roumeliotis

Carwiz

Ο σοβαρός Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί

casino loutrakiou
redwell

Ας κάνουμε μια ανάλυση για τα επόμενα παιχνίδια στις Ευρωπαικές διοργανώσεις του Ολυμπιακού στα προγνωστικά Άρχοντας.

Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που συνεχίζει στην Ευρώπη και μάλιστα στη φάση των «32» του Europa League θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Κιέβου.

Μια γνώριμη ομάδα για τους Έλληνες οπαδούς θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στη φάση των «32» του Europa League. Συγκεκριμένα τη Ντιναμό Κιέβου, η οποία πέρυσι είχε αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, την οποία κατάφερε και να αποκλείσει.

Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει από τότε και ο αντίπαλος φυσικά είναι διαφορετικός.

Ο Ολυμπιακός είχε γενικότερα μια καλή κλήρωση, καθώς αν κάνει τα αυτονόητα, τότε μπορεί να προκριθεί στους «16» του Europa League.

Γενικότερα οι ερυθρόλευκοι μπορούν να στοχεύσουν σε μια καλή πορεία φέτος στην Ευρώπη κι έπειτα να κυνηγήσουν και το πρωτάθλημα, το οποίο για το μέγεθος του συλλόγου πρέπει να διεκδικούν κάθε χρόνο.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν, ωστόσο στην πορεία η κατάσταση άλλαξε και το πρόσωπο των ερυθρολεύκων στο γήπεδο ήταν εντελώς διαφορετικό. Το βασικότερο πρόβλημα του Ολυμπιακού ήταν η έλλειψη σταθερότητας που είχε μέσα στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα μπορούσε να παίξει εξαιρετικά αλλά την επόμενη εβδομάδα η εικόνα της ομάδας ήταν εντελώς διαφορετική.

Παρά την έντονη κριτική και τα πολλά σχόλια που ακούστηκαν, η κατάσταση άλλαξε και πλέον ο Ολυμπιακός παρουσιάζει μια πολύ καλή εικόνα, ενώ δεν λείπουν και τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα.

Κάπως έτσι οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να προκριθούν στη φάση των «32» του EuropaLeague, κερδίζοντας τη Μίλαν με 3-1 την τελευταία αγωνιστική.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα βρει απέναντί της την Ντιναμό Κιέβου. Μια ομάδα που δεν είναι άτρωτη και φυσικά που δεν ποιοτικά δεν είναι καλύτερη του Ολυμπιακού. Πέρυσι οι Ουκρανοί τερμάτισαν στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος πίσω από τη Σαχτάρ.

Έτσι, λοιπόν, ξεκίνησε τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, όπου απέκλεισε τη Σλάβια Πράγας (1-1 εκτός, 2-0 εντός), ενώ «υποβιβάστηκε» στο Europa League ύστερα από τον αποκλεισμό της από τον Άγιαξ (ήττα με 3-1 στο Άμστερνταμ, 0-0 στο Κίεβο).

Η Ντιναμό βρέθηκε στον ενδέκατο όμιλο μαζί με της Ρεν, Αστάνα και Γιάμπλονετς. Μάλιστα οι Ουκρανοί κατάφεραν να τερματίσουν στην πρώτη θέση του ομίλου συγκεντρώνοντας συνολικά 11 βαθμούς. Γενικότερα η επίδοσή τους στον όμιλο ήταν αρκετά καλή καθώς μέτρησε 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Πλέον αναμένεται να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, έχοντας ως μοναδικό στόχο την πρόκριση.

Η Ντιναμό Κιέβου είναι μια ομάδα, η οποία διαθέτει αρκετά καλή άμυνα, καθώς δέχεται δύσκολα γκολ. Από εκεί και πέρα επιθετικά ξεχωρίζει ο 21χρονος εξτρέμ Βίκτορ Τσιγκάνκοφ. Μάλιστα, ο Ουκρανός άσος είχε σκοράρει το γκολ απέναντι στην ΑΕΚ στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ.

Παράλληλα ιδιαίτερη προσοχή από τον Ολυμπιακό θέλει... διαβάστε περισσότερα στον Άρχοντα

Από την ομάδα του Άρχοντα >> arxondasbet.com

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Προγνωστικά Στοιχήματος

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...