roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Είμαστε προνομιούχοι, να αποφύγουμε τα λάθη»

underarmor
redwell

Ο Θρύλος φιλοξενεί την Μεγάλη Τρίτη τη Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ για να κάνει το 2-1 στη σειρά των πλέι οφς και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το παιχνίδι, τα "κλειδιά" της νίκης, την επιστροφή του Παπανικολάου και το πλεονέκτημα έδρας και τη σημαντική στήριξη του κόσμου:

«Πιθανό να υπάρχουν διαφοροποιήσεις. Αν εννοείται την εξαιρετική απόδοση κάποιου παίκτη που μπορεί να κρίνει το ματς, μια ομαδική αντίδραση ή μια ομαδική αδράνεια. Έτσι είναι τα πλέι οφ. Οι παίκτες είναι άνθρωποι δεν είναι μηχανές.

Πολλά, λοιπόν, εξαρτώνται από τον ανθρώπινο παράγοντα. Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως θα υπάρχει ένταση, όπως και στα δύο προηγούμενα ματς, το λεγόμενο physicality, οι επαφές και όλα αυτά, που πάντα συμβαίνουν σε παιχνίδια πλέι οφ».

Ερωτηθείς αν υπάρξουν απουσίες, απάντησε: «Ο Πετρούσεφ είναι μια χαρά. Ο Παπανικολάου έκανε χθες την πρώτη ομαδική προπόνηση και δείχνει να έχει έλλειμα δυνάμεων. Δεν θα χρειαστεί να παίξει τριάντα λεπτά, αλλά σίγουρα θα είναι στον πάγκο και πιστεύω πως θα μας βοηθήσει».

Για τα πολλά χαμένα ριμπάουντ και τα λάθη, τόνισε: «Τα λάθη έχουν σχέση με την επιθετική εκτέλεση. Είδαμε τι πρέπει να βελτιώσουμε. Τα ριμπάουντ είναι θέμα physicality. Όταν ένας παίκτης πάει και παίρνει ριμπάουντ ανάμεσα από τρία άτομα είναι δείγμα ετοιμότητας, διάθεσης, θέλησης.

Θα πρέπει να είμαστε σε καλή κατάσταση σωματικά και πνευματικά για να πάρουμε εμείς αυτές τις μπάλες. Στο πρώτο ματς κάναμε λάθη, αλλά γενικά ελέγξαμε το ματς. Σας θυμίζω πως παίζαμε σε μια έδρα που σπάνια χάνει.

Ελέγχαμε το ματς σε όλη τη διάρκειά του και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει και πιο εύκολα. Στον δεύτερο αγώνα γνώμη μου είναι πως ίσως νιώθοντας πως έχουμε κάνει το χρέος μας επηρεαστήκαμε πνευματικά.

Θέλαμε φυσικά να κερδίσουμε, κάναμε την προσπάθειά μας, αλλά δεν είχαμε την ίδια ένταση στις αποφάσεις και στο παιχνίδι μας σε σχέση με το πρώτο ματς».

Τέλος, για τη σημασία του να έχεις το πλεονέκτημα έδρας στα χέρια σου, σχολίασε: «Πιστεύω πως οι φίλαθλοι μας θα μας βοηθήσουν. Για αυτό λένε όλοι πόσο σημαντική είναι η έδρα και πόσο βοηθά. Παίζεις στο περιβάλλον σου, παίζεις άνετα, έχοντας στο πλευρό στου τους φιλάθλους σου.

Εννοείται πως είναι σημαντικό και είμαστε προνομιούχοι που το έχουμε. Όπως ήταν η Μπαρτσελόνα προνομιούχα που το είχε στα προηγούμενα δύο ματς. Επί της ουσίας γιατί παλεύουν οι ομάδες για 34 αγωνιστικές;

Για να πάρουν το πλεονέκτημα έδρας αν φτάσουν στα πλέι οφ. Εμείς με κάποιο τρόπο το πήραμε τώρα πίσω. Δεν το είχαμε από την προσπάθειά μας στη κανονική διάρκεια. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε φέρει τη σειρά εκεί που ιδανικά θέλαμε να είναι.

Έχουμε την ευκαιρία να μη δούμε σειρά παιχνιδιών, να μη δούμε τα δύο, να μη δούμε μόνο το παιχνίδι το αυριανό και να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για κάθε κατοχή, να είμαστε συμπαγείς όπως πάντα αμυντικά και επιθετικά, να μείνουμε στο πλάνο και να ελέγχουμε τα συναισθήματα, αυτά που είναι πάντα σημαντικά στα πλέι οφ».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

9 σχόλια

  • Σ.Β.
    Σ.Β. Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024 03:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Τελικά πέτυχα τα νούμερα μόνο. Σε όλα τα άλλα τελείως απέτυχα.
    Είχα πει 82-71.
    Όμως 71-71 έληξε η κανονική διάρκεια, και στους 82 πόντους κρίθηκε ο νικητής που δεν ήταν ο Ολυμπιακός αλλά η Μπαρτσελόνα δυστυχώς.

