roumeliotis

Carwiz

Με 1.87 Μπάγερν και παιχνίδι με γκολ

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Τετάρτης (07/09) περιέχει τέσσερις επιλογές από την 1η αγωνιστική των ομίλων στο Champions League. Η Ίντερ υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου, η Νάπολι φιλοξενεί τη Λίβερπουλ, ο Άγιαξ αντιμετωπίζει τη Ρέιντζερς, ενώ η Τότεναμ κοντράρεται με τη Μαρσέιγ. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Άγιαξ – Ρέιντζερς (19:45)

Ο Άγιαξ συνέχισε την ανοδική πορεία, διαλύοντας εντός έδρας με σκορ 4-0 την Καμπούρ. Μετά από πέντε αγωνιστικές στην Έρεντιβιζι Ολλανδίας, μετράει ισάριθμες νίκες και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Ρέιντζερς πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση και ηττήθηκε πανεύκολα 4-0 στο ντέρμπι στην έδρα της Σέλτικ. Ήταν η πρώτη φετινή ήττα μετά από έξι αγωνιστικές στην Πρέμιερσιπ Σκωτίας.

Προγνωστικό: Αμφότερες με επιθετική φιλοσοφία και σκοράρουν με συνέπεια. Επιλογή το combo Goal/Goal+Over 2.5 Goals με 2.00 απόδοση.

Ίντερ – Μπάγερν Μονάχου (22:00)

Η Ίντερ ηττήθηκε με ανατροπή και σκορ 3-2 από τη Μίλαν στο ντέρμπι της πόλης. Ήταν η δεύτερη ήττα στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές στη Σέριε Α Ιταλίας. Η Μπάγερν Μονάχου προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου. Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία στην Μπούντεσλιγκα Γερμανίας.

Προγνωστικό: Πιο έτοιμη αγωνιστικά δείχνει η Μπάγερν Μονάχου. Η Ίντερ αντιμετωπίζει προβλήματα στην άμυνα, περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να ηττηθεί. Προβάδισμα στο διπλό (2) με 1.87 απόδοση.

Νάπολι – Λίβερπουλ (22:00)

Η Νάπολι νίκησε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 απέναντι στη Λάτσιο. Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από δύο σερί ισοπαλίες στη Σέριε Α Ιταλίας, πήρε πολύτιμη βαθμολογική ανάσα. Η Λίβερπουλ κόλλησε στο εκτός έδρας 0-0 με την Έβερτον στο ντέρμπι του Μέρσισαϊντ. Μετράει μόλις δύο νίκες μετά από έξι αγωνιστικές στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Προγνωστικό: Η Νάπολι δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τη Λίβερπουλ. Με όπλο την ισχυρή έδρα μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Ποντάρισμα στο 1Χ σε τιμή 1.83.

Τότεναμ – Μαρσέιγ (22:00)

Η Τότεναμ επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-1 της Φούλαμ στο μίνι λονδρέζικο ντέρμπι. Άμεση επιστροφή στα τρίποντα στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, μετά από έξι αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει 14 βαθμούς και παραμένει αήττητη. Η Μαρσέιγ συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα, με το εκτός έδρας τρίποντο 2-0 κόντρα στην Οσέρ. Τέταρτη διαδοχική νίκη στη Λιγκ 1 Γαλλίας, σε έξι αναμετρήσεις έχει 16 πόντους με μόλις μία βαθμολογική απώλεια.

Προγνωστικό: Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή κατάσταση και βρίσκουν δίχτυα με ευκολία. Επιλογή το Over 2.5 Goals με απόδοση 1.80.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...