roumeliotis

Carwiz

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ολυμπιακός Bullets

casino loutrakiou
redwell

Τρίτη φετινή εκτός έδρας δοκιμασία για τον Ολυμπιακό αυτή τη φορά με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 5η ημέρα της Regular Season στην Εuroleague, "μονομαχία" από την ανάγνωση της οποίας προκύπτουν οι παρακάτω σημειώσεις-σφαίρες.

*** Την 282η παρουσία του σε ματς της Euroleague θα καταγράψει ο Βασίλης Σπανούλης απέναντι στην ΤΣΣΚΑ και θα πλησιάσει ακόμα περισσότερο τον Γιάννη Μπουρούση ο οποίος με 284 βρίσκεται στην 5η θέση της σχετικής λίστας.

*** Ο Kill-Bill καταλαμβάνει την 4η θέση ανάμεσα στους παίκτες με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα έχοντας βρει τον στόχο έξω από τα 6.75μ. συνολικά 415 φορές, με τον Λούκα Μπαζίλε να είναι στην 3η θέση με 421.

*** Ο Γιώργος Πρίντεζης με συνολικά 1.076 ριμπάουντ στην Euroleague βρίσκεται στην 10η θέση των κορυφαίων ριμπάουντερ και υπολείπεται 41 για να "πιάσει" τον Μάικ Μπατίστ στην 9η θέση.

*** Με 3 τρίποντα στο ενεργητικό του ο Βαγγέλης Μάντζαρης θα φτάσει τα 200 στην καριέρα του στη διοργάνωση.

*** Ο Νάντο Ντε Κολό έχει διψήφιο αριθμό πόντων σε τέσσερα σερί ματς και στα 12 από τα 13 τελευταία του στην Euroleague ενώ έχει και τουλάχιστον ένα κλέψιμο στο ενεργητικό του στις 5 τελευταίες του παρουσίες.

*** Τον στόχο έξω από τα 6,75μ. έχει βρει ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ σε 11 συνεχόμενους αγώνες.

*** "Διψήφιος" σε πόντους είναι και ο Κόρι Χίγκινς στις 11 τελευταίες του συμμετοχές ενώ έχει ευστοχήσει σε τουλάχιστον ένα τρίποντο στις 8 από τις 9 τελευταίες του εμφανίσεις.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...