roumeliotis

Carwiz

Ευκαιρία και υποχρέωση οι έξι νίκες σερί...

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος ακόμα δεν έχει εμφανιστεί με πλήρη σύνθεση στο παρκέ και καθώς ταλαιπωρείται η ομάδα από την αρχή της σεζόν με τραυματισμούς παικτών από αυτούς που λέμε "κλειδιά", από συσσωρευμένη κόπωση των επτά συνολικά διεθνών και γενικώς από ατυχία μιας και πολλά της έχουν πάει στραβά ως τώρα.

Βγήκε μια σειρά αγώνων στην Ευρωλίγκα με θετικό πρόσημο και ρεκόρ νικών 7-6 και πλέον οι ερυθρόλευκοι που καλωσορίζουν ξανά στο ροτέισον τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και βάζουν τον Φιλίπ Πετρούσεφ, ετοιμάζονται για έξι αγώνες που θεωρητικά είναι του χεριού τους.

Έξι ματς τα οποία ξεκινάνε με Βαλένθια εντός και ακολουθούν μακριά από το ΣΕΦ κατά σειρά οι Μπολόνια, Βιλερμπάν και Άλμπα, για να επιστρέψει η ομάδα ξανά στο φαληρικό γήπεδο με Αρμάνι και Μονακό.

Παιχνίδια στα οποία ο πλήρης Ολυμπιακός που θα έχει ρολάρει και θα έχουν πάρει και ανάσες παίκτες που τώρα έχουν υπερβολή χρήση και άρα κούραση, μπορεί να ανταποκριθεί και να κάνει το απόλυτο και να εκτοξεύσει το ρεκόρ του στο 13-6.

Αν το πετύχει, θα έχει τεράστιες πιθανότητες για να βρεθεί στην 4άδα και να έχει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ, ή έστω να μπει στην 6άδα και να μην μπλέξει με... πλέι ιν.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Playmaker

29 σχόλια

  • KILL BILL7
    KILL BILL7 Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 16:59 Σύνδεσμος σχολίου

    REDGOAL ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΙΚΜ ή ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ???

    REDGOAL: Αν βρεθεί κάτι που να θεωρεί ο Μπαρτζώκας ότι αξίζει να το προχωρήσει, θα τον αλλάξει. Όσο δεν παίζει τίποτα ο Σικμα είναι πιθανό...

  • Αγγελος 7
    Αγγελος 7 Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 14:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Τραγουδά εσύ βαζελε

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 13:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal πως θα νικήσεις Μπολόνια και Μονακό και λες για υψηλές βλέψεις πλέι οφ και αν για φετος

  • Κωστας
    Κωστας Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 10:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Μετά το Φλεβάρη η ομάδα θα θυμίζει κάτι από NBA !!! Όλα είναι θέμα υπομονής επιμονής και σκληρής δουλειάς !! Ο Γιώργος είναι γάτα πέρα από εγωισταρος !! Έκανε τα πρέποντα γιατί ήταν εξοφθαλμα και σε ένα δίμηνο θα πετά η ομάδα . Το θέμα είναι τώρα να κάνει όσες νίκες μπορεί περισσότερο στη Ευρώπη. Δύσκολο μεν αλλά όχι ακατόρθωτο για ομάδα με παίχτες πολεμιστές !!

  • John 7
    John 7 Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 09:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ σημαντικό παιχνίδι είναι με την Βαλένθια! Εγώ βλέπω 3 με 4 νίκες στα 6 επόμενα ! Βιλερμπαν χάσαμε και πέρσι, φέτος χάσαμε από Αρμάνι οπότε είναι πολύ πιο λογικό να χάσουμε από Μπολόνια και με Μονακό είναι πολύ δύσκολο! Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη η ομάδα γιατί είναι διαφορετική από πέρσι και φυσικά χειρότερη!

