roumeliotis

lentiamo

Ε... ψιτ ανόητοι σας σιχάθηκαν

under armor
redwell

Ο Ολυμπιακός έπαιξε μετά από καιρό καλό μπάσκετ, έβγαλε ομορφιές στο παρκέ στο ματς με τη Μπουντούτσνοστ και πέρασε με επιβλητικό τρόπο από την Ποντγκόριτσα κάνοντας το πρώτο βήμα για να "κλειδώσει" τα πλέι-οφ. Ας φτάσει εκεί πρώτα ο Θεός και μετά θα δούμε αν μπορεί να αποκλείσει σε Best-of-three σειρά τη Ρεάλ ή την ΤΣΣΚΑ ή τη Φενέρ.

Επιτρέψτε μου όμως να σταθώ ξανά στο φλέγον θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από την κατά τα φαινόμενα διάλυση του ελληνικού μπάσκετ με πρωτοβουλία ή αν προτιμάτε με αντίδραση του Ολυμπιακού στον εξευτελισμό που υφίσταται το εγχώριο "προϊόν" με τις απανωτές "απονομές" των ρέφερι στον Παναθηναϊκό.

Αρχίζουν η διοργανώτρια και η ΚΕΔ και όλο το σύστημα να συνειδητοποιεί τι διακυβεύεται αλλά πραγματικά πιστέψτε με δεν έχουν καταλάβει ακόμα το μέγεθος της απειλής. Είναι σε ένα "συννεφάκι" και νομίζουν ότι θα γυρίσουν πλευρό και όλα θα γίνουν ξανά όπως ήταν.

Τον Ολυμπιακό δηλαδή ως πρόβατο επί... σφαγή, απονομές στους πράσινους με 5 φάουλ στον Μιλουτίνοφ σε 3', με 500 βολές στους διάφορους μέτριους παίκτες των πρασίνων που διασύρονται εδώ και ο χρόνια στην Euroleague και βλέπουν τα F4 από το σπίτι τους και άλλες τέτοιες "ομορφιές" που χαρίζουν τίτλους στο "τριφύλλι".

Το κακό για αυτούς που έχουν στα χέρια τους την τύχη της επιβίωσης του ελληνικού μπάσκετ όπως το εισπράττω εγώ με τους απλούς φιλάθλους του Ολυμπιακού -και όχι μόνο- με τους οποίους συνομιλώ καθημερινά, είναι πως τους έχουν σιχαθεί. Προκαλούν αηδία στον κόσμο, δεν το γουστάρουν αυτό το σκατένιο -και συγχωρέστε μου τη έκφραση- προϊόν.

"Ας το πάρουν και ας το βάλουν εκεί που ξέρουν και το πρωτάθλημα και το κύπελλο" ακούω συνεχώς τις τελευταίες μέρες και "να πάμε να φύγουμε, ξερνάμε πλέον, πάμε Αδριατική να γουστάρουμε αγνό μπάσκετ στα ίσα και όχι να αρρωσταίνουμε και να κατεβάζουμε όλους τους Αγίους".

Αυτό ακούω συνέχεια και αυτό ακριβώς δεν έχουν καταλάβει η διοργανώτρια μαζί με τα πιονάκια τους διαιτητές-σφαγείς. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ΠΑ-ΡΑ-ΚΑ-ΛΑ-ΝΕ να σηκωθεί να φύγει η ομάδα. Μια και δια παντός και να διαλυθεί το έκτρωμα. Και καλώς ή κακώς, αυτό ακριβώς θα γίνει.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Playmaker

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.07 Μόντσα και γκολ στη SuperLeague

Το κουπόνι του Σαββάτου (16/03) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στα πλέι άουτ της ελληνικής Super League, ο Αστέρας Τρίπολης κοντράρεται με τον Βόλο. Στη...

Read more

Μπολόνια 2.10 και Γκόου Αχέντ Ιγκλς κάλυ…

Το κουπόνι της Παρασκευής (15/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Μπολόνια δοκιμάζεται στην έδρα της Έμπολι. Στην Eredivisie Ολλανδίας, η Χέρακλες...

Read more

Με 1.83 ΠΑΟΚ και ποντάρισμα στα γκολ

Στο κουπόνι της Πέμπτης (14/03), ξεχωρίζει η ρεβάνς του ΠΑΟΚ απέναντι στη Ντίναμο Ζάγκρεμπ για τους «16» του Conference League. Για τη φάση των «16» του Europa League διεξάγονται τα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Καλά Κούλουμα και Καλή Σαρακοστή

Καλά Κούλουμα και Καλή Σαρακοστή σε όλους σας από την...