roumeliotis

Carwiz

Με 1.90 Μάντσεστερ Σίτι και G/G

casino loutrakiou
redwell

Στο κουπόνι της Τρίτης (14/03/23) ξεχωρίζουν οι δύο ρεβάνς για τη φάση των «16» του Champions League. Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Λειψία, ενώ η Πόρτο φιλοξενεί την Ίντερ. Στην Championship Αγγλίας διεξάγονται τα παιχνίδια: Μίλγουολ-Σουόνσι και Γουότφορντ-Μπέρμιγχαμ.Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Μίλγουολ – Σουόνσι (21:45)

Η Μίλγουολ προέρχεται από το εκτός έδρας τρίποντο με σκορ 1-0 απέναντι στη Ρέντινγκ. Σε συνδυασμό με την ήττα της Νόριτς βρίσκεται στην εξάδα και στο +2, στη μάχη για την είσοδο στα πλέι οφ ανόδου. Η Σουόνσι συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις, ηττήθηκε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 3-1 από τη Μίντλεσμπρο. Συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, με απολογισμό: 1 ισοπαλία και 4 ήττες.

Προγνωστικό: Πολύ σταθερή και με μεγάλο κίνητρο η Μίλγουολ, που έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Προβάδισμα στον άσο (1) με 1.90 απόδοση.

Γουότφορντ – Μπέρμιγχαμ (21:45)

Η Γουότφορντ ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 1-0 από την ΚΠΡ. Αγνοεί τη χαρά της νίκης για τρεις (1 ισοπαλία, 2 ήττες) διαδοχικές υποχρεώσεις στην αγγλική Τσάμπιονσιπ, απέχει στο -6 από την εξάδα. Η Μπέρμιγχαμ επικράτησε εντός έδρας 2-0 της Ρόδεραμ και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα. Επέστρεψε στις επιτυχίες έπειτα από πέντε (1 ισοπαλία, 4 ήττες) αγωνιστικές, βρίσκεται στο +10 από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Προγνωστικό: Πιο ποιοτική ομάδα η Γουότφορντ και περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να πάρει το τρίποντο. Επιλογή ο άσος (1) σε τιμή 1.85.

Μάντσεστερ Σίτι – Λειψία (22:00)
Α’ Ματς, Λειψία:Μάντσεστερ Σίτι: 1-1

Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε δύσκολα με σκορ 1-0 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας. Χρειάστηκε το πέναλτι στο 78ο λεπτό για να διατηρηθεί ζωντανή στη μάχη του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ. Απέχει στο -5 από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Άρσεναλ. Η Λειψία επιβλήθηκε εντός έδρας με σκορ 3-0 κόντρα στην Γκλάντμπαχ. Σημείωσε όλα τα γκολ στο β’ ημίχρονο, συνεχίζει να δίνει μεγάλη μάχη για την τετράδα και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Προγνωστικό: Η Μάντσεστερ Σίτι υπερέχει σε όλα τα αγωνιστικά επίπεδα έναντι της Λειψίας. Πάμε με το combo bet 1+Over 2.5 Goals με 1.90 απόδοση.

Πόρτο – Ίντερ (22:00)
Α’ Ματς, Ίντερ-Πόρτο: 1-0

Η Πόρτο επικράτησε δύσκολα εντός έδρας με σκορ 3-2 απέναντι στην Εστορίλ. Δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας, απέχει στο -8 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Μπενφίκα. Η Ίντερ έπεσε θύμα έκπληξης και ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-1 από τη Σπέτσια. Μετράει δύο ήττες στις τρεις πρόσφατες αγωνιστικές στη Σέριε Α Ιταλίας. Παραμένει σταθερά μέσα στην τετράδα και βρίσκεται στο +3 από την 5η θέση.

Προγνωστικό: Η Πόρτο αναμένεται να εκμεταλλευθεί τα κενά στην άμυνα της Ίντερ. Από την άλλη δύσκολα θα κρατήσει στο μηδέν την επίθεση των Ιταλών. Με εξαιρετικές πιθανότητες επαλήθευσης το Goal/Goal στο 1.75 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...