  • RedGyver
    RedGyver Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 07:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα είναι ξεκάθαρα εκτός ρυθμού και κουρασμένη από τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς. Επίσης είναι πολλοί οι νέοι παίκτες που φυσιολογικά δεν γνωρίζουν την φιλοσοφία της ομάδας. Η περσινή ομάδα δεν υπάρχει. Οι αλλαγές είναι μεγάλες και κομβικές και πρέπει να το αποδεχτούμε. Έχουμε νέα ομάδα. Ο κοουτς σίγουρα θα προτιμούσε η ομάδα με τις μεταγραφές να μην επηρεαστεί τόσο καθοριστικά αλλά μάλλον ήταν αδύνατο.
    Υπομονή χρειάζεται, το υλικό είναι καλό και ο Κοουτς κορυφαίος, θα ξαναχτίσει την ομάδα μας. Ούτως ή άλλως οι κινήσεις Μπραζντεικις και Πετρουσεφ στοχεύουν και στο μέλλον.
    Οι έξι νίκες θεωρώ ότι είναι αδύνατο να γίνουν για τους παραπάνω λόγους. Επίσης από αυτά τα ματς τα τέσσερα είναι σε διαβολοβδομαδες που κάνουν το εγχείρημα ακόμα πιο δύσκολο, ειδικά όταν πρέπει να ενσωματώσεις δύο καινούργιους παίκτες στο ρόστερ. Οι τέσσερεις νίκες είναι ικανοποιητικές και αν γίνουν πέντε θα είμαστε τέλεια στην κατάταξη. Μετά βέβαια έρχεται διαβολοβδομάδα στην Ισπανία με Μπάρτσα και Μπασκόνια που εκεί πρέπει οπωσδήποτε να γίνει το 1/2. Το 0/2 θα είναι μεγάλη ζημιά και θα μας στείλει μαζί με άλλους 4-5 στο 7-11 όπως περίπου είμαστε τώρα.

  • ΟΣΦΠ
    ΟΣΦΠ Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 01:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal ξέρουμε αν είναι καλά ο Παπανικολάου;

    REDGOAL: Καλά είναι φίλε. Αιμάτωμα έχει. Παίζει στο επόμενο της Ευρωλίγκας

  • Πανος
    Πανος Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023 23:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Το οτι αμφισβητειται ο Μπαρτζωκας ειναι τρομερο. Πηρε μια σχεδον διαλυμενη ομαδα με μικρο μπατζετ και την εφερε σε 2 φαιναλ φορ. Βγηκε 2 σερι πρωτος προπονητης. Με 2 αποχωρησεις του καλυτερου παικτη και ενος απο τους καλυτερους και με τοσους τραυματισμους, η ομαδα ειναι στους στοχους της. Τι αλλο.....

  • El payaso
    El payaso Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023 22:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομαδα για να φτάσει εκεί που την θέλουμε πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα ταυτοχρονα...Να κάνει το step up ο Μπραζντεικις πράγμα δύσκολο στην πρώτη του χρονιά.Ο Πετρουσεφ να εγκλιματιστεί γρήγορα δίνοντας πολύτιμες ανάσες στον Πητερς.Ο Μακισικ να επανέλθει στα standard του. Ο Γκος να μείνει υγιης. Ο Μήτρου Λογκ να μπει γρήγορα στην νοοτροπία της ομάδας. Δύσκολα όλα αυτά αλλά όχι ακατόρθωτα...Το πιο δύσκολο είναι όμως να μπορέσει ο Μπαρτζωκας να βρει τους συνδυασμούς των παικτών που να αποδίδουν στο maximum όταν θα είναι στο παρκέ. Εμπιστοσύνη στην ομάδα μας έχουμε καλό υλικό.
    Ο βαζελος θα είναι καλύτερος με την νέα χρονιά. Πρωτος στόχος για φέτος είναι το πρωτάθλημα...τους κόβεις τον βήχα

  • Snake7
    Snake7 Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023 21:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Βρε συ Redgoal η Μπολόνια φέτος παίζει ωραίο μπασκετ, έχει τον Τόκο που κάνει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του, Μπελινέλι που παίζει σαν 28 χρόνων και ακόμα στο ΝΒΑ, και πολύ καλούς cordinier, Hackett, mickey.

    Πέραν τούτου παίζει μπροστά σε μπασκετικό ζεστό κοινό. Πολύ αισιόδοξοι είστε. Ντέρμπι θα είναι το ματς.

    Τέλος πάντων, ας ρολαρει η ομάδα και βλέπουμε που μπορεί να φτάσει. Έχει αδυναμία η Virtus στο 5, και οι Μιλου-Φαλ-Πετρουσεφ μπορούν να στησουν πάρτι...

    REDGOAL: Ο πλήρης Ολυμπιακός αν παίξει το 50% αυτού που μπορεί, νικάει στη Μπολόνια

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...