιαφέρουσες σημειώσεις-σφαίρες να προκύπτουν ενόψει των τελικών ανάμεσα στους "αιώνιους" που θα λάβουν χώρα σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ...

*** Με εννιά εύστοχα δίποντα στην εξέλιξη της σειράς, ο Γιώργος Πρίντεζης θα ξεπεράσει τον Μίτσελ Ουίγκινς και θα μπει στην κορυφαία 5άδα του επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Έχει 1.082 ενώ ο σπουδαίος Αμερικανός σκόρερ που έπαιξε στη δεκαετία του '90 σε Μίλωνα, Σπόρτιγκ και Πανιώνιο είχε 1.090.

*** Σε δύο προσωπικά επιτεύγματα μπορεί να φτάσει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μέσα από τη σειρά των τελικών. Με δύο νίκες θα φτάσει τις 200 και με τέσσερις αγώνες τους 300 στην καριέρα του στη Basket League.

*** Με τέσσερις πόντους ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα γίνει ο 20ος παίκτης στην ιστορία του Ολυμπιακού που θα φτάσει τους 900 με τη φανέλα του στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα.

*** Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ με 17 πόντους θα γίνει ο 23ος ξένος στην ιστορία του Ολυμπιακού που θα συμπληρώσει τους 500 στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

*** Μπροστά στο “φράγμα” των 1.500 πόντων είναι ο Κώστας Παπανικολάου και ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Ο πρώτος χρειάζεται 12 και ο δεύτερος 26.

*** Ο Μπράιαν Ρόμπερτς είχε τουλάχιστον ένα εύστοχο τρίποντα σε επτά από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια του στο Πρωτάθλημα.

*** Με δύο νίκες ο Παναθηναϊκός Superfoods θα φτάσει τις 1.300 στην ιστορία του από καταβολής Α' Εθνικής (από το 1963-64).

*** Ο Κέι Σι Ρίβερς απέχει 14 πόντους από τους 500, αριθμό που έχουν φτάσει 25 ξένοι παίκτες στην ιστορία του τριφυλλιού.

*** Ο Νικ Καλάθης με τρία παιχνίδια θα φτάσει και με τέσσερα θα ξεπεράσει τον Νίκο Χατζηβρέττα για να γίνει ο 8ος παίκτης στην ιστορία του Παναθηναϊκού Superfoods. Έχει 201 και ο Θεσσαλονικιός γκαρντ σταμάτησε στα 204.

*** Ο Τζέιμς Γκιστ θα φτάσει μέσα από τον 1ο τελικό και θα τον προσπεράσει μέσα από τον 2ο, τον Ζάρκο Πάσπαλι για να μπει στην πρώτη 10άδα των ξένων της Basket League σε συμμετοχές. Έχει 159 ενώ ο βετεράνος άσος του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του Πανιωνίου και του Άρη είχε 160 μετά το 1992-93.

*** Αν ο Παναθηναϊκός κατακτήσει τον τίτλο, ο Τσάβι Πασκουάλ με τις τρεις νίκες θα φτάσει τις 14 στα ελληνικά πλέι οφ και παράλληλα τους Σούμποτιτς και Πεδουλάκη στη 2η θέση της λίστας των “πράσινων” πίσω μόνο από τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

*** Ο Νίκος Παππάς είχε διψήφιο αριθμό πόντων σε τέσσερα από τα πέντε ως τώρα παιχνίδια του Παναθηναϊκού Superfoods στα πλέι οφ. Έτσι από τους 9,95 πόντους της κανονικής περιόδου ανέβηκε στους 12,4 στα πλέι οφ σουτάροντας με 52,5% εντός παιδιάς (21/40).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...