roumeliotis

Carwiz

Ολυμπιακός-ΠΑΣ Bullets

casino loutrakiou
redwell

Την πρώτη του νίκη μέσα στο 2022 ψάχνει ο Ολυμπιακός, τη στιγμή που θέλει να κρατήσει την απόσταση ασφαλείας που έχει στην κορυφή. Υποδέχεται μια ομάδα που χάνει δύσκολα, τον επιτυχημένο με βάση τα αποτελέσματά του ΠΑΣ Γιάννινα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα και έχασε στο Αγρίνιο για το Κύπελλο, κάτι που σημαίνει πώς ενώ το 2021 έφυγε με 10 διαδοχικές νίκες, το 2022 μπήκε με τρεις αγώνες χωρίς νίκη. Κάτι που έχει να συμβεί στον Ολυμπιακό από το 1971! Εδώ και 51 χρόνια!

Βέβαια ο Ολυμπιακός έχει διαφορά ασφαλείας στο πρωτάθλημα και ένα δεύτερο ματς Κυπέλλου, ενώ σε λιγότερο από ένα μήνα συνεχίζει την πορεία του και στην Ευρώπη.

Παρέμεινε στο +9 από την δεύτερη θέση, αφού ηττήθηκε η ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός έφερε την 4η ισοπαλία του, όλες 0-0, και το αήττητό του φτάνει πλέον στους 23 αγώνες και 27 στην έδρα του. Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έχει κερδίσει τα πέντε τελευταία, όλα με ένα γκολ διαφορά.

Εξακολουθεί να έχει δεχτεί μονοψήφιο αριθμό γκολ, εννέα, ενώ έχει κρατήσει το «μηδέν» στα πέντε τελευταία.

Πρώτοι σε αγώνες: Ρέαμπτσουκ 29, Σισέ, Μ. Καμαρά και Ελ Αραμπί από 27.

Πρώτοι σε γκολ: Ελ Αραμπί 15, Τικίνιο 8, Μασούρας 6.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Την δεύτερη ισοπαλία του στη σειρά έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα, αφού έμεινε στο 1-1 με τον Ατρόμητο. Δεν είχε ισοπαλία σε οκτώ διαδοχικά παιχνίδια, μέχρι να κάνει με ΟΦΗ και Ατρόμητο. Και οι πέντε τελευταίες ισοπαλίες του είναι με 1-1.

Ωστόσο είναι αήττητος στα τρία παιχνίδια του 2022 και βρίσκεται στην πέμπτη θέση, κυνηγώντας τα Playoffs. Ο ΠΑΣ έχει πέντε ήττες, τέσσερις από τους τέσσερις πρώτους της βαθμολογίας και μια από τον τελευταίο Απόλλωνα.

Εκτός έδρας έχει μόλις δύο ήττες, από Απόλλωνα και Παναθηναϊκό, και την καλύτερη άμυνα με πέντε γκολ!

Πρώτοι σε αγώνες: Σάλιακας, Κάργας και Μορέιρα από 19.

Πρώτοι σε γκολ: Περέα 6, Εραμούσπε 5, Κάργας 3.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...