roumeliotis

Carwiz

Πρόταση-βόμβα Βάργκας σε Θρύλο (vid)

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός ψάχνει εξτρέμ που να κάνει τη διαφορά και εξετάζει αρκετές περιπτώσεις ακραίων που θεωρητικά τουλάχιστον μπορούν να αποδειχθούν νέοι... Γκαλέτι και να δώσουν απείρως περισσότερα από τους Μασούρα και Ζινκερνάγκελ που είναι οι βασικές επιλογές στο ρόστερ.

Ένα όνομα που προτάθηκε στους Πειραιώτες και σίγουρα μπορεί να δώσει πράγματα, είναι όπως αποκαλύπτει στη στήλη του ο RG Agent του RedGoal, ο Αργεντινός διεθνής εξτρέμ ιδιοκτησίας Εσπανιόλ, Ματίας Βάργκας.

Πρόκειται για 25χρονο αριστερό εξτρέμ ύψους 170 εκατοστών ο οποίος χρησιμοποιεί και τα δυο πόδια και παίζει άνετα και δεξιά αλλά μπορεί να κινηθεί και στον άξονα αν χρειαστεί.

Η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 6.000.000 ευρώ και την τελευταία σεζόν έπαιξε δανεικός στην Τουρκία από τους "πέρικος" όπου είχε με την Άδανασπορ 5 γκολ και 13 ασίστ σε 35 ματς.

Από τις ακαδημίες της Βέλες Σάρσφιλντ, ανέβηκε όλα τα "σκαλοπάτια" μέχρι την πρώτη ομάδα με την οποία σε δυο χρόνια (2017-2019) είχε 14 γκολ και 13 ασίστ σε 77 αγώνες.

Το καλοκαίρι του 2019 έκανε μεταγραφή 10.500.000 ευρώ στην Εσπανιόλ με την οποία δε "κούμπωσε" όμως έγραψε 57 ματς (13 ενενηντάλεπτα) με 5 τέρματα και 8 γκολ.

Έχει προταθεί στους Πειραιώτες για αγορά στα 3.000.000 ευρώ και μένει να δούμε αν κάνει στον Κάρλος Κορμπεράν ή αν θα απορριφθεί για να έρθει κάποιος άλλος, με τους υποψήφιους πάντως όπως ο Φρανσίς Αμουζού να μην λείπουν.

Τέλος να σημειωθεί ότι για τον Αργεντινό διεθνή (2 φορές με την Ανδρών) ενδιαφέρονται οι Μπεσίκτας και Τραμπζονσπόρ από την Τουρκία, οι Φλαμένγκο και Φλουμινένσε από τη Βραζιλία ενώ υπάρχει και μεγάλη πρόταση από ομάδα της Κίνας, με τον ίδιο τον παίκτη πάντως να θέλει να μείνει στην Ευρώπη.

Δείτε τον Ματίας Βάργκας στα παρακάτω βίντεο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO





Προβολή Αρχείου RG AGENT

31 σχόλια

  • Κωστας
    Κωστας Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 10:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Χτες διάβαζα κάπου ότι πήραν και τρίτο αριστερό μπακ στην ομάδα της Αγγλίας με 9 μύρια !!!! Γιατί δεν πήραν το κομάντο,το βιονικο , να περνάμε εμείς τα 9 ? Πάντα θαχεις προβλήματα με δυο !!! Ότι και ναναι !!! Θα πέφτει ζήλεια ,τσακωμοί ,αφορισμοί ,γκρίνια , μούτρα !!! Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου η αγγλική ομάδα !! Ακόμα και που βλέπω να γράφουν γιαυτη τσατιζομαι !!! Το θέμα είναι ότι βλέπεις τα ποσά και τις κινήσεις που γίνονται για να μείνει κατηγορία αυτή η ομάδα και τρελενεσαι που με το πόσο ενός μόνο παίχτη θαχες λύσει όλα τα προβλήματα του Ολυμπιακού !!! Δε θέλω να το πιστέψω αλλά εδώ και κάνα δυο χρόνια οι εκπρόσωποι τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός πάνε να μας πείσουν ,και να εμπεδώσουμε ότι ανήκουμε στην κατηγορία Κόνφερενς!!! Εκεί είναι το μέλλον και τα ευρωπαϊκά όνειρα !!! Εκεί μπορούμε να πρωταγωνηστησουμε στην Ευρώπη !!! Δεύτερη χρονιά όμιλοι Τσάμπιονς λιγκ με τα κιάλια !!! Κάθε μέρα γράφουν για παίχτες έτσι για ναχαμε να λέγαμε !!! Τα αλλάζουν όλα από το Μάιο !!! Έρχονται παίχτες Αιβασιλιατικοι, Πασχαλινοι, φυσικά όταν τους χρειαζόμασταν δεν υπήρχαν , άλλα θαρθουν !!!! Χωρίς ελπίδα δεν ζει ο άνθρωπος !! Ούτε χωρίς όνειρα !!! Δες τε τον Καρεμπέ πόσο χαρούμενος είναι !!! Εδώ και 5-6 χρόνια ονειρεύεται το ευρωπαϊκό !!! Του δίνει τροφή να συνεχίζει ακάθεκτος !!! Δυστυχώς όπως κάποτε η Ελλάδα εγεινε Ελλαδισταν έτσι και Ολυμπιακός εγεινε Καμαρισταν !!!

