roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν και στο κρίσιμο Game-5 με τη Μπαρτσελόνα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως κάποιοι έχουν σταματήσει να ονειρεύονται την επιστροφή τους στον Πειραιά για να ξαναπαίξουν με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Δυο παίκτες που αποτέλεσαν βασικά... γρανάζια του προ διετίας κορμού των Πειραιωτών, οι Τάιλερ Ντόρσεϊ και Σάσα Βεζένκοφ επιθυμούν αμφότεροι να επιστρέψουν στην ομάδα και να ξαναζήσουν μεγαλεία με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον κόσμο των τρεμπλούχων.

Η επιθυμία τους έχει εκφραστεί και στους εκπροσώπους τους, με την περίπτωση του TD να είναι πιο εύκολη στο να πάρει... σάρκα και οστά άμεσα μιας και μένει ελεύθερος σε ενάμιση μήνα, ενώ του Βούλγαρου διεθνή να χρειάζεται "υπέρβαση" και από τον ίδιο και από τους Αγγελόπουλους για να γίνει πραγματικότητα αυτό το καλοκαίρι.

Δυο παίκτες που τίμησαν την ερυθρόλευκη και θέλουν σαν... τρελοί να την ξαναφορέσουν και το πιθανότερο σενάριο πλέον είναι πως αργά ή γρήγορα αμφότεροι θα επιστρέψουν μιας και υπάρχει ανοιχτή γραμμή με την πλευρά τους και ο Coach-B λέει τα καλύτερα για την αγωνιστική τους αξία αλλά και τον χαρακτήρα τους. Κινήσεις που μαζί με το υπάρχον υλικό θα βάλουν... φωτιά-μπουρλότο στο ΣΕΦ για τα επόμενα χρόνια.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

86 σχόλια

  • θοδωρής 14
    θοδωρής 14 Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 10:48 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΚ7 Φίλε έχουνε όντως κάνει τα κουμάντα τους,αλλά εαν είναι να έχει ενδώσει και η Ρεάλ στο ξεπούλημά της ή η Μονακό που πιστεύω θα περάσει σήμερα στον εξαρτημένο ,καλύτερα να το κλείσουνε το ........μαγαζί.Εδώ θα πρέπει να αναλογιστεί και η διοργάνωση το image και τον διεθνή αντίκτυπο που θα έχει για την ίδια, η παράδοση του τίτλου αλά ΜΑΜΡΑ στο ΣΙΧΑΜΑ.Η ελπίδα και η πίστη στην κανονικότητα ελπίζω να κρατήσουν ..κάποιες καταστάσεις.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 03:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Θοδωρη14 ΜΑΚΑΡΙ φιλε να βγεις αληθινος αλλα δυστυχως εγω πιστευω οτι εχουν αγορασει την κουπα.Γιαυτο και ο φαφλατας κεμπαμπτζης μαρτυρα απο τωρα χωρις ξυλο λεγοντας οτι θα το παρουνε παριστανοντας παλι τον προφητη.Δεν κραταει ουτε τα προσχηματα.
    Και το χειροτερο απ'ολα ειναι οτι αρχιζω πλεον και πιστευω οτι περυσι τρυπηθηκαμε απο τον Δαρσινο στο φ4 (κατα αντιστοιχια με αυτο που εγραψες για τον Χεζονια φετος) και φοβαμαι οτι θα το πιουμε αυτο το πικρο ποτηρι βλεποντας αυτο το σιχαμα τον χλαπατσα να σηκωνει ευρωλιγκα και να κωλογλυφει τον Τρακη και τους βαζελους.
    Εγραψε σε καποιο σχολιο του ο @Arafat πως δεν καταλαβαινει γιατι η επιστροφη του βαζελου εχει δημιουργησει νευρικοτητα σε μας τους Ολυμπιακους αφου νομοτελειακα οποιος επενδυει πολλα χρηματα αργα η γρηγορα θα δικαιωθει πολλω δε μαλλον οταν εχει και μια ιστορια στην Διοργανωση.Ο οποιος εκνευρισμος υπαρχει ομως δεν ειναι εξαιτιας της επανοδου του βαζελου σε υψηλο επιπεδο φτιαχνοντας μια ανταγωνιστικη ομαδα -αυτο θα ελεγα κανει καλο και σε μας-αλλα εξαιτιας της αναισχυντης αβαντας που εχει αλλοιωσει τον ανταγωνισμο σε τετοιο σημειο ωστε νυν προπονητες αλλα και πρωην οπως και νυν παικτες αλλα και πρωην να κριτικαρουν δημοσια τα οσα αισχη βλεπουν κι αυτοι να συμβαινουν υπερ του Τρακιακου.Εχω γραψει πολλακις οτι η Ευρωλιγκα πριμοδοτει τις ομαδες που ξοδευουν πακτωλους με διαιτητικη ευνοια εν ειδει ατυπου μπονους για την υποτιθεμενη αναβαμιση του μπασκετικου προιοντος και την προστιθεμενη αξια που προσφερουν..Στα πλαισια αυτα διαιτητικη ευνοια απολαυσε και η Μονακο τα πρωτα δυο χρονια της συμμετοχης της στην Ευρωλιγκα αλλα μεχρι ενος σημειου.Αυτο το σκανδαλωδες πραγμα με τον φετινο βαζελο που φωναζει απο χιλιομετρα σαπιλα και διαφθορα δεν εχει ξαναυπαρξει στην Ευρωλιγκα τουλαχιστον οσο θυμαμαι εγω που την παρακολουθω απο ιδρυσεως της.Αυτα που γινονται φετος υπερ του βρωμοσωματειου θυμιζουν εποχες σκληρου Σωληνισμου με τριαδες διαιτητων Αναστοπουλο (Ντιφαλα) Σχινα Μανο και τα σχετικα και οχι μονο δεν περιποιουν τιμη για την Λιγκα αλλα αντιθετως προκαλουν τον αποτροπιασμο ολων οσων την παρακολουθουν

