roumeliotis

Carwiz

Λείπει ο...παίκτης που είχε πει ο Γουόκαπ

casino loutrakiou
redwell

Ο Τόμας Γουόκαπ είναι από τους τύπους που τα... σέρνουν και δεν κρύβεται ποτέ, τουλάχιστον όσο μπορώ να τον γνωρίζω κατά τη θητεία του στον Ολυμπιακό. Τα λέει έξω από τα δόντια και με γνώμονα πάντα το καλό της ομάδας και όχι το προσωπικό του συμφέρον.

Θυμάμαι προ τριμήνου είχε μιλήσει για πολλά και διάφορα σε Podcast του Ντονάτας Ουρμπόνας και μεταξύ άλλων είχε πει: «Χρειαζόμαστε τον παίκτη που θα του δώσεις την μπάλα στα δύσκολα, θα του πεις βάλε 25 πόντους και θα είναι ικανός να το κάνει».

Αυτόν τον παίκτη τον κυνήγησε ο Ολυμπιακός και άκουγε στο όνομα Μάικ Τζέιμς. Αφήστε τι λένε αριστερά και δεξιά ότι δεν ενδιαφέρθηκε και διαψεύστηκε το θέμα και όλα τα να 'χαμε να λέγαμε.

Η αλήθεια είναι πως ο Θρύλος είχε συμφωνήσει στα πάντα με τον έμπειρο γκαρντ -που τα κάνει όλα στο παρκέ και συμφέρει- για τριετές συμβόλαιο με αποδοχές στα 2.000.000 ευρώ καθαρά το χρόνο και ο ίδιος ήταν ενθουσιασμένος που τον ήθελε τόσο πολύ ο Coach-B και μια ομάδα με το μέγεθος και τις προοπτικές κατάκτησης κούπας που του έδινε ο Ολυμπιακός.

Μάλιστα, ήταν σχεδόν σίγουρος πως με λίγη πίεση στη Μονακό, θα τον άφηναν ελεύθερο με ένα μικρό buy-out το οποίο ήταν διατεθημένος να πληρώσει κατά το ήμιση, να βάλει δηλαδή από την τσέπη του ακόμα και 250-300.000 ευρώ για να αποδεσμευτεί.

Τελικά, υπολόγιζε χωρίς τον... ξενοδόχο καθώς η διοίκηση των Μονεγάσκων του έκοψε τον "βήχα" και του ξεκαθάρισε πως δεν τον αφήνει να φύγει για κανέναν λόγο καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2024.

Γιατί τα λέω όλα αυτά; Επειδή πλέον βγάζει μάτι η έλλειψη ακριβώς αυτού του παίκτη που έλεγε ο Τόμας Γουόκαπ στις 28 Ιούλη, του σκόρερ που θα του δώσεις τη μπάλα στα δύσκολα, θα του πεις βάλε 25 πόντους και αυτός θα τους βάλει.

Και με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ που το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες και με τη Μπαρτσελόνα που ήρθε ολική κατάρρευση στο τελευταίο πεντάλεπτο που "έκαιγε" το σύμπαν αλλά κανείς δεν μπορούσε να σκοράρει και με την Αρμάνι που για 5:50' λεπτά στο 4ο δεκάλεπτο ο Θρύλος έμεινε άποντος, φάνηκε η έλλειψη του γκαρντ σκόρερ.

Το βλέπει ο Γιώργος Μπαρτζώκας; Προφανώς και το βλέπει. Θα κάνει κάτι για να το διορθώσει με προσθήκη; Κανείς δεν γνωρίζει. Μπορεί αυτά να τα κάνει ο Ίγκνας Μπραζντέικις και να μεταμορφωθεί το επόμενο διάστημα σε σούπερ σκόρερ που θα βάζει 25άρες και θα παίρνει τις ευθύνες όταν φλέγεται το σύμπαν; Ποιος ξέρει... Η επιστροφή του Γκος θα δώσει λύσεις; Σίγουρα. Ικανές να αλλάξουν την εικόνα πανικού και ανικανότητας σκοραρίσματος όταν κρίνονται τα παιχνίδια στο τέλος; Μακάρι αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος.

Με λίγα λόγια, λείπει ο γκαρντ σκόρερ που θα τη βάζει με άνεση στο αντίπαλο καλάθι με iso καταστάσεις και με ηγετική προσωπικότητα; Λείπει και βγάζει μάτι. Καλό το ομαδικό μπάσκετ και το γύρω γύρω η μπάλα μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη προϋπόθεση εκτέλεσης, αλλά όταν το 1/3 των επιθέσεών σου είναι "σκοτωμένα" σουτ για να μη σου μείνει η μπάλα στα χέρια, αυτό κάτι δείχνει και δεν είναι ευοίωνο για τη συνέχεια.