  • Red7arrow
    Red7arrow Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 00:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάθεστε και ασχολείστε με τον Γιάννη777 που είναι πιο πρόβατο και από γίδι..

    Φίλε, δε περιμένω να καταλάβεις τι σου λένε όλοι.... Εισαι Ολυμπιακαρας μεγάλος.

    Και ναι... Εγώ θέλω να φύγει ο Μαρινακης.
    Γιατι δεν σέβεται τον Ολυμπιακό.
    Γιατι κοροϊδεύει τον κόσμο του.
    Τι πέτυχε δηλ ο Μαρινακης;
    Έφτιαξε προπονητικό; απλά το φρεσκάρει κατά διαστήματα. Βάζει πινακίδες και λάμπες.
    Έφτιαξε γήπεδο;;; τι έκανε; ούτε τους τοίχους έξω δεν έχει βάψει! Με τα γκράφιτι και τις τσίχλες κολλημένες.
    Ούτε το δίχτυ προστασίας δεν έχει αλλάξει 10 χρόνια τώρα! Το ίδιο χιλιοραμμενο δίχτυ που στο πέταλο για να δεις πονάνε τα μάτια σου!
    Τι έκανε; έφερε παίχτες;;; έφερε διευθυντές? Έναν Καρεμπε έχει σαν όνομα κι αυτόν ναναι καλά που τον έφερε κάποτε ο Σωκραταρος.

    Μας λες ότι είναι άλλες οι εποχές?
    Τι λες ρε! Που τα λες αυτά κ περιμένεις να τα πιστέψουν?
    Δηλ κάποτε δεν υπήρχαν ομάδες με χρήματα και χώρες που θα ενδιαφέρονταν για τον Ζιοβανι και για αυτό ήρθε στον Ολυμπιακό????

    Φίλε ειλικρινά, με τέτοιους μπούρδες σαν εσένα καλά κάνουν και μας κοροϊδεύουν!

    Σε άτομα σαν εσένα τέτοιες διοικήσεις αξίζουν. Παραμυθάδες!!!

  • Νίκος
    Νίκος Κυριακή, 07 Αυγούστου 2022 22:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal ποιός θεωρείς οτι έχει το προβάδισμα από όσους ακούγονται για να υπογράψει, εάν έχει κάποιος προβάδισμα? Και γενικώς είναι κανείς κοντά στο να ανακοινωθεί?

    REDGOAL: Δεν ξέρουμε φίλε

  • James 7
    James 7 Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2022 21:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Γιάννη 777 Από το να δικαιολογείς τη κάθε κίνηση του προέδρου μέχρι να θες να φύγει έχει μεγάλη απόσταση! Δηλαδή δε πρέπει να λέμε ότι μας κοροϊδεύουν φέτος με σκαρπα ζιγκερ και τόσα φιασκα! Δηλαδή πρέπει να μη μιλάμε γιατί δε θέλουμε να φύγει? Και που το ξέρεις ότι δε θέλει να φύγει ο ίδιος? Με τις κινήσεις του δε ξέρεις τι να πιστέψεις! Όσο για nic πιο γραφικός πεθαίνεις! Η ομάδα δεν έχει κάνει καμία επιτυχία με Μαρτίνς τα τελευταία 4 χρόνια, ούτε έχει παίξει μπάλα η ομάδα! Δεν υπάρχουν λόγια !

  • katalokkinos7
    katalokkinos7 Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2022 18:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal γιατί η ομάδα δεν μπορεί να δώσει ποσά πάνω από 3 μύρια για αγορά παικτών?είναι τακτική της διοίκησης η δεν υπάρχουν λεφτά?

