roumeliotis

Carwiz

Άρης-Ολυμπιακός Bullets

casino loutrakiou
redwell

Άρης και Ολυμπιακός συγκρούονται για 80η φορά στην ιστορία τους στο πρωτάθλημα, "μονομαχία" στο "Nick Galis Hall" από την ανάγνωση της οποίας προκύπτουν οι παρακάτω ενδιαφέρουσες σημειώσεις-σφαίρες:

*** O Βασίλης Σπανούλης μετράει 49 συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος με τουλάχιστον δύο ασίστ. Η τελευταία φορά που έπεσε κάτω από τις δύο, ήταν στο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με το Λαύριο της προπερασμένης σεζόν όταν έμεινε στη μία τελική πάσα.

*** Ο Κώστας Παπανικολάου βρήκε τον στόχο από το τρίποντο τουλάχιστον μια φορά στα εννιά από τα 10 τελευταία παιχνίδια του στην Basket League.

*** Ένα αμυντικό ριμπάουντ θα είναι αρκετό για τον διεθνή ερυθρόλευκο φόργουορντ προκειμένου να φτάσει τα 600 στην κατηγορία.

*** Την πρωτιά σε τρεις στατιστικές κατηγορίες του πρωταθλήματος είχε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, χωρίς να υπολογίζονται τα έως τώρα ματς της 4η ημέρας. Πιο συγκεκριμένα σε εκείνη των περισσότερων εύστοχων διπόντων (20), του υψηλότερου ποσοστού στα δίποντα (76,92%) και του υψηλότερου βαθμού στο ranking (78).

*** Με ένα ριμπάουντ στο ενεργητικό του ο Γιώργος Πρίντεζης θα γίνει ο 19ος ριμπάουντερ στην ιστορία του επαγγελματικού πρωταθλήματος ξεπερνώντας τον Δήμο Ντικούδη με τον οποίο "συγκατοικεί" στην 20η θέση (1.383).

*** Μονοψήφιο αριθμό εύστοχων τριπόντων είχε ο Άρης και στα τρία πρώτα παιχνίδια του στο πρωτάθλημα (οκτώ με το Λαύριο, έξι με τον Παναθηναϊκό και επτά με τον Πανιώνιο).

*** Ο Μάικλ Κάιζερ έχει φτάσει τα 14 συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος με τουλάχιστον δύο εύστοχα σουτ δύο πόντων.

*** Πέντε συνεχόμενα παιχνίδια με τουλάχιστον δύο επιθετικά ριμπάουντ και μία τάπα έχει ο Γκάρι ΜακΓκί ενώ βρίσκεται και δύο μπλοκ μακριά από τα 50 στην καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα.
 
*** Ο Άρης ήταν η ομάδα με τα περισσότερα φάουλ στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Είχε 80 εις βάρος της, τρία περισσότερα από τον Χολαργό.

*** Το σημερινό (29/10) θα είναι το 50ο παιχνίδι του Λάκι Τζόουνς στη Basket League. Ο Αμερικανός είχε κάνει ντεμπούτο στις 7 Ιανουαρίου 2017 στο εντός έδρας παιχνίδι του Προμηθέα με τον Κόροιβο (79-81).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...