roumeliotis

Carwiz

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.00 απόδοση

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι του Σαββάτου (11/02/23) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Bundesliga, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Μπόχουμ. Στην Premier League, η Άρσεναλ φιλοξενεί την Μπρέντφορντ. Στη LaLiga, η Αλμερία αντιμετωπίζει την Μπέτις. Στη Serie A, η Ρόμα δοκιμάζεται στην έδρα της Λέτσε. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Μπάγερν Μονάχου – Μπόχουμ (16:30)

Η Μπάγερν Μονάχου προέρχεται από το εκτός έδρας τρίποντο με σκορ 4-2 απέναντι στη Βόλφσμπουργκ. Επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις σερί ισοπαλίες στην Μπούντεσλιγκα Γερμανίας. Διατηρείται σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά μόλις στο +1 από την Ουνιόν Βερολίνου. Η Μπόχουμ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, διαλύοντας εντός έδρας με σκορ 5-2 τη Χόφενχαϊμ. Αποτέλεσμα που της έδωσε πολύτιμη ανάσα στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Προγνωστικό: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, περιμένουμε από την Μπάγερν Μονάχου να ξεσπάσει στην άμυνα της Μπόχουμ. Επιλογή ο άσος (1) με ασιατικό χάντικαπ -2.5 γκολ σε απόδοση 1.80.

Άρσεναλ – Μπρέντφορντ (17:00)

Η Άρσεναλ ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 1-0 από την Έβερτον. Αποτέλεσμα που έβαλε τέλος στο θετικό σερί των 13 (11 νίκες, 2 ισοπαλίες) αγωνιστικών στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Παραμένει σταθερά στην κορυφή και στο +5 από τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ έχει και ματς λιγότερο. Η Μπρέντφορντ επικράτησε εντός έδρας με σκορ 3-0 απέναντι στη Σαουθάμπτον. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε εννέα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, με απολογισμό: 5 νίκες και 4 ισοπαλίες.

Προγνωστικό: Η Άρσεναλ είναι πανίσχυρη στο «Έμιρατς» και αναμένεται να επιστρέψει στις επιτυχίες. Ποντάρισμα στο combo 1+Over 1.5 Goals με 1.65 απόδοση.

Αλμερία – Μπέτις (17:15)

Η Αλμερία ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-0 από τη Βαγιεκάνο. Αποτέλεσμα που διέκοψε το θετικό σερί των τριών (1 ισοπαλία, 2 ήττες) αγώνων στην ισπανική Λα Λίγκα. Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν οι τρεις από τις τέσσερις πρόσφατες υποχρεώσεις στην κατηγορία. Η Μπέτις ηττήθηκε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 4-3 από τη Θέλτα. Δεύτερη κολλητή ήττα στο πρωτάθλημα, βρίσκεται οριακά εκτός εξάδας.

Προγνωστικό: Η Μπέτις σκοράρει και δέχεται γκολ με την ίδια ευκολία το τελευταίο διάστημα. Η Αλμερία έχει έφεση στο Goal/Goal, καθώς μετράει τρία στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις. Με καλές πιθανότητες επαλήθευσης το Goal/Goal στο 1.78 απόδοση.

Λέτσε – Ρόμα (19:00)

Η Λέτσε νίκησε εκτός έδρας με σκορ 2-0 την Κρεμονέζε και πήρε βαθμολογική ανάσα. Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από τέσσερις (2 ισοπαλίες, 2 ήττες) αγωνιστικές στη Σέριε Α Ιταλίας. Η Ρόμα επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 2-0 κόντρα στην Έμπολι. Μετράει τρεις νίκες στις τέσσερις πρόσφατες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, βρίσκεται οριακά μέσα στην τετράδα.

Προγνωστικό: Η Ρόμα υπερέχει σε όλα τα επίπεδα και έχει προβάδισμα στην έδρα της Λέτσε. Πάμε με το διπλό (2) σε τιμή 2.00.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...