    Προβλέπω για την Πέμπτη 2-2 για μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

    Τελικό σκορ 89-81

  • Snake7
    Snake7 Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 19:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Εκτός ο Παπ παίδες!!!!

  • Κωστας
    Κωστας Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 15:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε φίλε Γιώργο έτσι το βλέπω τι να σου πω ! Είχα δει και όνειρο τελικό με Μονακό και Κάναν 32 Άρη !! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !

  • Σ.Β.
    Σ.Β. Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 12:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα κάνω και εγώ μια πρόβλεψη.
    Τελικός
    Ολυμπιακός - Φενέρ

    Υ.Γ. Νίκη σήμερα με 82-71 (πάνω από 10 πόντους) bonus πρόβλεψη.
    χαχαχα

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 09:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Κόουτς το καλύτερο απ' όλα είναι τα έργα και καθόλου τα λόγια σ' αυτή τη φάση ειδικά.
    Όπως μετά τις επιτυχημένες ενισχύσεις που άλλαξαν εντελώς την εικόνα της ομάδας και από εκεί που έλεγαν σχεδόν όλοι ότι όλα εφέτος τελείωσαν τώρα μιλάμε για φάιναλ φορ και τελικό!!!!!!
    Επίσης φίλτατοι Giannis και Κώστας από που προκύπτει η σιγουριά ότι αυτές οι δύο κατά τη γνώμη σας τετράδες θα είναι στο φάιναλ φορ;
    Πάντως εμείς έτσι κι αλλιώς παίζουμε ημιτελικό με Ρεάλ αφού ταλαιπωρηθούμε τώρα με την Μπάρτσα για την πρόκριση αφού δεν επιλέξαμε αντίπαλο και αν αυτό ήταν η σωστή επιλογή μας αγαπητό redgoal!!!!!!
    Μπορεί να έχουν ειπωθεί πολλά γι' αυτήν μας την επιλογή αλλά κάθε νέα άποψη με νεότερα δεδομένα είναι χρήσιμη!!!!!

  • Τακης
    Τακης Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 23:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal τι πιθανότητες θα έδινες να κάνουμε το 2 στα 2?

  • Giannis
    Giannis Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 16:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα διαφωνήσω λίγο με τον φίλο Κώστα αν κ δεν μου αρέσει να προβλέπω... πιστεύω ότι οι ομάδες του φάιναλ φορ θα είναι Ρεάλ Φενέρ Μακάμπι Ολυμπιακός.

  • Κωστας
    Κωστας Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 16:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Το περιβόητο πλεονέκτημα έδρας που με τόσο κόπο πήραν οι τέσσερις πρώτες ομάδες έσπασε στης τρεις !!!!Τώρα το πλεονέκτημα είναι στα χέρια το Ολυμπιακού !!! Θες δύο νίκες στο γήπεδο σου !!! Δύο τελικοί !!! Τους παίρνεις πας Φ4 !!! Το ίδιο και οι άλλες δύο ομάδες ! Πιστεύω ότι θα περάσουν Ρεάλ , Μονακό , Μακάμπι , Ολυμπιακός !!

  • Κι αν δε γίνει αυτο
    Κι αν δε γίνει αυτο Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 15:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ΣΕΦ πρέπει να είναι κόλαση ανεξάρτητα του τι συμβαίνει στους οργανωμένους. Όλοι στο γήπεδο να δώσουμε το κάτι παραπάνω.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.60, 1.85 και 1.90

Το κουπόνι της Τρίτης (21/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Bundesliga Αυστρίας, η Βόλφσμπεργκερ αντιμετωπίζει την Αούστρια Βιέννης. Στην Allsvenskan Σουηδίας, η Γκέτεμποργκ υποδέχεται...

Read more

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more
Διαβάστε επίσης

Άγιος...Ποντένσε 2-2 στη Λεωφόρο

Κάτω του μετρίου ο Θρύλος στη Λεωφόρο βρέθηκε πίσω με...

Τσικίνιο για Κάρμο και διαιτητή τελικού

Ο Τσικίνιο είναι από τους πλέον... περιζήτητους για τα πορταγαλικά...

«Αν πάρουμε 2-3 ευρωπαϊκά θα είναι φανταστικό»

Ο Ολυμπιακός έχει... τρελάνει την Ευρώπη καθώς μέσα σε λίγες...