roumeliotis

Carwiz

Ελληνικό 2.90, Μπολόνια και combo με 2.12

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Κυριακής (12/02/23) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Stoiximan Super League 1, ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην Premier League, η Λιντς φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στη LaLiga, η Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται στην έδρα της Βιγιαρεάλ. Στη Serie A, η Μπολόνια αντιμετωπίζει τη Μόντσα. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Λιντς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (16:00)

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν μεσοβδόμαδα και αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2. Η Λιντς αγνοεί τη χαρά της νίκης για οκτώ σερί αναμετρήσεις στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, με απολογισμό: 4 ισοπαλίες και 4 ήττες. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετράει μόλις ένα τρίποντο στις τέσσερις (2 ισοπαλίες, 1 ήττα) τελευταίες αγωνιστικές. Σε αυτό το διάστημα το Goal/Goal+Over 2.5 Goals εμφανίστηκε τρεις φορές.

Προγνωστικό: Οι δύο ομάδες παίζουν ανοιχτά, σκοράρουν και δέχονται γκολ με την ίδια ευκολία. Επικρατέστερο σενάριο το Over 2.5 Goals με 1.65 απόδοση.

Μπολόνια – Μόντσα (16:00)

Η Μπολόνια επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 2-1 απέναντι στη Φιορεντίνα. Δεύτερο σερί τρίποντο στη Σέριε Α Ιταλίας, παραμένει αήττητη για τέσσερις (3 νίκες, 1 ισοπαλία) διαδοχικές αγωνιστικές. Η Μόντσα προέρχεται από το ισόπαλο 2-2 εντός έδρας με αντίπαλο τη Σαμπντόρια, ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις. Αγνοεί την ήττα για επτά κολλητές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, με απολογισμό: 3 νίκες και 4 ισοπαλίες.

Προγνωστικό: Ισορροπημένη αναμέτρηση και το τελικό αποτέλεσμα αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Οριακό προβάδισμα η Μπολόνια, επιλογή ο άσος (1) με απόδοση 2.20.

Άρης – Παναθηναϊκός (20:00)

Ο Άρης συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις και ηττήθηκε με σκορ 1-0 στη Νίκαια από τον Ιωνικό. Δεύτερη σερί ήττα στη Stoiximan Σούπερ Λιγκ 1, αποτελέσματα που οδήγησαν τον Άλαν Πάρντιου στην πόρτα της εξόδου. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-0 της Λαμίας. Επέστρεψε στις επιτυχίες έπειτα από δύο διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, σκαρφάλωσε στην κορυφή, αλλά έχει ένα ματς περισσότερο από την ΑΕΚ.

Προγνωστικό: Μοιρασμένο ζευγάρι και οι δύο ομάδες σπάνια ρισκάρουν σε μεγάλο βαθμό. Υπάρχει νόημα στην επιλογή της ισοπαλίας (Χ) σε τιμή 2.90.

Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα (22:00)

Η Βιγιαρεάλ ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 3-1 από την Έλτσε. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα στην ισπανική Λα Λίγκα, αποτελέσματα που την απομάκρυναν από την τετράδα, στη μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπαρτσελόνα συνέχισε την ανοδική πορεία, επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 3-0 απέναντι στη Σεβίλλη. Πέμπτο διαδοχικό τρίποντο στο πρωτάθλημα, διατηρείται σταθερά στην κορυφή και βρίσκεται στο +8 από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Προγνωστικό: Επικίνδυνη έξοδος για την Μπαρτσελόνα, καθώς περιμένουμε από τη Βιγιαρεάλ να παλέψει. Επιλογή το combo bet X2+Goal/Goal με 2.12 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Σταντάρ Λιέγης και Goal/Goal με 1.70

Το κουπόνι της Παρασκευής (10/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Pro League Βελγίου, η Σταντάρ Λιέγης υποδέχεται τη Βέστερλο. Στη Superligaen Δανίας, η Οντένσε...

Read more

Τρεις επιλογές 1.75, 1.78 και 2.00 απόδο…

Το κουπόνι της Πέμπτης (09/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άστον Βίλα...

Read more

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more
Διαβάστε επίσης

Τελειώνει... ο Μπαρτζώκας, ανακοινώνει Ιτούδη

Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί στο ελληνικό μπάσκετ μετά την μάγκικη επιβολή...

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...

Ξεπάτωσε... Μπάρτσα 59-63 και πήγε Βερολίνο

Ένας Ολυμπιακός από... ατσάλι όχι μόνο άντεξε στην πίεση και...