roumeliotis

Carwiz

Μπάγερν, Μαρσέιγ και G/G με 1.93

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Τρίτης (13/09) περιέχει τέσσερις επιλογές από τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Η Ίντερ δοκιμάζεται στην Τσεχία απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν. Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, η Πόρτο φιλοξενεί την Κλαμπ Μπριζ και η Μαρσέιγ αντιμετωπίζει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Βικτόρια Πλζεν – Ίντερ (19:45)

Η Βικτόρια Πλζεν ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 5-1 από την Μπαρτσελόνα. Αποτέλεσμα που ήταν μέσα στο πρόγραμμα, έτσι ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ανάλογο ξεκίνημα πραγματοποίησε και η Ίντερ, που ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-0 από την Μπάγερν Μονάχου. Δέχθηκε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (25′, 66′) και απέτυχε να βγάλει την παραμικρή αντίδραση.

Προγνωστικό: Αμφότερες θα παίξουν αποκλειστικά για τη νίκη μετά τις ήττες στην πρεμιέρα. Δύσκολα θα μείνει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, επιλογή το Over 2.5 Goals με 1.65 απόδοση.

Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα (22:00)

Η Μπάγερν Μονάχου ξεκίνησε με το δεξί τις φετινές υποχρεώσεις στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην πρεμιέρα επικράτησε δίκαια με σκορ 2-0 στο Μιλάνο απέναντι στην Ίντερ. Η Μπαρτσελόνα είχε εύκολο έργο και επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί. Διέλυσε εντός έδρας με σκορ 5-1 τη Βικτόρια Πλζεν, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να σημειώνει χατ τρικ. Ο Πολωνός επιθετικός θα αντιμετωπίσει την πρώην του ομάδα στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: Η Μπάγερν Μονάχου έχει προβάδισμα, καθώς διαθέτει μέταλλο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Προβάδισμα στον άσο (1) με απόδοση 1.80.

Πόρτο – Κλαμπ Μπριζ (22:00)

Η Πόρτο ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην πρεμιέρα ηττήθηκε οριακά με σκορ 2-1 στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Κλαμπ Μπριζ πραγματοποίησε θετικό ξεκίνημα και επικράτησε εντός έδρας με σκορ 1-0 απέναντι στη Λεβερκούζεν. Έτσι απέκτησε ελπίδες για κάτι θετικό στον όμιλο, όπου έχει να αντιμετωπίζει ακόμα την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Προγνωστικό: Η Πόρτο δεν έχει περιθώρια για άλλη απώλεια, τη στιγμή που η Κλαμπ Μπριζ κρίνεται ικανή να απειλήσει. Ποντάρισμα στο καλοπληρωμένο Goal/Goal με 1.93 απόδοση.

Μαρσέιγ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης (22:00)

Η Μαρσέιγ ηττήθηκε με σκορ 2-0 στο Λονδίνο από την Τότεναμ στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα από το 47ο λεπτό, στο διάστημα 76′-81′ δέχθηκε δύο γκολ και τέθηκε νοκ άουτ. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έκανε αρνητικό ξεκίνημα, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα με σκορ 3-0 από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Προγνωστικό: Η Μαρσέιγ με όπλο την «καυτή» έδρα μπορεί να λυγίσει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Πάμε με τον άσο (1) σε τιμή 1.90.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...