roumeliotis

Carwiz

Τέσσερις επιλογές από 1.78 μέχρι 2.02

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Τετάρτης (29/11/23) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στο Champions League ξεχωρίζουν τα παιχνίδια: Σεβίλλη-Αϊντχόφεν, Ρεάλ Μαδρίτης-Νάπολι και Μπενφίκα – Ίντερ. Στην ελληνική Super League, ο Βόλος αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Βόλος – Πανσερραϊκός (17:00)

Ο Βόλος προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στον ΟΦΗ. Μετράει μόλις ένα τρίποντο μετά από 11 φετινές αγωνιστικές στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, με απολογισμό: 4 ισοπαλίες και 6 ήττες. Ο Πανσερραϊκός πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση και διαλύθηκε με 5-0 στην έδρα του ΠΑΟΚ. Μετράει μία νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, απολογισμός: 1 ισοπαλία και 3 ήττες.

Προγνωστικό: Βόλος και Πανσερραϊκός συνθέτουν αμφίρροπο ζευγάρι, περιμένουμε από τις δύο ομάδες να βρουν λύσεις στο σκοράρισμα. Αξίζει το ανάλογο ρίσκο στο καλοπληρωμένο Over 2.5 Goals με 2.02 απόδοση.

Σεβίλλη – Αϊντχόφεν (19:45)

Η Σεβίλλη πραγματοποιεί απογοητευτική πορεία μέχρι στιγμής στον 2ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά από τέσσερις (2 ισοπαλίες, 2 ήττες) αγωνιστικές αγνοεί τη χαρά της νίκης, έχει μαζέψει μόλις δύο βαθμούς και βρίσκεται στην τελευταία θέση. Η Αϊντχόφεν βρίσκεται γερά μέσα στο κόλπο της πρόκρισης στη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης. Έχει πέντε (5) πόντους όσους και η Λανς, υπερτερεί στην ισοβαθμία των Γάλλων και καταλαμβάνει τη 2η θέση.

Προγνωστικό: Σεβίλλη και Αϊντχόφεν θα τα δώσουν όλα για το θετικό αποτέλεσμα, σε ματς που λογικά θα ξεφύγει το σκορ. Ποντάρισμα στο Over 2.5 Goals με απόδοση 1.78.

Ρεάλ Μαδρίτης – Νάπολι (22:00)

Η Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στον 3ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές μετράει ισάριθμες (4) επιτυχίες, βρίσκεται στην 1η θέση και έχει εξασφαλίσει την πρόκριση για τη φάση των «16». Η Νάπολι καταλαμβάνει τη 2η θέση στο γκρουπ, με επτά πόντους και συνολικό απολογισμό: 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Έχει διαφορά +4 από τη Μπράγκα, κρατάει την τύχη στα χέρια της.

Προγνωστικό: Ρεάλ Μαδρίτης και Νάπολι διαθέτουν εξαιρετική ποιότητα μεσοεπιθετικά. Αναμένουμε από αμφότερες να βρουν λύσεις στο σκοράρισμα. Επιλογή το combo bet Goal/Goal+Over 2.5 Goals σε τιμή 1.91.

Μπενφίκα – Ίντερ (22:00)

Η Μπενφίκα πραγματοποιεί τραγική πορεία στον 4ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε τέσσερις αγωνιστικές, υπέστη ισάριθμες (4) ήττες και βρίσκεται στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό! Απέχει στο -3 από την 3η θέση, που δίνει την ευκαιρία να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Ίντερ έχει 10 πόντους σε τέσσερα παιχνίδια, με απολογισμό: 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο για τη νοκ άουτ φάση, δίνει μάχη με τη Σοσιεδάδ για την 1η θέση, με τις δύο ομάδες να έχουν τους ίδιους βαθμούς.

Προγνωστικό: Η Μπενφίκα δεν έχει λόγο να παίξει κλειστά, τη στιγμή που η Ίντερ αναμένεται να βρει κενούς χώρους. Υπάρχει νόημα στο ποντάρισμα του Over 2.5 Goals με 1.87 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...