roumeliotis

Carwiz

Με 2.04 Ίντερ και γκολ στο Λονδίνο

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Κυριακής (05/02/23) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από τη στοιχηματική δραστηριότητα στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Stoiximam Super League 1, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Στη Serie A διεξάγεται το ντέρμπι Ίντερ-Μίλαν. Στην Premier League, η Τότεναμ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι. Τέλος στη LaLiga, η Ρεάλ Μαδρίτης δοκιμάζεται στην έδρα της Μαγιόρκα. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Μαγιόρκα – Ρεάλ Μαδρίτης (15:00)

Η Μαγιόρκα ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 1-0 από την Κάντιθ. Με Under 2.5+No Goal ολοκληρώθηκαν και οι επτά (7) τελευταίες υποχρεώσεις στην ισπανική Λα Λίγκα. Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε εντός έδρας με σκορ 2-0 τη Βαλένθια και επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί. Απέχει στο -5 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα στη μάχη για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Μπενζεμά (βασικός φορ).

Προγνωστικό: Επικίνδυνη έξοδος για τη Ρεάλ Μαδρίτης, σε αναμέτρηση που λογικά θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Επιλογή το ειδικό «Χ» ημίχρονο ή τελικό με 1.70 απόδοση.

Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι (18:30)

Η Τότεναμ προέρχεται από το εκτός έδρας τρίποντο με σκορ 1-0 απέναντι στη Φούλαμ. Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από δύο σερό ήττες στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, βρίσκεται στο -4 από την 4η θέση και τη Νιούκαστλ. Η Μάντσεστερ Σίτι επιβλήθηκε εντός έδρας 3-0 της Γουλβς με χατ τρικ του Χάαλαντ. Απέχει στο -5 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Άρσεναλ (με τον ίδιο αριθμό αγώνων), στη μονομαχία των δύο ομάδων για την κατάκτηση του τίτλου.

Προγνωστικό: Αμφότερες διαθέτουν ποιότητα μεσοεπιθετικά, τη στιγμή που αμυντικά προβληματίζουν σε μεγάλο βαθμό. Πάμε με το combo bet G/G+Over 2.5 Goals σε απόδοση 1.98.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (20:30)

Ο ΠΑΟΚ νίκησε εντός έδρας με σκορ 3-2 τον Λεβαδειακό. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε 10 αγωνιστικές στη Stoiximan Σούπερ Λιγκ 1, με απολογισμό: 8 νίκες και 2 ισοπαλίες. Ο Ολυμπιακός επέστρεψε άμεσα στις επιτυχίες, με το οριακό 2-1 στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Έχει 42 πόντους όσους και ο σημερινός του αντίπαλος, βρίσκεται στο -5 από την κορυφή και την πρωτοπόρο ΑΕΚ.

Προγνωστικό: Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, σε ζευγάρι που το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί οριακά. Δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ, ποντάρισμα στο Under 2.5 Goals με 1.60 απόδοση.

Ίντερ – Μίλαν (21:45)

Η Ίντερ νίκησε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 την Κρεμονέζε. Αποτέλεσμα που την βρίσκει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα στη Σέριε Α Ιταλίας, έχει οριακό προβάδισμα για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μίλαν συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις και διαλύθηκε εντός έδρας με σκορ 5-2 από τη Σασουόλο. Αγνοεί τη χαρά της νίκης για τέσσερις διαδοχικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, με απολογισμό: 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Προγνωστικό: Σε τραγική κατάσταση η Μίλαν και η Ίντερ έχει την ευκαιρία να πάρει το ντέρμπι στο Μιλάνο. Προβάδισμα στον άσο (1) με 2.04 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...