roumeliotis

Carwiz

Over 1.80, Γαλλία και Goal/Goal

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/06) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από το Nations League. Για την Α’ κατηγορία, το Βέλγιο υποδέχεται την Ολλανδία, η Γαλλία φιλοξενεί τη Δανία και η Κροατία αντιμετωπίζει την Αυστρία. Στη Γ’ κατηγορία, το Καζακστάν κοντράρεται με το Αζερμπαϊτζάν. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Καζακστάν – Αζερμπαϊτζάν (17:00)

Το Καζακστάν προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες. Στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση επικράτησε στα πέναλτι της Μολδαβίας και παρέμεινε στη Γ’ κατηγορία του Nations League. Το Αζερμπαϊτζάν αγνοεί τη χαρά της νίκης για 10 σερί αναμετρήσεις, με απολογισμό: 2 ισοπαλίες και 8 ήττες. Πιο πρόσφατη επικράτηση στις 02/06/21 με σκορ 2-1 απέναντι στη Λευκορωσία.

Προγνωστικό: Ισορροπημένη αναμέτρηση και το τελικό αποτέλεσμα αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Αξίζει το ρίσκο στην ισοπαλία (Χ) με 2.95 απόδοση.

Βέλγιο – Ολλανδία (21:45)

Το Βέλγιο μετράει τέσσερις σερί αναμετρήσεις χωρίς ήττα, με απολογισμό: 2 νίκες και 2 ισοπαλίες. Με Over 2.5 Goals ολοκληρώθηκαν τα πέντε από τα έξι πρόσφατα παιχνίδια. Η Ολλανδία βρίσκεται σε καλή κατάσταση και βελτιώνεται συνέχεια. Παραμένει αήττητη για εννέα διαδοχικές υποχρεώσεις, με απολογισμό: 6 νίκες και 3 ισοπαλίες. Σε αυτό το διάστημα σκόραρε τουλάχιστον από ένα γκολ σε ισάριθμες (9) περιπτώσεις.

Προγνωστικό: Αμφότερες σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία, σε αναμέτρηση που δύσκολα θα μείνει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Επιλογή το Over 2.5 Goals με 1.80 απόδοση.

Γαλλία – Δανία (21:45)

Η Γαλλία διανύει θετικότατο μομέντουμ και μετράει επτά σερί νίκες. Αγνοεί την ήττα στις εννέα (7 νίκες, 2 ισοπαλίες) τελευταίες υποχρεώσεις, σε αυτό το διάστημα βρήκε δίχτυα σε όλες τις περιπτώσεις. Η Δανία εμφανίζεται συνεπής στο σκοράρισμα, τη στιγμή που αμυντικά αντιμετωπίζει ορισμένα προβλήματα. Το Over 2.5 Goals εμφανίστηκε στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις.

Προγνωστικό: Η Γαλλία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και παίζει με την ψυχολογία στα ύψη. Προβάδισμα στον άσο (1) με απόδοση 1.70.

Κροατία – Αυστρία (21:45)

Η Κροατία «τρέχει» αήττητο σερί εννέα αναμετρήσεων, με απολογισμό: 6 νίκες και 3 ισοπαλίες. Σε αυτό το διάστημα απέτυχε να σκοράρει μόλις σε ένα παιχνίδι, ενώ το Over 2.5 Goals εμφανίστηκε σε πέντε περιπτώσεις. Η Αυστρία διαθέτει ποιότητα μεσοεπιθετικά, ταυτόχρονα και αρκετές αδυναμίες στα μετόπισθεν. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν για πέντε σερί ματς, ενώ με Goal/Goal+Over 2.5 Goals ολοκληρώθηκαν τέσσερα παιχνίδια.

Προγνωστικό: Οι δύο ομάδες σκοράρουν με συνέπεια και περιμένουμε να βρουν δίχτυα τουλάχιστον από μία φορά. Ποντάρισμα στο Goal/Goal με 1.85 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τρεις επιλογές 1.75, 1.78 και 2.00 απόδο…

Το κουπόνι της Πέμπτης (09/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άστον Βίλα...

Read more

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more
Διαβάστε επίσης

Τελειώνει... ο Μπαρτζώκας, ανακοινώνει Ιτούδη

Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί στο ελληνικό μπάσκετ μετά την μάγκικη επιβολή...

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...

Ξεπάτωσε... Μπάρτσα 59-63 και πήγε Βερολίνο

Ένας Ολυμπιακός από... ατσάλι όχι μόνο άντεξε στην πίεση και...