roumeliotis

Carwiz

Χάκα στο 2.20 και διπλασιασμός στο Βέλγιο

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Παρασκευής (04/08/23) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στην Pro League Βελγίου, η Σταντάρ Λιέγης αντιμετωπίζει την Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ. Στη Veikkausliiga Φινλανδίας, η Ίλβες υποδέχεται τη Χάκα. Στην Premier Division Ιρλανδίας, η Μποέμιανς φιλοξενεί τη Ντροχέντα.

Ίλβες – Χάκα (18:00)

Η Ίλβες συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις, ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-0 από τη Βάασα. Αγνοεί τη χαρά της νίκης για εννέα σερί αγωνιστικές στη Βεϊκαουσλίγκα Φινλανδίας, με απολογισμό: 6 ισοπαλίες και 3 ήττες. Η Χάκα προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο τη Λάχτι. Συμπλήρωσε 11 παιχνίδια στο πρωτάθλημα χωρίς τρίποντο, σε αυτό το διάστημα κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις πέντε βαθμούς.

Προγνωστικό: Ίλβες και Χάκα συνθέτουν αμφίρροπο ζευγάρι και το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Οριακό προβάδισμα στην έδρα, επιλογή ο άσος (1) με 2.20 απόδοση.

Μποέμιανς – Ντροχέντα (21:45)

Η Μποέμιανς επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 2-0 της ουραγού, Γιου Σι Ντι. Μετράει μόλις μία ήττα στις έξι (2 νίκες, 3 ισοπαλίες) πρόσφατες υποχρεώσεις στην Πρέμιερ Ντιβίζιον Ιρλανδίας. Η Ντροχέντα απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία 2-2 απέναντι στη Σλίγκο Ρόβερς. Αήττητη για τέσσερις διαδοχικές αγωνιστικές, με απολογισμό: 1 νίκη και 3 ισοπαλίες.

Προγνωστικό: Ανώτερη ποιοτικά η Μποέμιανς και περιμένουμε να πάρει το τρίποντο. Ποντάρισμα στον άσο (1) σε τιμή 1.70.

Σταντάρ Λιέγης – Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ (21:45)

Η Σταντάρ Λιέγης ξεκίνησε με το αριστερό τις φετινές υποχρεώσεις. Στην πρεμιέρα, ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 1-0 από τη Σιντ Τρούιντεν, δεχόμενη το καθοριστικό γκολ στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης. Η Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ μπήκε ιδανικά στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς επιβλήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-0 της Αντερλεχτ.

Προγνωστικό: Ισορροπημένο ζευγάρι και δύσκολα βγαίνει άκρη με σημείο, σε ματς που θα κριθεί οριακά. Πάμε με τα 2-3 Goals σε απόδοση 2.02, επιλογή που καλύπτει αρκετά πιθανά σενάρια.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...