roumeliotis

Carwiz

Με 1.82 της Άρσεναλ και τρεις γηπεδούχους

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι του Σαββάτου (02/12/23) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Πανσερραϊκό. Στην Premier League, η πρωτοπόρος Άρσεναλ φιλοξενεί τη Γουλβς. Στη LaLiga, η Χιρόνα αντιμετωπίζει τη Βαλένθια. Στη Ligue 1 Γαλλίας, η Λανς κοντράρεται με τη Λιόν.  Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Χιρόνα – Βαλένθια (15:00)

Η Χιρόνα αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας με σκορ 1-1 κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο. Αήττητη για έξι διαδοχικές αγωνιστικές στην ισπανική Λα Λίγκα, με απολογισμό: 5 νίκες και 1 ισοπαλία. Ισοβαθμεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή, με τις δύο ομάδες να έχουν από 35 πόντους μετά από 14 φετινά παιχνίδια. Η Βαλένθια προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο τη Θέλτα. Μετράει μόλις ένα τρίποντο στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, με απολογισμό: 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Προγνωστικό: Η Χιρόνα θα αναζητήσει την επιστροφή στις επιτυχίες, περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να τα καταφέρει απέναντι στην ασταθή Βαλένθια. Προβάδισμα στον άσο (1) με απόδοση 1.74.

Άρσεναλ – Γουλβς (17:00)

Η Άρσεναλ πραγματοποίησε καταιγιστική εμφάνιση, διαλύοντας εντός έδρας με σκορ 6-0 τη Λανς. Εξασφάλισε την 1η θέση στον 2ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, μαζί και την πρόκριση στη φάση των «16». Στο πρωτάθλημα προέρχεται από το εκτός έδρας τρίποντο (1-0) επί της Μπρέντφορντ και σκαρφάλωσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η Γουλβς ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με το εκτός έδρας 3-2 από τη Φούλαμ. Μετράει μία νίκη στις τέσσερις (1 ισοπαλία, 2 ήττες) τελευταίες αγωνιστικές στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ.

Προγνωστικό: Η Άρσεναλ παίζει με ψυχολογία και έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην ευάλωτη άμυνα της Γουλβς. Επιλογή το combo bet 1+Over 2.5 Goals με 1.82 απόδοση.

Λανς – Λιόν (18:00)

Η Λανς προέρχεται από δύο σερί νίκες στη Λιγκ 1 Γαλλίας, απέναντι σε Μαρσέιγ (1-0) και Κλερμόν (0-3). Παραμένει αήττητη για οκτώ σερί αγωνιστικές, με απολογισμό: 5 νίκες και 3 ισοπαλίες, αποτελέσματα που τη βρίσκουν στην 6η θέση. Η Λιόν ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-0 από τη Λιλ, παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία αποτελεί ο Φάμπιο Γκρόσο, στο σημερινό ματς θα παραταχθεί με υπηρεσιακό.

Προγνωστικό: Σε καλό μομέντουμ η Λανς στο πρωτάθλημα Γαλλίας, θέλει να δώσει απαντήσεις για τον μεσοβδόμαδο διασυρμό και την ήττα 6-0 στην έδρα της Άρσεναλ. Σε τραγική κατάσταση η Λιόν, πάμε με τον άσο (1) στο 1.70 απόδοση.

Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός (20:00)

Ο Αστέρας Τρίπολης επιβλήθηκε εκτός έδρας με σκορ 3-1 απέναντι στην Κηφισιά. Αποτέλεσμα που του έδωσε πολύτιμη βαθμολογική ανάσα. Χωρίς ισοπαλία στις πέντε (2 νίκες, 3 ήττες) πρόσφατες υποχρεώσεις στην ελληνική Σούπερ Λιγκ. Ο Πανσερραϊκός συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις, ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 1-0 από τον Βόλο. Μόλις ένα τρίποντο στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, απολογισμός: 1 ισοπαλία και 4 ήττες.

Προγνωστικό: Ο Αστέρας Τρίπολης δείχνει πιο κοντά στο τρίποντο και θα τον στηρίξουμε κόντρα στον ασταθή Πανσερραϊκό. Ποντάρισμα στον άσο (1) σε τιμή 2.00.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...