roumeliotis

Carwiz

Ιταλικοί άσοι, δύο combo 1.91 και 2.00

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Πέμπτης (01/09) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράστη στα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στην Premier League, η Λέστερ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στη Serie A, η Αταλάντα φιλοξενεί τη Τορίνο και η Μπολόνια τη Σαλερνιτάνα. Στην Pro League Βελγίου, η Άντερλεχτ αντιμετωπίζει τη Γάνδη. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Άντερλεχτ – Γάνδη (21:30)

Η Άντερλεχτ ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-1 από την Ουνιόν Σεντ-Ζιλουάζ. Αποτέλεσμα που διέκοψε το μίνι νικηφόρο σερί των δύο αγωνιστικών στο πρωτάθλημα Βελγίου. Η Γάνδη ηττήθηκε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 από την Αντβέρπ. Δόθηκε τέλος στο θετικό σερί των τεσσάρων (2 νίκες, 2 ισοπαλίες) υποχρεώσεων στην κατηγορία.

Προγνωστικό: Ομάδες ασταθείς αμυντικά, που ταυτόχρονα βρίσκουν λύσεις επιθετικά και σκοράρουν. Πάμε με το combo Goal/Goal+Over 2.5 Goals σε απόδοση 2.00.

Αταλάντα – Τορίνο (21:45)

Η Αταλάντα επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 1-0 απέναντι στη Βερόνα. Ήταν το δεύτερο τρίποντο στη φετινή Σέριε Α Ιταλίας, μετά από τρεις αγωνιστικές παραμένει αήττητη και δέχθηκε μόλις ένα γκολ. Η Τορίνο νίκησε εκτός έδρας με σκορ 2-1 την Κρεμονέζε. Πραγματοποιεί εξαιρετικό ξεκίνημα, έχει μαζέψει επτά βαθμούς μετά από τρεις αναμετρήσεις. Πλήγμα η αποχώρηση του επιθετικού Μπελότι, που μετακόμισε στη Ρόμα.

Προγνωστικό: Η Αταλάντα παρουσιάζεται σοβαρή και δείχνει σταθερότητα στην άμυνα. Περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να λυγίσει την αντίσταση της Τορίνο. Προβάδισμα στον άσο (1) με 1.70 απόδοση.

Μπολόνια – Σαλερνιτάνα (21:45)

Η Μπολόνια ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-0 από την πρωταθλήτρια Μίλαν. Μετά από τρεις αγωνιστικές στη φετινή Σέριε Α Ιταλίας, αγνοεί τη χαρά της νίκης με απολογισμό: 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Η Σαλερνιτάνα ήταν εξαιρετική και διέλυσε εντός έδρας με σκορ 4-0 τη Σαλερνιτάνα. Πρώτο τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα, είχαν προηγηθεί δύο αναμετρήσεις που απέτυχε να σκοράρει.

Προγνωστικό: Με σύμμαχο τον παράγοντα έδρα, η Μπολόνια έχει τη δυνατότητα να κάνει σεφτέ στο φετινό πρωτάθλημα. Επιλογή ο άσος (1) σε τιμή 1.90.

Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00)

Η Λέστερ ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-1 από την Τσέλσι, σε αναμέτρηση που είχε αριθμητικό πλεονέκτημα από το 28ο λεπτό. Ακόμα δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας απολογισμό: 1 ισοπαλία και 3 ήττες. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 1-0 της Σαουθάμπτον. Δεύτερο σερί τρίποντο στο πρωτάθλημα, δείχνει πως έχει αφήσει πίσω το κάκιστο ξεκίνημα.

Προγνωστικό: Αμφότερες με ποιότητα μεσοεπιθετικά, τη στιγμή που αμυντικά δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη. Ποντάρισμα στο combo Goal/Goal+Over 2.5 Goals με 1.91 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...