roumeliotis

Carwiz

Ολυμπιακός-Άρης 76-67 Bullets

casino loutrakiou
redwell

Τα... εύκολα δύσκολα έκανε ο Ολυμπιακός ο οποίος επικράτησε τελικά με σχεδόν διψήφια διαφορά του Άρη στο ΣΕΦ (76-67), σε αναμέτρηση για την 17η στροφή της Basket League από την οποία προέκυψαν ενδιαφέρουσες σημειώσεις-σφαίρες:

*** Ο Μπριάντε Γουέμπερ με τις 13 ασίστ που έδωσε ισοφάρισε ιστορικό ρεκόρ του Ολυμπιακού αφού “13άρι” είχαν βγάλει ακόμη από μία φορά ο Θοδωρής Παπαλουκάς και ο Μίλος Τεόντοσιτς.

*** Η εν λόγω επίδοση του Αμερικανού γκαρντ είναι η δεύτερη καλύτερη της φετινής σεζόν στην Basket League αφού είχαν από 14 ασίστ ο Τζέικ Όντουμ στο ματς του Προμηθέα με την Κύμη στην 7η αγωνιστική και ο Τζέκουαν Λιούις σε εκείνο της Κύμης με τον Πανιώνιο στη 14η αγωνιστική.

*** Ο Βασίλης Σπανούλης έμεινε μόνο για 4:27 στο παρκέ, ωστόσο μπήκε στην πρώτη 5άδα των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές πρωταθλήματος από καταβολής Α’ Εθνικής. Ο αρχηγός έφτασε τα 494 παιχνίδια και ξεπέρασε τον Παναγιώτη Γιαννάκη που είχε 493.

*** Ο Γιώργος Πρίντεζης μπήκε στην πρώτη 20άδα της λίστας των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές από καταβολής επαγγελματικού πρωταθλήματος (από το 1963-64). “Έπιασε” στην 20ή θέση τον Νίκο Παπανικολόπουλο με 355 παιχνίδια.

*** O "Πριντ" με τα τέσσερα αμυντικά ριμπάουντ που μάζεψε, έφτασε τα 1.039 και έγινε ο 14ος της αντίστοιχης λίστας της κατηγορίας, ξεπερνώντας τον Χρήστο Ταπούτο (1.035).

*** Με τις δύο ασίστ που είχε ο Βαγγέλης Μάντζαρης έφτασε τις 681 και έγινε ο 18ος πασέρ της λίγκας, αφού ξεπέρασε τον Γιάννη Σιούτη (679) και τον Χρήστο Χαρίση (680).

*** Ο Αξέλ Τουπάν ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού, ισοφαρίζοντας την κορυφαία επίδοση του στην κατηγορία με 17 πόντους, όσους είχε και στο εντός έδρας παιχνίδι με το Περιστέρι.

*** Ο Κώστας Παπανικολάου έφτασε τα 500 εκτελεσμένα τρίποντα στην κατηγορία. Από αυτά τα 172 ήταν εύστοχα (34,4%).

*** Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ ξεπέρασε τους 1.100 πόντους και τα 400 αμυντικά ριμπάουντ στην Basket League.

*** Για πρώτη φορά μετά από 16 αγώνες, ο Ολυμπιακός νίκησε με μονοψήφια διαφορά τον Άρη. Η τελευταία φορά που έγινε κάτι ανάλογο, ήταν στο ματς της σεζόν 2009-10 (82-77, Κλέιζα 20, Τσίλντρες 19 – Κακιούζης 19, Μάιλς 14).

*** Στους τρεις πόντους περιορίστηκε ο Γκάρι ΜακΓκί αλλά με αυτούς ξεπέρασε τους 600 στην Basket League.

*** Ο 41ος ξένος παίκτης στην ιστορία του Άρη στο επαγγελματικό πρωτάθλημα που ξεπέρασε τους 300 πόντους, έγινε ο Γκάρι Μπελ με τους εννιά που σημείωσε στο ΣΕΦ.

*** Τα 300 ριμπάουντ καριέρας στο ελληνικό πρωτάθλημα έφτασε ο Λάκι Τζόουνς, με τα τέσσερα που μάζεψε.

*** Ο Μάικλ Κάιζερ είχε 4/7 δίποντα και με αυτά έφτασε τα 100 εύστοχα στην κατηγορία. Έχει 100/174 (57,47%).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...