    REDGOAL: Φίλε δεν ξέρουμε

  • Azeooo
    Azeooo Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2022 18:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Παντα ονειρευομουν τον θρυλο στο Κονφερενς..
    Ομορφιες

  • Lawyer7
    Lawyer7 Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2022 15:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Μιας και γράφτηκε το όνομα του Μέρτενς θα ήθελα να τονίσω ότι η επικείμενη μεταγραφή του στην Γαλατά διαλύει πανηγυρικά όλα τα μυθεύματα που διαβάζουμε κατά καιρούς από λογής-λογής αυλοκόλακες.
    1) Δεν έρχονται παίκτες χωρίς ΤΣΛ - Η Γαλατά δεν παίζει ούτε Ευρώπη και κλείνει Μέρτενς, Ολιβέιρα και Τορέιρα.
    2) Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να διαθέσει ποσά πάνω από 3 εκ. ευρώ για μεταγραφές - Τον Ολιβέιρα η Γαλατά τον πήρε με 3 εκ., όσα ισχυρίζονται ότι έδωσαν οι δικοί μας για τον βασιλιά της πάσας, με 2.5 έκλεισαν τον Dubois.
    3) Χωρίς προπονητή - όνομα είναι δύσκολο να προσελκύσεις παίκτες - Στην Γαλατά προπονητής είναι ένας Τούρκος.
    4) Η εφορία στα συμβόλαια - Δεν μπορείς να σηκώσεις 1-2 συμβόλαια στα 3 εκ το χρόνο, αλλά μπορείς να έχει συνολικά 50 συμβόλαια αντί για 25-26 όπως κάθε φυσιολογική ομάδα.
    Το επιμύθιο είναι ότι μικραίνουμε σαν ομάδα. Από εκεί που το ΤΣΛ ήταν αδιαπραγμάτευτος στόχος, φτάσαμε να λέμε και το Κονφερενς καλό είναι. Από την 27η θέση της UEFA φτάσαμε στην 40η και ούτε θα το καταλάβουμε πότε θα πάμε στην 60η. Το ΤΣΛ σήμερα είναι πιο δύσκολο γιατί δεν επενδύει κανείς στην ομάδα με συνέπεια αυτή να μείνει πολύ πίσω.

  • Γιαννης777
    Γιαννης777 Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2022 15:43 Σύνδεσμος σχολίου

    james7
    Να τον διώξουμε τότε φίλε να καταντησουμε αεκ παο παοκ ρε παιδιά ,πλάκα κάνουμε υπάρχουν φίλαθλοι που θέλουν να φύγουν οι Αγγελόπουλοι ή ο Μαρινάκης?
    Ηρεμήστε λίγο ...

  • Gino7
    Gino7 Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2022 15:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Για μένα δν φταει ο βρεντζος κνο κάθε βρεντζος..αν έχεις σταμπαρει πόθους θες να πάρεις κ αν πας κ δώσεις το χρήμα που πρέπει όπλα γίνονται...κ στη Νότιγχαμ ο βρεντζος ήταν,στην αρχή ξεκίνησαν με πολιτική Μαρινάκη να δίνουν 5-6-7-8 εκ για μετγραφες κ δν ερχόταν κάνεις...μόλις του την πέσανε τα αγγελάκια του Μαρινάκη κ του εξήγησαν τι εστί premier league τότε άρχισαν να πέφτουν τα χρήματα κ φυσικά ήρθαν κ οι ανάλογοι παίχτες... Ο Ισπανός είναι ξεκάθαρος θέλει ταχυτητα κ κλα κάνει.απολυτος λογικό...απλά πρέπει να βάλουν κ προσωπικότητα κ η ομάδα θα αλλάξει...
    Αν δν γίνουν αυτά Μν περιμένετε τπτ.υπαρχουν στην ομάδα παίχτες που θέλουν να φυγουν(Σισέ,Καμαρά),παίχτες που δν μπορούν(Παπ,μπουχα,ρεαμπυσουκ) κ παιχτες που έχουν κάνει ίσως(έμβολα,Ελ αραμπι κλπ).

  • James 7
    James 7 Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2022 15:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Η τακτική του Βρεντζου είναι γνωστή redgoal και δεν θα υπήρχε πρόβλημα στην ομάδα των 2 προηγούμενων καλοκαιρινών, που χρειαζοντουσαν 2 3 πινελιές και δεν είχαν πρόβλημα επιβίωσης στην Ευρώπη! Ακόμα και πέρσι ρίξαμε 3 στην ομάδα τη χθεσινή! Φέτος όμως χρειάζεται 6 βασικούς τουλάχιστον δεν μιλάμε για πινελιές αλλά για καινούριο πίνακα, οπότε δε μπορείς να περιμένεις τέλος Αυγούστου! Έπρεπε ήδη να έχει πάρει 3 παίχτες βασικούς, όχι ζινκερναγκελ και καμαρα και να πάει για 2 3 κινήσεις τέλος Αυγούστου!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ξεκάθαρος ο Ντόρσεϊ για Ολυμπιακό

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ φόρεσε για μια σεζόν τη φανέλα του...

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Στο... χέρι του Θρύλου 100% ο τίτλος

Ο Θρύλος έκανε το καθήκον του με τη Λαμία έχοντας...