Επιτρέψτε μου να δώσω όλα τα ελαφρυντικά στον Γιώργο Μπαρτζώκα καθώς φτάσαμε 18 Οκτώβρη και ακόμα προπόνηση με όλο το ρόστερ διαθέσιμο δεν έχει κάνει και σίγουρα αυτός ξέρει 1.000.000 φορές παραπάνω μπάσκετ απ' όλους μας, όμως στα δικά μου μάτια, λείπει αυτό που είχε πει προ μηνών ο Τόμας Γουόκαπ, ο παίκτης που θα του πεις βάλε 25 και θα τους βάλει και τον έψαξες μάλιστα στο πρόσωπο του Μάικ Τζέιμς γιατί τον ήθελες αλλά τελικά δεν σου έκατσε. Ας είναι άλλος λοιπόν, όχι ο κανένας...

Δείτε το βίντεο από το 55:20'' και μετά και θα καταλάβετε πλήρως τι εννοώ και τί έψαξε ο Θρύλος με τον Μάικ Τζέιμς...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Playmaker

18 σχόλια

  • RedGyver
    RedGyver Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2023 16:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπα, μάλλον στραβωθηκαν αυτοί που έβλεπαν (ή κάποιοι απ' αυτούς)

  • al-7
    al-7 Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2023 15:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Και οι τυφλοί πλέον βλέπουν...

  • ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟΣ
    ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟΣ Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2023 20:08 Σύνδεσμος σχολίου

    @RedGyver

    Να θυμισω βεβαια οτι πριν την περυσινη σεζον ειχε 2 ευρωλιγκες σερι η Εφες. τη δευτερη μαλιστα απεναντι μας στον ημιτελικο. Οσο για τη μονακο αν δεν κοιμοταν στον παγκο ο Ομπραντοβιτς που τσακωθηκε με τον Τζεημς ισως να ειχε φτασει και τελικο φετος. Η δικη μας η ομαδα ειχε εναν εξωπραγματικο Σασα που τα εσταζε απο παντου δινοντας ψυχολογια και στους υπολοιπους. Δηλαδη αν αντι για Γκος μας εφερναν Μισιτς και αντι για Σικμα μας εφερναν Μιροτιτς ή αναλογου βεληνεκους τεσσαρι θα μας χαλαγε ως ομαδα? Και αν αντι για Καναν ειχαμε Ντορσει θα ειμασταν χειροτεροι φετος? Καλο το ομαδικο μπασκετ με συνεχη κινηση αλλα θελεις να μπαινει και η μπαλα στο καλαθι,που προς το παρον δεν φαινεται να γινεται με συνεπεια. Ουτε ο Πητερς ουτε ο Καναν πειθουν προς το παρον οτι μπορουν σταθερα να σουταρουν με 40-45% απο το τριποντο και δεν ξερω αν μπορει να το κανει και ο Μπραζντεκις. Ετσι παει στραφι ολο το inside out παιχνιδι των ψηλων συμπεριλαμβανομενου και του Σικμα οταν δεν μπορουν απο κοντα να σκοραρουν. Τα λαθη του φετινου σχεδιασμου ειναι φανερα καθως δεν εχεις 3ο δημιουργικο γκαρντ οπως και περυσι με οτι αυτο συνεπαγεται. Η λογικη του Γκος που ηρθε ηταν να στελεχωσει την ομαδα με ενα 3ο γκαρντ και οχι να μεινουμε με 2 παλι. Εγω προσωπικα δεν θα κραταγα ουτε Μακισικ ουτε Καναν αφου στη θεση του Μακ ηρθε ο Μπραζντεκις και στη θεση του Καναν θα επαιρνα εναν σλασερ κομπο γκαρντ τυπου Τζεημς ή Ναν. Αυτα ομως επρεπε να εχουν γινει απο τον Αυγουστο και οχι να εχουμε φτασει μεσε Οκτωβρη και να τα συζηταμε.Λαθος που το Γεναρη δεν εκλεισε Ντορσει αφου το θεμα Σλουκα σερνοταν ηδη απο το χειμωνα και ο Καναν δεν εδειχνε καποια αξιοζηλευτη σταθεροτητα στο σκοραρισμα. Και δεν θα μπω καν στο θεμα 5ου ψηλου.Ολα αυτα ομως προυποθετουν πολυ χρημα που δεν ξερω αν οι Αγγελοπουλοι επιθυμουν να διαθεσουν. Θεωρω οτι κοντα στα Χριστουγεννα θα φανει τι μπορουμε φετος να κανουμε στην Ευρωλιγκα. Ως τοτε το μονο που εμεις οι φιλαθλοι μπορουμε να κανουμε ειναι υπομονη περιμενοντας να παει καλυτερα η ομαδα.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2023 18:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Έτσι όπως το γράφετε να υποθέσουμε ότι εφόσον παραμένει υγιής, θα γινει κίνηση για του χρόνου; Γιατί η ολη φάση θυμίζει Μιλουτίνοφ πέρσι.

  • θοδωρής 14
    θοδωρής 14 Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2023 16:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι όμως να τρελαίνεσαι ΡΕΝΤΓΚΟΛ ,να λες ρεπορταζ για τζειμς και να σου απαντάει ο πραγματικός κρυφοβάζελος,που θεωρεί τον Σίκμα το καλύτερο τεσσάρι,τον λιθουανό παίκτη σκόρερ και το 5 καλυμμένο με 2 ολόκληρους παίκτες, ό,τι ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΤΖΕΙΜΣ. ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ,ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ.

