roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Κανονικά ο Παπανικολάου με Μπαρτσελόνα

underarmor
redwell

Ο Κώστας Παπανικολάου επέστρεψε με την ομάδα μετά την βαριά ίωση που τον ταλαιπώρησε και βρίσκεται κανονικά στις επιλογές του Γιώργου Μπαρτζώκα για το Game-3 της σειράς των πλέι οφς της Ευρωλίγκας κόντρα στη Μπαρτσελόνα.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τους Καταλανούς στο ΣΕΦ την Τρίτη (30/04, 21:30) για να κάνει το 2-1 και να αποκτήσει σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στο F4 του Βερολίνου και όπως είπε και ο Coach-B σε αυτή την κρίσιμη "μάχη" θα έχει στο "οπλοστάσιό" του και τον αρχηγό:

«Ο Παπανικολάου έκανε χθες την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. Δείχνει να έχει λίγο έλλειμμα δυνάμεων, προφανώς δεν θα χρειαστεί να παίξει 30 λεπτά. Σίγουρα θα είναι παρών και πιστεύω θα βοηθήσει».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

12 σχόλια

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 00:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν νικήσεις την Μ. Τρίτη την Μ. Πέμπτη παίρνεις την πρόκριση με 3-1 αν χάσεις την Μ. Τρίτη μπορεί να γίνει το 1-3 και γειά σας του χρόνου ξανά.Θα είμαστε καλύτεροι γίνεται στο ΣΕΦ το φ4 πιο μπασκετικό γήπεδο θα μου πείτε τώρα τι γίνεται.Στο τέσσερα με Πάρκερ υπερτερούν αντε και ίσως στον άσο με Λαμπροβιτολα .Στους ψηλούς είδατε τι έκανε ο Φαλ στον Βεσελι στο πρώτο ματς.Ανεβηκε ο Πίτερ καλός ο Πετρούλες αν βοηθήσει λίγο ο Κανααν θα το πάρουμε.Ειμαστε καλύτερη ομάδα η θέση μας ήταν συγκυρίες.Λαθη καλοκαιριού τραυματισμοί όταν έγιναν διορθωτικές κινήσεις και πάρα τους τραυματισμους βελτιώθηκαν.Τωρα έχουμε καλύτερη ομάδα και καλύτερο προπονητή.

  • Τακης
    Τακης Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 23:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Το πρώτο δεκάλεπτο είναι το δύσκολο. Μετά βρίσκουμε σταδιακά Ρυθμό και τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους

  • ARIS7
    ARIS7 Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 22:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάμε Κωστάκη αρχηγάρα μου, εσύ ξέρεις το δρόμο...!!!

  • El payaso
    El payaso Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 18:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Thrilos for ever μακάρι να είναι όπως τα λες αλλά εγώ φοβάμαι πολύ περισσότερο αύριο.Αν το πάρουμε αύριο δεν χάνουμε το επόμενο με τίποτα.Η ουσία είναι και νομίζω συμφωνούμε είναι ότι δεν πρέπει να φύγουμε από το ΣΕΦ χωρίς την πρόκριση.

  • Playmaker
    Playmaker Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 18:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Πιστεύεις στο 3-1 ?

  • Voukolos
    Voukolos Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 16:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Απαραίτητος έστω και για το ροτεισιον καθώς επιθετικά δε θα χει ρυθμό. Αλλά μιλάμε για τον Παπ. Όχι κάποιον νεοπα. Διαβάζω κάτι γελοιους σε άλλα σαιτ ότι δε βλέπετε τελευταία ο Παπ. Σαν κατι κακομοιρηδες που έγραφαν να πάρουμε
    3αρι για βασικό. Όσο παίζει ο Παπ αρκούν οι
    Ιγκνας και Μακισικ. Τόσο απλά.

  • Πέτρος
    Πέτρος Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 15:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Κι εγώ νομίζω ότι την Τρίτη θα είναι πιο εύκολο διότι η Μπαρτσελονα είχε ματς την Κυριακή. Την μ. Πέμπτη είναι το θέμα τι θα κάνουμε.

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 15:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Εlpayaso
    Το αυριανό το ξαναλέω πως θα είναι το εύκολο γιατί ναι μεν και έχεις δίκιο πως αυτό θα στοχεύσει η Μπαρτσελώνα,αλλά θα έχουμε τέτοια δυναμική και με την ενέργεια που θα πάρουνε από τον κόσμο και γνωρίζοντας πλέον ακριβώς τι πρέπει να κάνουνε μετά από 2 ματς,θα το δεις μόλις πάρουμε τη διαφορά δεν θα μπορέσει να σηκώσει κεφάλι η Μπαρτσελώνα.
    Ενώ την Πέμπτη στο 2-1 παρόλο το μεγάλο προβάδισμα που θα έχουμε,θα έχουν και πολύ άγχος γιατί εκεί πλέον τακτικά θα μετράει και η παραμικρή λεπτομέρεια και δεν θα θέλουν να ξαναγυρίσουν Ισπανία.

  • driv33
    driv33 Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 15:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνώ κατά βάση με την ανάλυση σου Thrilos For Ever, διαφωνώ μόνο στο ότι πιστεύω ότι το δύσκολο παιχνίδι είναι το αυριανό.
    Τουλάχιστον στην αρχή καθωτι μπορεί αν έχει κατηφόρα, να το παρατήσει από ένα σημείο και μετά η Μπαρτσελόνα.
    Διότι η ομάδα μας ξέρει πως αν χάσουμε, την Πέμπτη θα πρέπει να το πάρουν πάση θυσία προκειμένου μετά να παίξουμε τα ρέστα μας στην Βαρκελώνη, που δεν είναι και ότι πιο εύκολο..
    Όποτε αύριο νομίζω ότι το άγχος το έχουμε εμείς, ενώ αν όλα πάνε καλά και νικήσουμε, το άγχος μεταφέρετε στον αντίπαλο αφού την Πέμπτη θα πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουν για να πάμε σε πέμπτο ματς.

  • El payaso
    El payaso Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 14:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Thrilos for ever επέτρεψε μου να διαφωνησω.Το κρίσιμο είναι το αυριανό το οποίο θα είναι πολύ πολυ δύσκολο και αυτό θα στοχεύσει η Μπαρτσελόνα. Αν το κερδίσουμε με το καλό έστω και με μισό πόντο το παιγνίδι της Πέμπτης θα το πάρει ο πύρινος μας κόσμος.Παμε ομαδάρα πάμε Θρύλε μου!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.60, 1.85 και 1.90

Το κουπόνι της Τρίτης (21/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Bundesliga Αυστρίας, η Βόλφσμπεργκερ αντιμετωπίζει την Αούστρια Βιέννης. Στην Allsvenskan Σουηδίας, η Γκέτεμποργκ υποδέχεται...

Read more

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more
Διαβάστε επίσης

Τσικίνιο για Κάρμο και διαιτητή τελικού

Ο Τσικίνιο είναι από τους πλέον... περιζήτητους για τα πορταγαλικά...

Άγιος...Ποντένσε 2-2 στη Λεωφόρο

Κάτω του μετρίου ο Θρύλος στη Λεωφόρο βρέθηκε πίσω με...

«Αν πάρουμε 2-3 ευρωπαϊκά θα είναι φανταστικό»

Ο Ολυμπιακός έχει... τρελάνει την Ευρώπη καθώς μέσα σε λίγες...