roumeliotis

Carwiz

Με combo ΠΑΟΚ και Γκλάντμπαχ στο 1.70

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Κυριακής (21/01/24) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην έδρα του Βόλου. Στη Serie A, η Λέτσε αντιμετωπίζει τη Γιουβέντους. Στη Bundesliga, η Γκλάντμπαχ υποδέχεται την Άουγκσμπουργκ. Στη LaLiga, η Οσασούνα φιλοξενεί τη Χετάφε. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Οσασούνα – Χετάφε (15:00)

Η Οσασούνα επικράτησε εντός έδρας με σκορ 1-0 κόντρα στην Αλμερία, αποσπάστηκε ακόμα περισσότερο από τις θέσεις του υποβιβασμού. Μόλις μία ήττα στις πέντε (2 νίκες, 2 ισοπαλίες) τελευταίες αναμετρήσεις στην ισπανική Λα Λίγκα. Η Χετάφε υπέστη εντός έδρας ήττα με σκορ 3-1 από τη Σεβίλλη. Αποτέλεσμα που διέκοψε το θετικό σερί των τριών (2 νίκες, 1 ισοπαλία) ματς στην κατηγορία.

Προγνωστικό: Ισορροπημένο ζευγάρι και το τελικό αποτέλεσμα αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες, χωρίς να ξεφύγει το σκορ σε υπερβολικά επίπεδα. Πάμε με το combo bet X2+Under 3.5 Goals σε τιμή 1.93 στη Novibet.

Βόλος – ΠΑΟΚ (16:00)

Ο Βόλος ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με σκορ 1-0 στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης. Μετράει τέσσερις διαδοχικές ήττες στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, υπάρχει έντονος προβληματισμός για την αγωνιστική του κατάσταση. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την άνετη εκτός έδρας νίκη με σκορ 4-0 επί του Πανσερραϊκού για το Κύπελλο. Στο πρωτάθλημα διέλυσε εντός έδρας (4-0) τον ΠΑΣ Γιάννινα, μοιράζεται την κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Παναθηναϊκό.

Προγνωστικό: Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να διευρύνει τον νικηφόρο σερί. Επιλογή το combo bet 2+Over 1.5 Goals με 1.75 απόδοση.

Γκλάντμπαχ – Άουγκσμπουργκ (18:30)

Η Γκλάντμπαχ πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, επιβλήθηκε εντός έδρας με σκορ 3-1 κόντρα στη Στουτγκάρδη. Επέστρεψε στις επιτυχίες έπειτα από τρεις (1 ισοπαλία, 2 ήττες) αγωνιστικές στη Μπούντεσλιγκα Γερμανίας, πήρε πολύτιμη βαθμολογική ανάσα. Η Άουγκσμπουργκ υπέστη εντός έδρας ήττα (1-0) στις λεπτομέρειες από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Λεβερκούζεν. Αγνοεί τη χαρά της νίκης για τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα, με απολογισμό: 1 ισοπαλία και 3 ήττες.

Προγνωστικό: Η Γκλάντμπαχ έχει τον πρώτο λόγο, αναμένουμε να βρει λύσεις στο σκοράρισμα απέναντι στην ασταθή Άουγκσμπουργκ. Ποντάρισμα στο Over 1.5 Goals της Γκλάντμπαχ σε απόδοση 1.70.

Λέτσε – Γιουβέντους (21:45)

Η Λέτσε υπέστη οριακή ήττα με σκορ 1-0 στη Ρώμη από τη Λάτσιο. Συμπλήρωσε τέσσερις διαδοχικές αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στη Σέριε Α Ιταλίας, με απολογισμό: 1 ισοπαλία και 3 ήττες. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις 15 τελευταίες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα! Η Γιουβέντους συνέχισε την ανοδική πορεία, κερδίζοντας πανεύκολα εντός έδρας με σκορ 3-0 τη Σασουόλο. Μετράει τέσσερις διαδοχικές επιτυχίες στην κατηγορία, απέχει στο -2 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Ίντερ.

Προγνωστικό: Σε εξαιρετική κατάσταση η Γιουβέντους, δύσκολα θα στραβοπατήσει στην έδρα της ντεφορμέ Λέτσε. Σε πρώτο πλάνο το διπλό (2) με 1.65 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

«Το θέλουμε πάρα πολύ να πάμε Βερολίνο»

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την... ιστορία στην Βαρκελώνη καθώς...

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...