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 01:52 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ziggy Stardust Δεν πειράζει, ότι έγινε έγινε. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν.Να σου όμως την αλήθεια πλέον δεν έχω όρεξη ούτε πλάκα να κάνω. Όχι μόνο στον συγκεκριμένο τύπο αλλά γενικά. Ούτε έχω πλέον όρεξη να κάνω μπασκετικές αναλύσεις, να εκφέρω γνώμη για μεταγραφές κλπ. Μάταιος κόπος. Έτσι όπως είναι η κατάσταση αυτήν την στιγμή στην Ευρωλίγκα το μπάσκετ τελείωσε για εμένα. Άμα επιτέλους ξυπνήσουν οι Αγγελόπουλοι και αποφασίσουν μαζί με άλλες ομάδες να πάρουν δραστικά μέτρα για να αλλάξει η κατάσταση ίσως ξαναενδιαφερθώ. Μέχρι τότε θα κάνω αραιά και που σχόλια (αν τα κάνω και αυτά). Δεν θέλω να επιτρέψω στον εαυτό μου να μου σπάει τα νεύρα ο Ντιφαλά, ο Ράντοβιτς και λοιποί.

  • Θοδωρής 14
    Θοδωρής 14 Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 01:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν καταλάβετε πως υπάρχουν κάποια βδελύγματα με διπλά προφίλ που αλληλοπρομοτάρονται προσπαθώντας να επηρεασουν την ψυχολογία των οπαδών και συνακόλουθα της ομάδας,τότε θα κατανοήσετε και τα αλλοπρόσαλα που διαβάζουμε από κάτι στημένα σκουπίδια από την αρχή της χρονιάς,που τα έβλεπαν όλα καλά σε εμάς,προ πετρουσεφ και ραιτ,και τον ναν παικτάκι που δεν έκανε για τον Ολυμπιακό.Δεν ήθελαν με τίποτα να κάνουμε μεταγραφές ,που ήταν επιβεβλημένες βάσει της κοινής λογικής....επειδή θα ήταν δέκατος ξένος ο Σίκμα και το τραγί από την Λιθουανία.Σήμερα πανηγυρίζουν,μακάρι αύριο να δείξει ο Ολυμπιακός την ψυχή του και να τους κόψει τα πόδια.Κούπα πάντως ακόμα και τον χεζονια να έχετε κλείσει και να παίζει ματιασμένος στον τελικό,όπως στην Μαδρίτη,ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ,πολύ απλά επειδή δεν μπορείτε να αγοράσετε και όλο το φάιναλ φορ.Αυτά τα ολίγα ΤΙΠΟΤΕΣ που έπρεπε να φτάσουμε στο χείλος του γκρεμού .......για να κατανοήσετε την αστάθεια του Κάναν.

  • Ziggy Stardust.
    Ziggy Stardust. Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 00:53 Σύνδεσμος σχολίου

