roumeliotis

Carwiz

Τρία combo και γκολ στο ιταλικό ντέρμπι

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι του Σαββάτου (03/09) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην Premier League, η Άστον Βίλα φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι. Στη Serie A διεξάγεται το ντέρμπι στο Μιλάνο, με τη Μίλαν να αντιμετωπίζει την Ίντερ. Στη LaLiga, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Μπέτις με έπαθλο την κορυφή. Στην Bundesliga, η Μπάγερν Μονάχου δοκιμάζεται στην έδρα της Ουνιόν Βερολίνου. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Ουνιόν Βερολίνου – Μπάγερν Μονάχου (16:30)

Η Ουνιόν Βερολίνου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, διαλύοντας εκτός έδρας με σκορ 6-1 τη Σάλκε. Μετά από τέσσερις (3 νίκες, 1 ισοπαλία) αγωνιστικές στη φετινή Μπούντεσλιγκα Γερμανίας, είναι αήττητη και έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς. Η Μπάγερν Μονάχου προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Γκλάντμπαχ, σε αναμέτρηση που ισοφάρισε στο 83ο λεπτό. Αυτή ήταν η πρώτη βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα για την κάτοχο του τίτλου.

Προγνωστικό: Αναμένεται αντίδραση από την Μπάγερν Μονάχου και περιμένουμε να επιστρέψει στις νίκες. Επιλογή το combo 2+Over 2.5 Goals με 1.80 απόδοση.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπέτις (17:15)

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνέχισε την ανοδική πορεία, επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 3-1 της Εσπανιόλ. Μετά από τρεις αγωνιστικές στη φετινή Λα Λίγκα μετράει ισάριθμες νίκες, με ισάριθμα G/G+Over 2.5 Goals. Η Μπέτις έδωσε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, νίκησε εντός έδρας με σκορ 1-0 την Οσασούνα. Όπως ο σημερινός αντίπαλος έτσι και αυτή, έχει το απόλυτο με 3/3 τρίποντα.

Προγνωστικό: Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει οριακό προβάδισμα, τη στιγμή που η Μπέτις διαθέτει ποιότητα και μπορεί να σκοράρει. Πάμε με το συνδυαστικό 1Χ+Goal/Goal σε τιμή 2.02.

Μίλαν – Ίντερ (19:00)

Η Μίλαν κόλλησε στο εκτός έδρας 0-0 με αντίπαλο τη Σασουόλο. Μέτρια εμφάνιση σε γενικές γραμμές, στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε τυχερή με το χαμένο πέναλτι των γηπεδούχων. Η Ίντερ επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 3-1 της Κρεμονέζε. Μετράει τρία Goal/Goal μετά από τέσσερις αγωνιστικές στη φετινή Σέριε Α Ιταλίας.

Προγνωστικό: Ισορροπημένο το σετ αποδόσεων στο ντέρμπι του Μιλάνο. Αμφότερες διαθέτουν ποιότητα μεσοεπιθετικά και περιμένουμε να σκοράρουν τουλάχιστον από μία φορά. Επιλογή το Goal/Goal με 1.60 απόδοση.

Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Σίτι (19:30)

Η Άστον Βίλα συνέχισε την καθοδική πορεία, ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-1 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ. Μετά από πέντε αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ μετράει μόλις ένα τρίποντο, ενώ υπέστη τέσσερις ήττες! Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν καταιγιστική και διέλυσε εντός έδρας 6-0 τη Νότιγχαμ Φόρεστ, με κορυφαίο τον Χάαλαντ που σημείωσε χατ τρικ. Με Over 2.5 Goals ολοκληρώθηκαν οι τέσσερις πρόσφατες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί, η Μάντσεστερ Σίτι πιθανότητα θα ξεσπάσει για ακόμα μία φορά. Ποντάρισμα στο combo 2+Over 2.5 Goals με απόδοση 1.78.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...