  • θοδωρής 14
    θοδωρής 14 Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2023 16:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Βαζελοτρόλ ΚΑΙ ο Γουόκαπ ΚΑΙ το REDGOAL. Καταλαβαίνετε πώς το λέω έτσι ;;;;;;; ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ δημοσιογράφοι του σάιτ να σας αποκαλέσουν τώρα οι insider του μώλου .....ηλίθιους ,βλάκες, βαζελοτρολ και άλλα χειρότερα. Λοιπόν, τι να πεις μετά ;;;;;;Είναι Ολυμπιακοί αυτοί ,και σε περίπτωση που είναι τί εξυπηρετούν;;;;;;;

    REDGOAL: Φίλε εμείς καταγράφουμε γεγονότα. Ας μας αποκαλέσει ό,τι θέλει ο καθένας. Απλά, μετά θα έχει μπαν... Χα χα χα.

  • RedGyver
    RedGyver Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2023 16:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Μονακό περυσι είχε τρεις τέτοιους σκόρερ-σωτηρες (φέτος τους έκανε τέσσερεις!!)
    Ξέρετε τι πήρε !!

    Του χρόνου φαντάζομαι θα τους κάνει 5!!

    Η Εφές είχε 5 !! (Να βάλω και τον Μπομπουα μέσα)
    Ξέρετε τι πήρε!

    Έτσι δεν κερδίζονται οι τίτλοι
    Καλά κρασά

    REDGOAL: Από το να έχεις 4-5 στο να μην έχεις κανένα, υπάρχει μια απόσταση. Μην πας στο άλλο άκρο. Αν δεν θέλανε, δεν θα πλευρίζανε τον Μάικ Τζέιμς. Άλλο που δεν έκατσε...

  • Vaggos
    Vaggos Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2023 15:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Η τακτική που ακολουθούν στην ΚΑΕ δείχνει ότι δεν θέλουν να σηκώνουμε κούπες λες και έχουμε πολλές! Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η κατάσταση! Αν είχαν σηκώσει πέρυσι και πρόπερσι την Ευρωλίγκα να καταλάβω τη φετινή κατάσταση. Αλλά αφού βλέπεις ότι κάτι σου λείπει και χάνεις τις κούπες στο σουτ κοιτάζεις να βελτιώσεις την ομάδα και ειδικά φέτος που υπήρχαν λεφτά για ξόδεμα. Όμως αντί για βελτίωση η ομάδα έχει πέσει στο επίπεδο του Ελληνικού πρωταθλήματος. Απόδειξη οι δύσκολες νίκες με Άρη και ΑΕΚ και έρχεται και το ντέρμπι με Κολοσσό. Παιχνίδια που στις προηγούμενες χρονιές έπεφταν 20αρες.

  • Johnker7
    Johnker7 Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2023 15:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Μη ζητατε παιχτες γιατι θα ειστε αντιολυμπιακοι!Με αντικαταστατη του Σασα αφαντο,του Σλουκα Ι-5 κ σκορερ να μην εχει ρθει ποτε,καποιοι νομιζουν οτι θα γεννανε τα κοκορια μας!Η ομαδα αυτη τη στιγμη ειναι χαλι μαυρο.Θα το καταλαβαιτε κ οι"γνωστες του μπασκετ" το Μαη...Οταν ο σουτζουκ λουκουμ παρει το πρωταθλημα.1/3 στην ευρωλιγκα εχουμε με αθλιο μπασκετ κ με λιγο ατυχια θα χαναμε κ απ τον βαζελο.Στη μπασκετ λιγκ ιδρωσαμε να κερδισουμε τα κιτρινα γατακια Αθηνας κ Βορρα.Αν αυτο ειναι μονο κουραση η απουσιες ,απλα κοροιδευομαστε!Κ ο ζελας εχει απουσιες αλλα παει για μεταγραφη...

  • RedGyver
    RedGyver Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2023 15:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ταυτόχρονος τραυματισμός των Γουοκαπ, Μακίσικ και Φαλ και η ανετοιμότητα του Μπράζ είναι υπεραρκετά να αιτιολογήσουν την μέχρι τώρα κακή εικόνα. Δεν έχει νόημα η συζήτηση για τον παικτη- σωτήρα των 25 πόντων !! Αυτός ο παίκτης ούτε πέρυσι υπήρχε με τον τρόπο που το εννοεί ο Γουόκαπ !
    Αν θεωρήσουμε την περσινή χρονιά αποτυχημένη τότε μόνο τίθεται το θέμα της αναγκαιότητας ενός " Τζέιμς". Για μένα η περσινή χρονιά ήταν επιτυχημένη 100%. Οσο για τον τελικό θα πω ότι χάθηκε όχι επειδή έλειπε ένας παίκτης αλλά αντίθετα επειδή έπαιζε ένας!! Ο Σλούκας..

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...