    @Deathstroke:
    Σχετικα προσφατα ειχαμε παρεξηγηθει για τριτο προσωπο,επειδη-λανθασμενα-θεωρησα οτι εισαι εγωκεντρικος κ ψαχνεις να βρεις το δικιο σου σε λαθος χωρο και λαθος χρονο.
    Mea culpa,ειχες δικιο.
    Ο ανθρωπος ειναι αστειος!
    Ελπιζω καταλαβαινεις...

  • Basketball coach
    Basketball coach Τρίτη, 07 Μαΐου 2024 23:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Είδαμε και σήμερα για άλλη μια φορά αν ευνοείται ο βαζελος...απ τη μία μεριά κάθε επαφή φαουλ απ την άλλη ξύλο και κανένα φάουλ...δίκαιες διαιτησίες σφυρίζουν με τα ίδια κριτήρια στις 2 πλευρές του γηπέδου...αυτός ο χάλια μπασκετικα παναθηναικος πήγε φ4 και ήταν πραγματικά κ σήμερα όχι κακός αλλά χάλια...και μετά για καποιυς δε φταίει η διαιτησία όταν μας έχουν αδικείσει και στα 3 πρώτα ματς κ στο τρίτο μάλιστα για κάποιους δε φταίει η διαιτησία επειδή όντως κ εμείς αφήσαμε 2 ελεύθερα τρίποντα κ δε ξοδέψαμε καλά τα φάουλ.. δηλαδή εμείς πρέπει κάθε λάθος μας να το πληρώνουμε και να μη φταίνε οι διαιτητές ενώ οι πράσινοι ακόμα και χάλια αν παίζουν να περνουν 40 βολες μέσο όρο...μάλιστα!ωραία λογική!

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τρίτη, 07 Μαΐου 2024 23:29 Σύνδεσμος σχολίου

    35-10 βολες υπερ του βαζελου (με τις 4 απο τις 10 μαλιστα ανευ ουσιας αφου ο αγωνας ειχε κριθει) απεναντι σε ομαδα που επαιξε σχεδον 40 λεπτα match up ζωνη που για οσους καταλαβαινουν μπασκετ ξερουν τι σημαινει αυτο για τις επαφες ενω η αλλη ομαδα ειδικα στο τεταρτο δεκαλεπτο επαιζε κατι μαζι τζουντο και πυγμαχιας.Μονο αν εβγαινε αιμα ή αν παθαινε κανας παικτης της Μακαμπι καταγμα θα εδιναν φαουλ.Κατα τα αλλα ειδαμε παλι απιστευτα πραγματα ειδικα απο τον κωλογαλλο σφιχτη.Τι τεχνικες ποινες σε καποιον λεει απο τον παγκο της Μακαμπι τι φλοπινγκ στον Ντι Μπαρτολομεο την στιγμη που εφευγε η Μακαμπι σε fast break τι φαουλ εφευρεση στον Ριβερο στο Κωστακουμπο για ενα απλο μπλοκ αουτ και ενα σωρο αλλα δραματικα σφυριγματα που ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ.
    Αλλα ειπαμε το πληρωσανε και θα το παρουνε.Να ναι καλα το σερβικο ΛΑΜΟΓΙΟ

