roumeliotis

Carwiz

Τρεις επιλογές με 1.70 απόδοση

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Τρίτης (20/12) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στο Λιγκ Καπ Αγγλίας, η Νιούκαστλ υποδέχεται την Μπόρνμουθ. Στο Κύπελλο Βελγίου, η Γάνδη αντιμετωπίζει τη Σερκλ Μπριζ. Στο Κύπελλο Τουρκίας, η Φενέρμπαχτσε φιλοξενεί την Ινσταμπούσπορ.

Φενέρμπαχτσε – Ινσταμπούσπορ (20:00)

Η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος Τουρκίας. Μετά από 13 αγωνιστικές έχει μαζέψει 29 πόντους, βρίσκεται στο +2 από τους διώκτες της. Η Ινσταμπούσπορ διανύει σταθερά κάκιστο μομέντουμ, προερχόμενη από έξι διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα. Καταλαβάνει τη 18η θέση και διατηρείται σταθερά σε θέσεις υποβιβασμού.

Προγνωστικό: Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητες μεταξύ των δύο ομάδων. Η Φενέρμπαχτσε έχει τον πρώτο λόγο, επιλογή το combo 1+Over 2.5 Goals με 1.70 απόδοση.

Γάνδη – Σερκλ Μπριζ (21:00)

Η Γάνδη σκοράρει και δέχεται γκολ με την ίδια σχεδόν ευκολία. Στο πρωτάθλημα Βελγίου δίνει μάχη για την είσοδο στην τετράδα, απέχει στο -3 από τον στόχο της. Η Σερκλ Μπριζ παραμένει αήττητη για έξι διαδοχικές αγωνιστικές, με απολογισμό: 5 νίκες και 1 ισοπαλία. Αποτελέσματα που την βρίσκουν οριακά εκτός της οκτάδας.

Προγνωστικό: Αμφότερες είναι συνεπείς στο σκοράρισμα και δύσκολα μένουν στο μηδέν. Επικρατέστερο σενάριο το Goal/Goal σε τιμή 1.70.

Νιούκαστλ – Μπόρνμουθ (21:45)

Η Νιούκαστλ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Μετράει πέντε σερί νίκες, βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και κάνει σχέδια για έξοδο στην Ευρώπη. Σε μέτρια κατάσταση είναι η Μπόρνμουθ, βρίσκεται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά μόλις στο +3.

Προγνωστικό: Αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι με ρυθμό και φάσεις. Δύσκολα θα μείνει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, πάμε με το Over 2.5 Goals στο 1.70 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...