roumeliotis

Carwiz

Under στην Κύπρο, G/G και Σλάβια 2.42

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Πέμπτης (18/08) περιέχει τέσσερις επιλογές από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ξεχωρίζει η μάχη του Ολυμπιακού, που δοκιμάζεται στην Κύπρο κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού για τα πλέι οφ του Europa League. Η Ζυρίχη υποδέχεται τη Χαρτς, ενώ η Μάλμε φιλοξενεί τη Σίβασπορ. Στο Conference League, η Ράκοβ αντιμετωπίζει τη Σλάβια Πράγας. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Ράκοβ – Σλάβια Πράγας (19:00)

Η Ράκοβ είχε σχετικά εύκολη αποστολή στον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Με δύο νίκες και συνολικό σκορ 3-0 ξεπέρασε το εμπόδιο της Σπαρτάκ Τρνάβα. Η Σλάβια Πράγας χρειάστηκε να αποκλείσει τον Παναθηναϊκό για να βρεθεί στα πλέι οφ της φετινής διοργάνωσης. Στο πρώτο παιχνίδι νίκησε εντός έδρας με σκορ 2-0, στη ρεβάνς της Ελλάδας απέσπασε ισοπαλία 1-1.

Προγνωστικό: Η Σλάβια Πράγας έχει περισσότερες παραστάσεις από ανάλογες καταστάσεις. Αξίζει το ρίσκο στο διπλό (2) με απόδοση 2.42.

Απόλλων Λεμεσού – Ολυμπιακός (20:00)

Ο Απόλλων Λεμεσού αποκλείστηκε στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Με συνολικό σκορ 2-4 απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση και συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ολυμπιακός νίκησε στις λεπτομέρειες τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Συγκεκριμένα στα πέναλτι και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για τα πλέι οφ της φετινής διοργάνωσης.

Προγνωστικό: Ισορροπημένη αναμέτρηση και το τελικό αποτέλεσμα αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Πάμε με το Under 2.5 Goals σε απόδοση 1.62.

Ζυρίχη – Χαρτς (20:00)

Η Ζυρίχη πήρε πανεύκολα την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Στις διπλές αναμετρήσεις με τη Λίνφιλντ έκανε δύο νίκες και με συνολικό σκορ 5-0 πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Η Χαρτς πραγματοποιεί θετικό ξεκίνημα στη φετινή Πρέμιερσιπ Σκωτίας. Μετά από τρεις αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει επτά βαθμούς, με απολογισμό: 2 νίκες και 1 ισοπαλία.

Προγνωστικό: Οι δύο ομάδες βρίσκουν δίχτυα με συνέπεια και δύσκολο να μείνουν επιθετικά στο μηδέν. Επιλογή το Goal/Goal με 1.75 απόδοση.

Μάλμε – Σίβασπορ (20:00)

Η Μάλμε επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Με μία νίκη 3-0 και μία ισοπαλία 2-2 ξεπέρασε με σχετική ευκολία το εμπόδιο της Ντουντελάνζ. Η Σίβασπορ δεν έχει ξεκινήσει καλά τις φετινές επίσημες υποχρεώσεις. Μετά από τρεις αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, αγνοεί τη χαρά της νίκης με απολογισμό: 1 ισοπαλία και 2 ήττες.

Προγνωστικό: Η Μάλμε διαθέτει ποιότητα μεσοεπιθετικά και σκοράρει με ευκολία. Η Σίβασπορ καλείται να αντιδράσει και περιμένουμε να προβληματίσει την άμυνα των Σουηδών. Ποντάρισμα στο καλοπληρωμένο Goal/Goal με 1.93 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...