  • Lukadoncic
    Lukadoncic Τρίτη, 07 Μαΐου 2024 20:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Hoopfan άσε φιλε ο Ολυμπιακός έχει ευνοηθεί από την euroleague και κανονικά ούτε στα playoffs επρεπε να είναι.Στην επαναφορά δεν έγινε καμία παράβαση (μόνο 6,3 έκανε το παιδί)και ούτε ταμπλό βρήκε η μπάλα.Ειδικα στη φάση του Petrusev τον φυσαει και επρεπε να δώσει όχι απλό φάουλ αλλά αντιαθλητικό!Την έσφαξε την Barcelona λέμε κανονικά.Τελος είναι γνωστό ο Bodiroga κοιμάται από παιδί με την ερυθρόλευκη!

  • Milan 7
    Milan 7 Τρίτη, 07 Μαΐου 2024 18:18 Σύνδεσμος σχολίου

    @χούπη13

    "Και ας αφησουμε τις συνομωσιες . Το game 3 χαθηκε εξαιτιας παιδαριωδων λαθων που εκαναν παικτες και προπονητης στα τελευταια 3 λεπτα"

    Εδώ ξέρω να κάνω copy paste; Τα 136 δευτερόλεπτα στην επαναφορά και το πίσω μέρος του ταμπλό (που είδαν βίντεο) στην ίδια πρακτικά φάση που τελείωνε το παιχνίδι τα είδες ή έβλεπες προπόνηση στις βολές του Λεσόρ;

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Τρίτη, 07 Μαΐου 2024 18:13 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΜΚ7 Φίλε το έχω ξαναγράψει εδώ και καιρό. Έχουν κάνει πολλά και τραγικά λάθη στον Ολυμπιακό οι Αγγελόπουλοι (και αρκετά καλά βέβαια). Και οτι αποχωρήσαμε ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ καθυστερημένα από το Ελληνικό πρωτάθλημα! Και οτι χάσαμε σχεδόν όλα τα Ελληνικά ταλέντα ακόμα και όταν οι απέναντι ήταν σε mode έσοδα-έξοδα. Και αρκετά άλλα. Το ΚΟΡΥΦΑΙΟ λάθος τους όμως στην σταδιοδρομία τους στον Ολυμπιακό ήταν αναμφισβήτητα η αποπομπή του Μπερτομέου. Με δική τους ψήφο αφού είχαμε 6-5!!! Και πολύ φοβάμαι ότι αυτό θα το πληρώνουμε χρόνια!!! Δες τους ορισμούς των διαιτητών και στα παιχνίδια μας και στα παιχνίδια των απέναντι. Εκεί που πραγματικά σηκώνω τα χέρια ψηλά είναι με τον ορισμό Τούρκου διαιτητή στο πέμπτο ματς! Εκεί είπα οτι δεν υπάρχει καμία ελπίδα, όχι μόνο φέτος αλλά για πολλά χρόνια! Έβαλαν συμπατριώτη του Αταμάν ενώ ταυτόχρονα σε πολιτικό επίπεδο το Ισραήλ με την Τουρκία είναι στα μαχαίρια!!! Τι άλλο να πούμε???!!!

    Με τι κουράγιο και όρεξη να σχολιάσω τις καλοκαιρινές μας μεταγραφές???!!! Και Βεζένκοφ, και Έβανς και Ντόρσει ή Τζέιμς το ίδιο μου κάνει. Τώρα πλέον το πράγμα δεν μαζεύεται εκτός και αν γίνουν μαγικά! Ειλικρινά εύχομαι να γίνει κάτι απίθανο και να διαλύσει ο συνεταιρισμός της Ευρωλίγκας. Εύχομαι με κάποιον τρόπο η διοργάνωση να ξαναπάει στην ΦΙΜΠΑ. Αυτή είναι η μόνη μου ελπίδα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...