roumeliotis

Carwiz

Φαβορί στο C.L. και Κρουζ Αζούλ 2.02

casino loutrakiou
redwell

Στο κουπόνι της Τετάρτης (22/02/23) δεσπόζουν τα δύο παιχνίδια για τη φάση των «16» στο Champions League. Η Ίντερ φιλοξενεί την Πόρτο, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Λειψίας. Στη Liga MX, η Κρουζ Αζούλ αντιμετωπίζει την Άτλας.

Ίντερ – Πόρτο (22:00)

Η Ίντερ προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με σκορ 3-1 απέναντι στην Ουντινέζε. Αήττητη για πέντε διαδοχικές υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό: 4 νίκες και 1 ισοπαλία. Η Πόρτο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μετράει 10 διαδοχικές επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας, απέχει στο -5 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Μπενφίκα.

Προγνωστικό: Περισσότερη ποιότητα και εμπειρία διαθέτει η Ίντερ, που δείχνει πιο πειστική στο μάτι αυτό το διάστημα από την η Πόρτο. Επιλογή ο άσος (1) με 1.75 απόδοση.

Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι (22:00)

Η Λειψία επέστεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές, επικρατώντας εκτός έδρας με σκορ 3-0 της Βόλφσμπουργκ. Συνεχίζε να δίνει μάχη για την είσοδο στην τετράδα, απέχει στο -1 από τη Φράιμπουργκ. Η Μάντσεστερ Σίτι υπέστη βαθμολογική απώλεια, με το εκτός έδρας 1-1 απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Απέχει στο -2 από την κορυφή στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, αλλά έχει και ένα παιχνίδι περισσότερο από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Προγνωστικό: Η Μάντσεστερ Σίτι έχει τον πρώτο λόγο, περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να πάρει το ζητούμενο. Προβάδισμα στο διπλό (2) με 1.92 απόδοση.

Κρουζ Αζούλ – Άτλας (04:05)

Η Κρουζ Αζούλ χρειάστηκε να περιμένει έξι αγωνιστικές για να πάρει την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 3-1 της Πουέμπλα και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα. Η Άτλας συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις, ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 1-0 από την Τίγκρες. Συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στη Liga MX, με απολογισμό: 4 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Προγνωστικό: Με ψυχολογία η Κρουζ Αζούλ μετά την πρώτη φετινή νίκη. Η Άτλας έχει θέματα και δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Ποντάρισμα στον άσο (1) σε τιμή 2.02.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

«Το θέλουμε πάρα πολύ να πάμε Βερολίνο»

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την... ιστορία στην Βαρκελώνη καθώς...

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...